Ron Nieuwenburg

 

Zijn droom was om na zijn pensionering een leven op de bouwen op Bonaire en daar te genieten van zon en zee. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en is mijn lieve zoon, mijn broer en zwager veel te vroeg overleden.

 

Adrianus Roland Nieuwenburg

Ron

9 augustus 1959    19 maart 2021

 

 

27 Berichten

 • Jan Meeuwissen Posted 23 maart 2021 13:36

  Gecondoleerd met het overlijden van Ron. Heel veel sterkte de komende tijd voor iedereen.

 • Brenda van den Boogaard-Plasmeijer Posted 23 maart 2021 15:42

  Dag Kanjer, je was een fijne collega.
  Ik heb veel van je opgestoken over de ‘Smit-manier’.
  Jammer dat we ons laatste bakkie koffie niet meer hebben kunnen doen.
  Lekker even bijkleppen over wat ons bezig hield in het leven.
  Ik zal je enorm missen. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.
  Liefs Brenda

 • Jan-Marc Oosting Posted 23 maart 2021 16:00

  Ron was een gewaardeerde collega die zich breed in ons bedrijf inzette. Zijn overlijden betekent voor ons het verlies van een collega en een grafisch vakman. Namens alle medewerkers van Elburg-Smit wensen wij zijn familie en dierbaren alle sterkte toe om dit verlies een plek te geven.

 • Marielle ter Laak Posted 23 maart 2021 17:34

  In 2009 is Ron bij ons bedrijf komen werken, op de prepress. Vanuit Smit Etiketten uit Hillegom ging hij bij Drukkerij Van Elburg in Sassenheim de uitdaging aan en zijn de 2 bedrijven samengevoegd tot Elburg-Smit. Ik heb Ron leren kennen als een hele rustige man. Relaxed, in zijn spijkerbroek met T-shirt en lange paardenstaart. In de afgelopen jaren, tijdens zijn ziekte, heb ik vanuit mijn functie een intensiever contact met Ron gekregen. Met hoop volgde ik zijn behandelingstraject. Hij informeerde me over zijn welzijn en ik was altijd weer opgelucht als dat positieve berichten waren. Dat beeld heeft hij lang kunnen vasthouden. Ik was blij voor hem dat hij eind 2020 tóch de reis kon gaan maken naar zijn zus. En verdrietig om te ervaren dat de klachten daar toenamen, dat het afscheid naderde. Ron, bedankt voor je inzet voor ons bedrijf en voor het contact dat we met elkaar hadden. Ik wens familie en dierbaren sterkte toe in deze verdrietige tijd. Lieve groet, Mariëlle

 • Dennis vd Maden Posted 23 maart 2021 19:38

  Gecondoleerd met het overlijden van Ron, heb hem leren kennen toen ik bij GGM werkte en Ron aan de overkant bij Smit op de prepress werkte.

  Was altijd lekker rustig / relaxed met z’n kenmerkende paardenstaart en in voor een geintje.

  Ik wens alle familie en dierbaren heel veel sterkte toe in deze zeer verdrietige tijd.

 • Jo en Derek Bashford Posted 23 maart 2021 20:22

  lieve Nico Petra en Rinus

  Zo jammer dat Ron zo vroeg ons ging verlaten Hij had zoveel mooie plannen. Zeker om heerlijk in Bonaire te zijn als hij met pensioen ging .Lekker dicht bij zijn geliefde zus en zwager .Nico Petra en Rinus, ik wens jullie heel veel sterkte .Onze gedachten zijn bij jullie. Ron rust zacht .

 • Barry Lumoindong Posted 24 maart 2021 10:10

  Ron, het was een oneerlijke strijd. Een strijd die je helaas niet kon winnen.
  We hebben vaak gelachen om de zotste dingen! De gekste verhalen.
  Rust zacht.
  Familie, gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken met dit grote verlies.

 • Mil en Martine Daniëls Posted 25 maart 2021 05:29

  Liefste familie, wat een verlies en gemis zal dit zijn voor al die jou gekend en gewaardeerd hebben. Dat je zo vroeg al uit ons midden gerukt zou worden heeft niemand gewild. Hoop dat deze enkele woordjes toch een steun kunnen zijn voor iedereen die je nu gaat missen. Leuk je gekend te hebben!
  Mil, Martine, Sandy, Joris en de kinderen

 • Willem Spaans Posted 25 maart 2021 09:17

  Afscheid nemen doet altijd pijn zeker als het gaat om een maatje. Had je al een tijdje niet gesproken en hoopte dat je op Bonaire je rust zou vinden. Jammer dat dit niet mocht gaan zoals jij hoopte. Ga missen vriend, je fluitje naar mij in de gang en ons babbeltje bij de koffiemachine. Je was echt een maatje en was ook nooit te beroerd om mij te helpen als er iets niet duidelijk was. Familie gecondoleerd met het overlijden van onze Ron. Wens jullie heel veel sterkte. Ron rust zacht.

