14 Berichten

 • Lianne Posted 6 januari 2024 11:46

  Lieve Man,

  Als kleuters kwamen we samen in de klas en waren we vriendinnen. Als kind genoot ik van jouw drukke, levendige karakter en spel waar ik in mee kon gaan. Je was leidend op een leuke manier en je nam anderen mee op sleeptouw. We hebben zoveel leuke dingen samen gedaan: op zoek naar de rangers van ons favoriete programma Zoop in Ouwehands Dierenpark, veel buiten spelen, met jouw poppen in het poppenhuis een verhaal bedenken. Ik hoor je nog zo zeggen: ‘Die pop zetten we daar, dan spelen we dat die man en vrouw zijn en de auto zetten we daar neer.’ Je wist altijd goed hoe je alles wilde hebben en ik vond het heerlijk om hierin mee te kunnen. Ook in de klas had je een groot gevoel voor recht en onrecht en liet je dingen niet zomaar gebeuren. We hebben ook regelmatig bij elkaar gelogeerd en jij en je moeder zorgden er dan samen voor dat ik me thuis voelde.

  Na groep zeven maakte je een nieuwe start en verhuisde je naar Nieuw Vennep. Ik miste je ontzettend in de klas, maar voor jou was deze nieuwe start spannend en goed. We hielden contact over onze levens en spraken elkaar via MSN over nieuwe vrienden, dansen en onze ervaringen op de middelbare school.

  Na een aantal jaar vertelde je dat het niet goed met je ging. Onze levens, die al zo dichtbij elkaar in verbinding lagen, raakten op een nog dieper niveau met elkaar verbonden. We hebben veel samen gepraat en alles mocht gezegd worden. Je luisterde altijd en hebt mij altijd het gevoel gegeven dat niks te gek was. Ik weet dat je dit voor veel andere mensen ook gedaan hebt. Doordat jij zo goed kon doorvragen, ben je veel mensen tot enorme steun geweest.

  Na de middelbare school ging je SPH studeren in Leiden en groeide je passie voor het begeleiden van kinderen. Zo waren we samen begeleiders tijdens een uitje naar Duinrell voor kinderen met een verstandelijke beperking en daarnaast andere ingewikkelde problematiek. Je was gekoppeld aan een lief, maar angstig ventje van 5 jaar oud. Hij riep de hele dag: ‘Ik ben met Mandy!’ Wat in zijn woorden betekende: ‘Ik weet dat ik op je kan vertrouwen en dat je bij mij blijft en dan komt alles goed.’ Dit is het gevoel wat jij deze bijzondere kinderen hebt gegeven. Ook tijdens jouw stage bij Cardea en je werk bij de BSO was je betekenisvol voor de kinderen. Je was er voor de kinderen die iets extra’s nodig hadden en zij voelden zich erg begrepen door jou.

  Een andere periode die mij heel veel waard is, is de tijd dat we een deel van de week samen woonden in Rijsenhout. Samen leven en alles doen voelde zo natuurlijk en gewoon. We hebben veel spelletjes gedaan, veel avonden gekletst en in een cabrio naar het strand gereden met net iets te harde muziek. Ook mochten we bij je zijn als je het moeilijk had en elkaar stevig vasthouden.

  Afgelopen augustus werden je nichtje Leah en onze zoon Dante geboren. Jouw liefde voor baby’s knuffelen zal niemand ontgaan zijn en wat ben je trots op Nine en Leah. Ik ben ontzettend blij dat je Dante hebt ontmoet en elke keer als je hem vasthield, voelde ik hoe ontzettend veel ik van jou hou. Door wie je bent en door de liefde die je hebt voor onze zoon.
  We zullen met elkaar over je blijven praten, over je vertellen aan mensen die voor ons belangrijk zijn en je voor altijd met ons meenemen.

  Ik hou van jou❤️

 • Wendy Bos Posted 5 januari 2024 18:05

  Lieve Mandy,
  Wat schrok ik toen ik hoorde dat je niet meer bij je geliefden bent. Ik was jouw juf in groep 5 op De Graankorrel. Een lief, rustig meisje die zeker niet wilde opvallen. Ik weet nog dat je erg moest wennen in het begin. Wanneer de kinderen mochten vertellen op maandag kwamen ze altijd voor de klas staan. Je moeder (ook mijn collega) vertelde me dat je dat ‘ zo’n toestand” vond. Voor jou heel begrijpelijk want dan keek iedereen naar je. Wat een mooie verhalen lees ik hierboven. Ik hoop dat je nu rust hebt gevonden
  Lieve groet van je juf van groep 5. Wendy Bos

 • Lotte Raadgever Posted 5 januari 2024 10:47

  Lieve Mandy,

  Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ik leerde jou kennen op de basisschool en je kwam later achter ons wonen in Nieuw-Vennep. We hebben wat gespeeld samen, van skeeleren en logeerpartijtjes tot Mario Karten waar jij de beste in was. Later samen dansen bij Wendy’s Angels. Je maakt deel uit van een hoop mooie herinneringen uit mijn jeugd. Dankjewel daarvoor. Lieve Mandy, ik hoop dat je jouw rust gevonden hebt. ❤️

  Ik denk aan jouw lieve familie en wens ze veel sterkte toe.

