Max Warmenhoven

Er is geen einde en geen begin aan deze tocht,
geen toekomst, geen verleden,
alleen dit wonderlijk gespleten lange heden.

Vol verdriet nemen wij afscheid van onze geliefde Max.
Het lukte hem maar niet dit leven te omarmen.

Max Warmenhoven

20 juli 2002       24 oktober 2021

 

63 Berichten

 • Dean Weidema Posted 10 november 2021 21:53

  Max we kennen elkaar uit mistral, je had je hartje op de goede plek en ik vond je zo’n fijne gozer. Ik had je drie weken geleden nog aan de telefoon. Het is te bizar voor woorden. Alles leek goed te gaan. Ik hoop dat je je rust vindt. Ik heb er zo’n schuldgevoel van dat ik je nooit meer na mistral gezien te kunnen hebben.

 • Gordon Keller Posted 9 november 2021 22:50

  Lieve Aad & Margot,
  dinsdagavond 9 november stokte mijn adem en kreeg ik het verschrikkelijk bericht van het overlijden van jullie mooie lieve Max.

  Dit is onbeschrijfelijke en ik wil jullie en de familie heel veel sterkte wensen met het verwerken van het enorme verdriet en gemis.

  Liefs Gordon.

 • Ineke en Cees Posted 9 november 2021 20:57

  Beste Aad en familie,
  Hoorden gister het verschrikkelijke nieuws in Azzurro. Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van jullie mooie zoon.

 • Hilde Vieveen-Schouten Posted 7 november 2021 15:06

  Lieve Aad, familie en vrienden,
  Wat een enorm verdriet. Ik wens jullie heel veel sterkte.

 • Irma Posted 7 november 2021 14:23

  Beste Aad, Margot familie en alle dierbaren. Gecondoleerd met het overlijden van Max. Wat een ongelooflijk verdrietig bericht. Heel veel sterkte en kracht. Lieve groet, Irma

 • Jan en Bernadette van Aalst Posted 7 november 2021 11:03

  Beste Aad, familie en dierbaren
  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verdriet!

 • Manon Posted 6 november 2021 20:23

  Lieve Max,
  We zaten al sinds kleins af aan samen op de basisschool, ik wist nog dat ik bij jou altijd Minecraft kwam spelen toen het net uitgebracht was, of dat we samen op de Wii gingen gamen. Ik heb heel veel goede herinneringen over van die tijden. Het is al lang geleden dat ik je voor het laatst had gesproken of gezien maar ben die tijd nooit vergeten.
  Mijn gedachten gaan uit naar de familie van Max, ik wens jullie veel sterkte toe.

 • Dean Weidema Posted 6 november 2021 16:59

  We hebben elkaar kort gekent, Maar we hebben wel een hele goede band opgebouwd. Ik zou nog langskomen en voordat ik dit voorviel zei je en dacht ik nog dat het goed ging. Ik heb er geen woorden voor. Je wordt en zal altijd gemist worden max. Rust zacht en in vrede.

 • Willemijn Gertsen Posted 6 november 2021 12:15

  Beste Aad, Cornelieke en familie,
  Gecondoleerd met het overlijden van Max. Een tijdje geleden zei Aad tegen mij, dat hij het zo fijn vond dat Max ‘in zijn gezin is geboren, omdat hij zo’n bijzonder kind is’. Wat een groot gemis en intens verdriet. Wij wensen jullie heel veel sterkte. Willemijn en Fred

 • Erik Hiep Posted 6 november 2021 11:26

  Beste Aad, ik hoorde zojuist het vreselijke nieuws dat jouw Max is overleden. Cornelieke vertelde het mij net in Azzurro… Wat een ontzettend verdrietig nieuws Aad. Ik vind het echt vreselijk en ook namens Liesbeth onze welgemeende condoleances. Ik kwam gisteravond net terug uit Lissabon en was in Azzurro om wat ijzer te duwen en hoopte om met jou en Menno weer even bij te praten en wat flauwe verhalen te delen zoals we vaak doen. Dus ik vroeg Cornelieke in al mijn onschuld: waar zijn die 2 gasten? Toen hoorde ik het hele verhaal. Ik ben er echt van onderste boven…Ik wens je heel veel sterkte toe natuurlijk. Ik ga morgen naar Berlijn en misschien kunnen we daarna even koffiedrinken ofzo. Un abrazo muy fuerte, Erik