 • Katinka den Heeten Posted 25 maart 2021 10:04

  Lieve Ron, je was een gezellige collega en ook heel zorgzaam. Ik moest altijd lachen om je lekkere droge humor en je noemde me altijd het beeldenmeisje. Ga je missen Ron. Familie gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd.
  Katinka den Heeten

 • Karin Keuss Niemijer Posted 25 maart 2021 10:40

  Gecondoleerd met het verlies van Ron. Ik heb Ron voor het eerst leren kennen toen hij bij Smit etiketten werkte. Later kwamen we elkaar weer tegen bij Elburg Smit en werden we collega’s.
  Staartmans, (al moet ik je zeggen, je korte coupe stond je heel erg goed) rustig en een hele prettige collega, waarbij het bakje met tomaatjes standaard op de tafel stond.
  Ben blij dat we nog app contact hadden, maar helaas gaan jouw afscheid woorden, tot apps, er niet meer van komen.
  Jouw laatste reis kwam veel te vroeg, een laatste groet en knuffel, rust zacht.
  Karin

 • Ed Calis Posted 25 maart 2021 11:16

  Lieve familie, op de eerste plaats gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik heb Ron leren kennen bij Smit Etiketten als een rustig, behulpzaam, humoristisch en vooral ‘ad rem’ persoon. Na ca 5 jaar werd het kontakt wat intensiever omdat Ron dagelijks met mij mee pendelde van Hillegom naar Sassenheim. Dat was een prachtige periode. Ook gaf hij mij het vertrouwen om voor zijn plantjes te zorgen als hij weer naar zijn geliefde Bonaire ging. Helaas heeft dat geen eindbestemming mogen zijn. Ik wens jullie nogmaals heel veel sterkte met dit grote verlies

 • Ellis Eikelenboom Posted 25 maart 2021 11:39

  Lieve Ron,
  We moesten je al een tijd missen bij ElburgSmit, maar bleven via de zaak over je welzijn op de hoogte. Nu is het afscheid definitief en dat doet pijn. Regelmatig kwam je een praatje maken bij de balie. Vaak over ditjes en datjes, maar ook gesprekken met meer diepgang ging je niet uit de weg. Altijd opgewekt en vol humor. Het voelt goed om je gekend te hebben. Ron een mooi mens die veel te vroeg afscheid van het leven moest nemen. Rust zacht lieve Ron.
  Familie ik wens jullie heel veel sterkte toe.

 • Yvonne Lijten Posted 25 maart 2021 14:02

  Lieve Ron, Sinds de tijd dat Smit etiketten samen is gegaan met Van Elburg, heb ik je leren kennen als een lieve, zorgzame collega. Waarmee ik bijna dagelijks Yahtzee speelde via de app. Vaak wel meerdere spellen tegelijk. Wij zullen je missen. Rust zacht lieve Ron. Voor de familie, heel veel sterkte met dit verlies.
  De mooie herinneringen blijven, die raken jullie nooit meer kwijt.

 • Marcel van Excel Posted 25 maart 2021 14:22

  Zo groot en toch zo kwetsbaar ouwe reus.

  Ik ben blij dat ik jouw collega heb mogen zijn bij Smit en later bij van Elburg.
  Je was een bijzonder mens en fijne collega.
  Ik wil de familie via deze weg condoleren en wens allen heel veel sterkte de komende tijd.

 • Tom de Vries Posted 25 maart 2021 14:44

  Beste familie van Ron. Ik wens jullie sterkte toe voor de komende tijd waarin jullie Ron daadwerkelijk gaan missen. Hij heeft gevochten tegen iets wat niet een gelijkwaardige tegenstander was.
  Ik hoop dat jullie de kracht mogen vinden om weer door te gaan. Gelukkig heeft Ron Bonaire nog mogen beleven en heeft hij, naar hij zei niet hoeven lijden. Een mooi afscheid gewenst morgen!