 • Joshua Ramasamy Posted 5 november 2021 18:00

  Broeder, woorden schieten tekort. Ik kan het niet geloven. We hebben veel goede herinneringen gemaakt samen en ik zal deze voor altijd koesteren. Het spijt me dat dit is gebeurd. Rust in vrede Max.

 • Katinka Alvarado van Gijzen Posted 5 november 2021 17:04

  Lieve Max. Ik kan het verdrietige nieuws nog steeds niet geloven. Ik had nog zoveel met je willen kletsen, over onze nieuwe kamers en opleiding, of over wat we nou vinden van het nieuwste album van Ghostemane. Helaas kan dat niet meer. Gelukkig kan ik terugkijken op alle leuke momenten die we hebben gehad. Ik denk nog vaak aan die ene keer dat we op de Olmenhorst aan het chillen waren. Boven je hoofd, maar alleen boven jóu hoofd, een wolk met muggen, terwijl je wanhopig wegrende omdat je alleen maar een plasje wou doen. Ik ben dankbaar dat ik zoveel leuke momenten heb gehad met je. Ik vind het verschrikkelijk dat je er niet meer bent. Maar ik ben trots op je voor alle moeite die je hebt gedaan. Ik mis je ontzettend veel en zal voor altijd van je blijven houden. ❤️ Rust zacht.
  Alle sterkte en liefde toegewenst naar Margo, Aad en Donna. De ceremonie gisteren was mooi, en ik vond het fijn jullie nog gezien te hebben. Ik denk aan jullie.

  Liefs, Katinka

 • Irma Posted 5 november 2021 12:54

  Wat een mooi en waardige ceremonie en wat een mooie belofte aan Donna aan het eind Wit, mijn moederhart brak. Ik ben zo trots op wat jullie gisteren hebben gedaan, zo authentiek zo echt. Ik voelde jullie pijn op plekken waar ik nog nooit pijn had gevoeld, wat hebben jullie dat bovenmenselijk mooi gedaan. Jullie zitten voor eeuwig in mijn hart en ik stuur jullie mijn liefde en kracht. Irma uit Breda liefs voor jullie , Aad Cas en alle mensen die van Max houden.

 • Jan en Joke Walters Posted 5 november 2021 08:19

  Lieve schatten,heel veel sterkte met het verlies van jullie Max

 • Nadia Posted 4 november 2021 22:03

  Lieve max,
  We kennen mekaar al sinds groep 1, toen waren we al beste vrienden. Zoveel leuke dingen die we hebben meegemaakt, samen onze eerste spreekbeurt over stenen. Wat ga ik jou ontzettend missen!

  Ik wens iedereen vrienden en familie super veel sterkte ❤

  Je houd altijd een bijzonder plekje in mijn hart i love you forever ❤

 • Sanne Jong Posted 4 november 2021 21:57

  Beste Familie,
  Wat vreselijk om dit nieuws te horen, ik wens jullie ongelofelijk veel sterkte toe.
  Ik heb een hele gezellige tijd gehad met Max op de middelbare en kon altijd lekker met hem kletsen. Het is raar om te bedenken dat hij opeens weg is.

  Gecondoleerd

 • Ellen Berkhout Posted 4 november 2021 19:35

  Though we need to weep your loss,
  You dwell in that safe place in our hearts,
  Where no storm or night or pain can reach you. – John O’Donohue

  Lieve Donna, lieve familie, wat een verdriet. Heel veel sterkte voor jullie met dit verlies.

 • Rolf en Marie-Louise Douque Posted 4 november 2021 13:20

  Lieve familie,
  Er zijn geen woorden van troost voor dit intense verdriet bij het overlijden van jullie lieve Max. Heel veel sterkte en moed om zonder hem verder te gaan. In jullie hart is Max er altijd bij.

 • Niels, Wiebrig, Jesse en Sophie Posted 4 november 2021 12:29

  Soms is er zoveel wat we voelen
  maar zo weinig wat we kunnen zeggen…

  Heel veel sterkte

 • Lotte van Vliet Posted 4 november 2021 01:29

  Lieve Max,

  Woorden schieten tekort. Wat was jij een leuke, lieve en grappige vriend. Ik ben heel erg blij jou gekend te mogen hebben. Als vriend stond je altijd klaar voor anderen en deed je altijd enorm je best. Elke dag die wij samen naar school fietsten en alle verhalen die je kon vertellen waar we samen dan heel hard om moesten lachen. Maar ook de dagen waarop ik naar je toe kon voor steun.

  Wat ben ik dankbaar voor alle herinneringen samen en wat zal ik je missen. Je zal je rust nu vinden.

  Mijn gedachten gaan uit naar jullie allemaal.

 • Gérardine & Henri Posted 3 november 2021 22:45

  Soms zijn de juiste woorden gewoon niet te vinden….. veel sterkte, kracht en liefde toegewenst. In gedachten zijn wij
  dicht bij jullie en voor morgen onze armen om jullie heen, liefs Henri & Gérardine

 • Wishal Sanchit Posted 3 november 2021 21:58

  Yo Max,

  Ik kan nog steeds niet geloven dat jij ons hebt verlaten. Het doet me zo ontzettend veel pijn dat je niet meer bij ons bent. Wij hebben samen echt gezellige tijden meegemaakt en samen gelachen om jouw humor (en Swiffer). Net zoals wanneer je me een shirt gaf met onze gezichten als mijn verjaardagcadeau.

  Ik ben zo dankbaar dat ik jou heb gekend man. Ik hoop dat je eindelijk rust hebt gevonden en wanneer ik je weer zie gaan we weer chillen net als vroeger. Rust zacht broertje, ik hou van je, voor altijd.

 • Lily de boer Posted 3 november 2021 20:11

  Lieve familie,
  Heel veel sterkte morgen met de definitieve afscheid van Max
  Liefs Lily

 • Asia Wojtek Posted 3 november 2021 17:43

  Lieve Margo Aad en Donna
  ” Het is zo moeilijk om afscheid te nemen van iemand die nog bij je zou kunnen zijn”
  Mijn oprechte condolences
  Wij vereningen ons in je pijn.

 • Isabelle Appeldoorn Posted 3 november 2021 12:57

  Lieve Max,

  Ik weet dat ik niet alleen maar voor mezelf spreek wanneer ik zeg dat jij een van de bijzonderste mensen bent die ik ooit heb leren kennen. Je gevoel voor humor, de manier waarop wij urenlang konden praten over hele kleine dingen en de manier waarop jij naar het leven en deze wereld keek waren allemaal dingen die ik ontzettend kon waarderen en ertoe hebben geleid dat ik de wereld nu anders bekijk dan voordat ik jou kende. Jij bent een van de beste vrienden die ik ooit heb gehad, ik zal voor altijd terugdenken aan onze herinneringen samen met een lach op mijn gezicht.
  Terwijl ik dit schrijf heb ik het gevoel dat ik nog zo veel meer zou moeten zeggen, maar ik kan mijn waardering voor jou niet zomaar onder woorden brengen. Lieve Max, dankjewel voor al onze tijd samen. Je hebt zo je best gedaan en daarom ben ik trots je.