 • THERRY KOELEMEIJER Posted 25 maart 2021 15:13

  Lieve Ron. Wat had ik jou Bonaire gegund! De man met het staartje en de koekjestrommel, op je buro. Als we ons best deden kregen we er 2 inplaats van 1. Lieve Ron, rust zacht, waar je ook bent. x.
  Heel veel sterkte voor de familie.

 • José Hielkema Posted 25 maart 2021 15:26

  Gecondoleerd met het verlies van Ron. Zo jammer dat zijn droom niet uitgekomen is. Hij heeft er zo zijn best voor gedaan en alles wat nodig was ondergaan tijdens zijn ziekte. Ik ben zo blij dat hij nog een vakantie op Bonaire heeft gehad al werd het wel heel moeilijk op het einde. Veel sterkte de komende periode en koester de herinneringen. Ongemerkt zal dit tot een glimlach leiden want ik heb Ron nooit in een slechte bui meegemaakt. Er kwam altijd een rustig, gevat antwoord als ik hem passeerde in de gang bij de koffiemachine op weg naar mijn werkplek. Rust zacht Ron.

 • Maia-Rob-Robert-Julia den Hartog Posted 25 maart 2021 15:57

  Gecondoleerd met het verlies van Ron
  jammer dat we elkaar uit het oog verloren zijn wij hadden graag nog eens met Ron gesproken maar ja de tijd tikt door
  veel sterkte

 • Trudie en romy Posted 25 maart 2021 18:46

  Lieve Ron,
  Wat een strijd heb je moeten leveren maar het was een oneerlijke strijd

  Je wilde ook nog zo graag naar Bonaire daar waar jij graag wilde zijn

  Je stond ook klaar voor mij en romy als we je nodig hadden ook al zagen we elkaar niet zo vaak je hebt toch altijd een plekje in ons hart

  We hopen dat je na deze oneerlijke strijd je rust hebt gevonden

  Liefs,

  Trudie en Romy

 • Doreen Roelofs Posted 25 maart 2021 19:02

  Lieve Ron,
  Wat een oneerlijke strijd. Wat was je sterk en positief.
  Ik wens de familie veel sterkte in de komende tijd.
  Rust zacht Ron

 • Karin Lenssen Posted 25 maart 2021 22:15

  Sterven is verhuizen van de wereld, naar het hart van de mensen die van je houden. Daar leef je verder.
  Heel veel sterkte voor de komende tijd.
  Karin en Pieter

 • Rolf Troost Posted 26 maart 2021 09:42

  Beste familie van Ron, gecondoleerd met het verlies van Ron. Naast het zijn van collega’s hebben we ontelbare lunchwandelingetjes gemaakt in de pauze, en wat hebben we vaak gelachen. Rolf

 • Erwin van der Hoeven Posted 26 maart 2021 09:47

  Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Ron. Als 1 van zijn collega’s had ik niet heel veel contact met hem, maar ik herinner me hem wel als een altijd vrolijke, aardige en rustige persoon. Heel veel sterkte gewenst.

 • Doug & Barbara Posted 26 maart 2021 11:56

  Thinking of you all at this very sad time. May Ron rest in peace. xxx

 • Heleen Hasselbach Posted 26 maart 2021 17:01

  Lieve Nico, Petra en Rinus,
  Mijn hartelijk medeleven met het heengaan van Ron.Wie had kunnen denken dat deze rustige reus geveld zou worden!
  Heel veel sterkte de komende tijd!,
  lieve groeten,
  Heleen

 • Sam Posted 29 maart 2021 15:28

  Lieve Ron en familie,

  Ondanks dat het een oneerlijke strijd was bleef je altijd positief.

  Ik ben blij dat we elkaar ooit hebben leren kennen en voor alle momenten en gesprekken die we samen hebben gehad. Ik heb veel van je geleerd en daar dank ik je voor.
  Wat was je een mooi mens en wat vind ik het jammer dat je al zo vroeg bent gegaan.

  Helaas is het beter zo en is heel lang lijden je bespaart.
  Ik hoop dat waar je ook bent, het beter is.

  Jou vergeten zal ik nooit en ik hoop je ooit weer te zien.

  Ik wens iedereen die Ron gekend heeft veel sterkte toe met het verlies.
  Lieve Nico, Petra en Rinus, heel veel sterkte met het verlies van een lieve zoon, broer en zwager.

  Groetjes, Sam

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image. Drop file here