 • Isabelle Appeldoorn Posted 3 november 2021 12:57

  Lieve Max,

  Ik weet dat ik niet alleen maar voor mezelf spreek wanneer ik zeg dat jij een van de bijzonderste mensen bent die ik ooit heb leren kennen. Je gevoel voor humor, de manier waarop wij urenlang konden praten over hele kleine dingen en de manier waarop jij naar het leven en deze wereld keek waren allemaal dingen die ik ontzettend kon waarderen en ertoe hebben geleid dat ik de wereld nu anders bekijk dan voordat ik jou kende. Jij bent een van de beste vrienden die ik ooit heb gehad, ik zal voor altijd terugdenken aan onze herinneringen samen met een lach op mijn gezicht.
  Terwijl ik dit schrijf heb ik het gevoel dat ik nog zo veel meer zou moeten zeggen, maar ik kan mijn waardering voor jou niet zomaar onder woorden brengen. Lieve Max, dankjewel voor al onze tijd samen. Je hebt zo je best gedaan en daarom ben ik trots op je.

  Ten slotte wil ik nog ontzettend veel sterkte wensen aan Donna, Margo en Aad en alle andere nabestaanden voor hun verlies.

 • Pepijn, ook namens Brijder Jeugd en Mistral Posted 3 november 2021 10:24

  Lieve Max,

  Wat ben je vroeg gegaan.
  Iedereen die hoort dat je er niet meer bent heeft bijzondere verhalen over je Max.
  Over hoe je anderen kon helpen en hoe dapper je bezig was jezelf te helpen.
  Terwijl je vocht tegen je eigen somberheid bezorgde je met je gevatte humor altijd weer een lach op iemands gezicht.
  Je was voor velen een inspiratie en bent dat nog steeds.
  Wat ben je vroeg gegaan Max.
  Heel veel sterkte aan alle familie en vienden.

 • Elvira Garnier Posted 3 november 2021 10:14

  Lieve Familie,
  Middels deze weg zou ik woorden van kracht , troost en steun willen vinden,.maar ik ben stil .
  Ik wens jullie heel veel sterkte toe..

 • Stephanie Brunyanszki Posted 3 november 2021 09:48

  Lieve Aad en familie,

  Mijn maag keerde om toen ik dit verschrikkelijke nieuws hoorde. Ik ken je zoon niet persoonlijk, maar wel weet ik dat de mooiste mensen als eerste gaan! Er is niks ergens dan een kind verliezen. Maar ik hoop dat we jullie er samen langzaam doorheen kunnen gaan helpen. Op een dag zullen jullie weer samen zijn. Daar geloof ik heilig in. Hij mocht alleen wat eerder gaan dan jullie. Ik weet dat geen enkel woord het verdriet zal weg nemen. Maar wilde op deze manier laten weten dat ik aan jullie denk. Aan jou, Aad, gezin, familie en vrienden.
  Heel veel sterkte en laat me weten wanneer je me nodig mocht hebben!!!!
  Heel veel liefs,
  Stephanie Brunyanszki en ook namens mijn moeder, Tineke

 • Cees en Doortje de Graaf -van der Linden Posted 3 november 2021 08:13

  Lieve familie,

  Heel veel sterkte met het dragen en het verwerken van jullie ongelofelijke verlies.

 • Camiel de Leeuw Posted 2 november 2021 22:27

  Lieve Aad, Margo en Donna,

  Wat een ongelofelijk en onwerkelijk verlies. Dit is een dreun die niet te bevatten is.

  Ik wens jullie alle sterkte toe,
  Camiel

 • Joost Iserief Posted 2 november 2021 21:19

  Lieve famile, wij wensen jullie veel kracht samen met elkaar. Dit verlies een plek geven doe je alleen maar ook samen. Hopelijk doen wij daar op afstand ook aan mee. Dank voor de mogelijkheid om ons medeleven met jullie allemaal te delen. Ook vrienden en kennissen veel sterkte toegewenst. Love&light Joost en Ilse

 • thijs en annie vd linden Posted 2 november 2021 19:55

  Lieve Aad Margot en familie. Gecondoleerd wij hebben hier geen woorden voor. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies van jullie max

 • Rémon en Eugenie van der Linden Posted 2 november 2021 19:18

  Lieve Aad, Margo, Donna en familie,
  Woorden schieten tekort
  wanneer het liefste bezit
  herinnering wordt….
  Wij wensen jullie veel licht, liefde en kracht om dit grote verlies te dragen.

 • Jolanda Spijker Posted 2 november 2021 19:18

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie zoon. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe de komende tijd.
  Jolanda

 • Marianne van Waveren-Kleine Staarman Posted 2 november 2021 18:47

  Lieve Aad,

  Er zijn geen woorden van troost voor het feit dat jullie zoon er niet meer is.
  Hij kon t leven niet omarmen en koos zijn eigen pad om ergens anders te kunnen zijn, waar hij nu zijn rust heeft gevonden.
  Ontzettend veel sterkte met de verwerking van dit harde feit en leegte die hij achterlaat.

  Liefs Marianne

 • Marco van Soest Posted 2 november 2021 11:38

  Lieve Aad, Margo, Donna en familie. Hoor net dit verschrikkelijke nieuws en kan niet bevatten wat jullie overkomt. Al is het langer geleden dat we elkaar spraken, het nieuws raakt me hard. Heel heel veel sterkte en kracht om dit grootse verlies een plekje te geven.

 • Iris Hendriks Posted 2 november 2021 11:36

  Lieve familie,
  Woorden schieten te kort.
  Heel veel sterkte & kracht toegewenst in deze moeilijke tijd ✨.
  Rustzacht Max ⭐️.

  Liefs, Iris.

 • Michel en Melinda Posted 2 november 2021 11:12

  Lieve Aad Margo en Donna
  Woorden schieten tekort.
  Heel veel sterkte, liefde en kracht toegewenst met Max in jullie hart
  Liefs Michel en Melinda

 • Jeroen Mossing Holsteijn Posted 2 november 2021 10:56

  Lieve familie en vrienden van Max,
  Met onderstaand citaat wil ik jullie heel veel sterkte en mooie herinneringen toewensen bij dit onbeschrijfelijk grote gemis en verdriet.
  If there ever comes a day when we can’t be together, keep me in your heart, I’ll stay there forever. – Winnie the Pooh

 • Klaas Herrema Posted 2 november 2021 10:36

  Vriend Aad, Het is een niet te beschrijven drama voor Max, voor jou en je familie, voor alle naasten en vrienden. Ik wens jou en je naasten alle kracht die je zeer zeker nodig zult hebben voor het verwerken van zo’n immens en onbeschrijfelijk verlies!! Heel heel veel sterkte gewenst.

 • Muriel Posted 2 november 2021 10:30

  Zo zonde… geen woorden voor…
  Ik wens jullie heel veel sterkte om dit ooit ergens een plekje te kunnen geven.
  Veel liefs

 • Paul de Bruin Posted 2 november 2021 09:00

  Lieve Aad, Margot en Donna,
  Wat een verschrikkelijk bericht en wat een gemis moet het zijn om Max niet meer in jullie midden te hebben. Wellicht heeft Max nu de rust gevonden waar hij zo naar op zoek was. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 • Manon Madiol Posted 2 november 2021 08:57

  Lieve Aad, soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen. Wens je heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te dragen. Manon Madiol

 • Robert en Mariëlla Molkenboer Posted 2 november 2021 07:59

  Lieve Aad, Margo en Donna

  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Woorden schieten te kort, Wij denken aan jullie.

  Robert en Mariëlla Molkenboer

 • Karin Posted 1 november 2021 22:50

  Lieve Aad,Margot en Donna,
  Wat een vreselijk bericht…..heb er geen tekst en geen woorden voor….ik hoop dat jullie met Elkaar de Kracht en Liefde kunnen vinden om het intense verdriet toch enigzins draaglijk te maken, Sterkte en Liefs Karin.

 • José Posted 1 november 2021 22:20

  Lieve Max
  Wat zijn wij blij dat jij hier was
  Door jou zijn wij de wereld van onze zoon Gijs beter gaan begrijpen , en jouw Mamma weet wel waarom
  Ooit zou er een tijd komen waarin jij en Gijs misschien zouden kunnen sparren hoe jullie de wereld zagen , die komt, maar niet hier op deze aardbol
  Max jouw lukte het niet meer, en dat is voor jouw mamma, pappa, zusje en allen die jouw lief hebben veel te vroeg
  Dag lieve Max ❤️

 • Birgit Posted 1 november 2021 22:05

  Lieve Max

  Ik ken je al sinds we allebei nog kleine kindjes waren. Zodra het kon, kwam ik bij je spelen. Buiten of binnen wij konden ons altijd en overal wel vermaken met elkaar. Zo konden we ons zelfs vermaken met de liften van Huis ter duin, wedstrijdje wie als eerste boven was. Ik kan zo nog uren lang doorschrijven over al onze herinneringen.
  We begrepen elkaar zo goed. We hadden dezelfde fantasieën en zelfde interesses. Jij was mijn beste vriend en je betekende altijd heel veel voor mij.
  Lange tijd hebben we elkaar niet gesproken. Ik had nog eigenlijk zo veel tegen je willen zeggen. Ik hoop met heel mijn hart dat je nu op een betere plek bent. Ik ga je nooit vergeten.

  Verder wil ik nog zeggen dat ook mijn gedachten uit gaan naar Margo, Donna, Aad en de familie. Jullie waren vroeger mijn tweede thuis. Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde toe.

  Liefs Birgit

 • Francina de Man Posted 1 november 2021 21:49

  Lieve Aad, Margo, Donna en iedereen die Max lief had, Gecondoleerd , sterkte, liefde en kracht om dit verlies te verwerken.
  Ik wens jullie dat na alle rouw en verdriet de mooie liefdevolle herinneringen een glimlach op jullie gezicht toveren Eigenlijk zijn er geen woorden die dit verlies verzachten Liefs van mij, Francina

 • Claudia Posted 1 november 2021 21:08

  Ik voel alleen verdriet en kan slechts herhalen wat anderen geschreven hebben. Mijn wens en hoop is dat jullie kracht krijgen dit verlies te dragen… veel liefs voor jullie 3 en familie

 • Robin berkhout Posted 1 november 2021 20:25

  Lieve ouders en familie van max, aller eerst wil ik jullie mijn verdriet delen, gecondoleerd.

  Max ik hebben samen in het safehouse gewoond, wij werden al snel vrienden. Max is 1 van die jongens die echt is, en altijd medeleven met je kon tonen. Daarom was hij mijn maatje, hij steunde op mij en ik op hem. Samen hebben we veel gepraat over ons verleden maar ook over de toekomst. Zodra hij zijn school niet zou halen in den haag, ging hij het ergens anders proberen en we hebben nog 1x gebeld in Groningen en het klonk alsof hij sterk plan B had. Ik wist dat zijn leef omgeving daar niet heel gezond was maar hij klonk sterk. En zo zal ik hem ook herinneren, als een strijder! want het blijft een verschrikkelijke ziekte. Het is voor mij niet te bevatten dat hij er niet meer is, dat zelfde geldt voor jullie..

  Ik ga missen maximaal <3

 • Rio en Martine Posted 1 november 2021 19:27

  Lieve Margo en Donna, wat een leegte, wat een verdriet. We bidden Gods onmetelijke liefde, troost en kracht toe. Dank voor de liefdevolle verhalen over Max. Zo hebben ook wij hem een beetje gekend. Big hug.

 • evert de boer Posted 1 november 2021 19:01

  beste aad hoorde net het verschrikkelijke nieuws over je zoon we hebben het regelmatig over hem gehad en nu toch dit droevige kille maar werkelijke bericht dat hij er niet meer is ik wens je heel veel sterkte in deze zware tijd en je kunt altijd op me rekenen groeten evert

 • Jenny Posted 1 november 2021 16:24

  Lieve Max,
  Echt kennen deden we elkaar niet, maar je moeder vertelde altijd veel over je. Zo liefdevol, zo onvoorwaardelijk.. Ze zal je zien in de zonnestralen, horen in de wind en omarmen in haar dromen. Het ga je goed lieve Max.

 • Willem en Judith Kok – de Haas Posted 1 november 2021 16:14

  Wat een enorm verdriet. We hebben geen woorden, maar zijn heel dicht bij jullie in onze gedachten …. Veel liefs en warme omhelzing

 • Wesley Posted 1 november 2021 16:00

  Max, ik ken je niet persoonlijk, maar je lieve moeder wel. Wat ben jij een strijder geweest, in een strijd die niet te strijden viel.
  Je moeder heeft met altijd veel trots over je gesproken, naar mij, en vele anderen. Soms is er niet genoeg licht in het leven. Vanaf nu ben jij dat licht. Wat moet dat rust geven. En op een dag als vandaag, dan schijnt de (herfst) zon, en hoop ik dat jij de zonnestralen nu naar beneden schijnt. Stralend naar de lieve mensen die het licht nodig hebben om te rouwen en verwerken.

  Mijn gedachten gaan uit naar jullie allemaal.

  Liefs.

 • Gaspard boot Posted 1 november 2021 13:48

  Oh, dit komt extra hard binnen bij mij, aad ik kan alleen maar jouw woorden herhalen; woorden te kort. Onmogelijk te verwerken samen nu, ik denk aan jullie

 • Maartje Posted 1 november 2021 12:59

  Lieve Margo, Aad en Donna,
  Tranen stromen over mijn wangen. Wat doet het pijn. Wat heeft Max gestreden om te passen in deze wereld. En het lukte hem niet zijn leven te omarmen. Ik ga hem vreselijk missen. En hoe moet dat dan voor jullie zijn. Mijn hart gaat uit naar jullie alledrie. Ik hoop donderdag bij het afscheid te zijn. Knuffel,
  Maartje

 • Sybren Heijnen Posted 1 november 2021 12:34

  Ontzettend verdrietig om dit te zien, het doet veel pijn. Veel sterkte naar de nabestaanden.

 • Mike blokland Posted 1 november 2021 12:19

  Ik ben diep bedroefd, rust in vrede Max.
  Veel sterkte aan de nabestaanden

 • Lucinda van der Ploeg Posted 1 november 2021 12:05

  Lieve familie,
  Wat een ongelooflijk mooie en sensitieve jongen heeft het leven hier verlaten.. Het grote gat dat hij achterlaat moet zo intens zeer doen, dat voor jullie lieve familie de vraag zal zijn, of het ooit heelt.. Misschien wel niet.. Ik hoop dat zijn liefde voelbaar zal blijven voor jullie.. Ik kan niet anders als aan jullie denken en vanaf deze plek heel veel kracht wensen.. Ik heb een kaarsje voor Max aangestoken.

 • Kirsten Moerman Posted 1 november 2021 11:35

  Lieve Margo, Aad en Donna en familie,
  Jullie lieve, dappere, prachtige Max. Max en jullie hebben zo jullie best gedaan. Het is zoeken naar woorden, troostend. Dat is onmogelijk. Sterk zijn betekent soms dat je op moet geven. Het betekent soms een traan. Het betekent soms laten gaan. Hij is in goede handen. Ergens waar hij een waarlijk vrij mens mag zijn. Jullie zijn moedig en wij zijn stil. De stilte overvalt ons. Wij kunnen niet voelen wat jullie voelen. We wensen jullie heel veel kracht komende tijd en zijn er voor jullie. Liefde en leven kent geen einde in je hart.

  Kirsten, Quinten, Julian en Maxime

 • Marjoke Posted 1 november 2021 11:07

  Gecondoleerd met het overlijden van Max. Ik bid jullie veel kracht toe om dit onbevattelijke, grote verlies te kunnen dragen. Marjoke

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image. Drop file here