 • Mex de Haan Posted 4 januari 2024 12:11

  Lieve Mandy,

  Als ik aan jou denk kan ik alleen maar denken aan de velen keren dat ik met je gelachen heb, zelfs al zagen we elkaar even kort in de coulisse tijdens een dansvoorstelling dan kon er nog even snel een grapje gemaakt worden. Wat onwijs lieve leuke meid was je!

  Wat een verschrikkelijk nieuws, wat een enorm verlies.
  Ik denk aan jouw lieve familie.
  En hoop dat je jouw rust gevonden hebt.

  ❤️

 • Annemarie van der Schans Posted 3 januari 2024 19:44

  Lieve Mandy en familie,
  Wat schrok ik toen ik je rouwadvertentie zag. Als je oud-mentor op het HVC wist ik dat je het moeilijk had, maar ik hoopte vurig dat dat inmiddels achter je zou liggen.
  Lieve, hartelijke, mooie Mandy; ik zal je missen, maar hoop dat jij nu rust hebt.
  Je moeder Edith en zus Eline en andere mensen uit je directe omgeving wens ik veel sterkte toe met dit verlies een plek te geven.
  Ik weet zeker dat je in vele harten voortleeft.
  Annemarie SAS

 • Harma Venema Posted 3 januari 2024 17:43

  Lieve Mandy
  Ik was vandaag bij je uitvaart en lieverd en wat heb je het fantastisch gedaan.
  Je hebt alles zelf geregeld de locatie zelf bezocht met de fontein en de muziek en dank voor je kaarsje die nu brand voor jou. We hebben véél verdriet maar zijn blij dat je nu rust vindt na de zware jaren waarin je héél erg hard hebt gestreden tegen je demonen.
  Rust zacht lieve Mandy

 • Manouk Posted 3 januari 2024 12:58

  Lieve Mandy,
  Toen mjn kinderen nog klein waren, paste je wel eens bij ons op.
  Ik hoop dat je de rust hebt gevonden.
  Liefs Manouk Rösken

 • Ellen Posted 2 januari 2024 21:57

  Een prachtige lieve vriendin voor mijn dochter en liefdevol❤️voor anderen

 • Linda Posted 2 januari 2024 18:23

  Lieve Mandy

  Ik heb je leren kennen als een mooie goedlachse meid die. een grote passie voor dansen had.
  We spraken samen over maar ook onderwerpen als school, familie en vriendinnen kwamen aan de orde.
  Meestal vonden onze gesprekken plaats op je kamer daar waar de fleurige Ikea bank dienst deed als wasmand/kledingkast en je bureau meer op een aanrechtblad leek en jij languit in je bed.
  Lieve Mandy nooit geen Hoi meer maar Rust na de vele stormen die hebt doorstaan.❣️

 • Angelique van Norden Posted 2 januari 2024 11:12

  Lieve Mandy,

  God looked around his garden
  and found an empty space
  He then looked down upon the earth
  and saw your tired face.
  He put his arms around you
  and lifted you to rest.
  God’s garden must be beautiful
  he only takes the best.

 • Hermen Posted 31 december 2023 15:19

  Aller, aller, allerliefste Mandy,
  Mijn allerlaatste berichtje aan jou via whatsapp, somt eigenlijk alles een beetje op. Dus ik plaats hem hier ook voor jou:

  Aller, aller, allerliefste Mandy,
  Dankjewel voor alle fijne herinneringen. Jij hebt mij zoveel gegeven. Liefde, aandacht, kracht, moed, een luisterend oor, een schouder, je was er altijd voor me. Ik denk met zoveel plezier terug op onze tijd samen. Zonder jou was ik nooit zover gekomen als waar ik nu ben.
  Er is niemand in de wereld die ik meer respecteer dan jij. Je bent en blijft een licht en een voorbeeld voor zovelen lieve Mandy. Wees daar enorm trots op.
  Tot gauw lieve Mandy.
  ‘Til we meet again.

 • Wendy Van Laar Posted 31 december 2023 11:21

  Lieve Mandy,

  Ik heb je leren kennen toen je een jaar of 11 was als een vrolijk goedlachs meisje. Je kwam nadat Eline al even op dansen zat. Wel keek je in het begin de kat uit de boom maar al snel voelde je je veilig en op je gemak.

  Je kwam in de selectie en je genoot van de wedstrijden en de spanningen.
  We zongen aan het eind van de KNGU wedstrijd, wachtend in de rij voor de prijsuitreiking: “Wendy’s Angels, na-na na-na na-na” uit volle borst en maakten met onze handen een W en daarna een engeltje! Je mama Edith hielp altijd mee met jullie haren in orde maken en de make-up op doen en was net zo zenuwachtig als wij dat waren.

  In de les wilde je mij vaak even aanraken en rook aan mijn kleding. Je zei dan: je ruikt lekker Wen!

  Je werd 16 en ik merkte dat je niet helemaal lekker in je vel zat. Je kreeg balletles van Sabina want je wilde beter worden in dansen, maar al snel kwam je naar mij toe en zei dat je je niet veilig voelde. Sabina was te streng en maakte naar jou idee gemene opmerkingen waar je heel gevoelig voor was. Je werd onzeker en kroop steeds meer in je schulp.

  Toen je 18 werd ging je de contributie zelf betalen en dat werd teveel en hield je op met dansen. Ik zag niks meer op media en ik verloor je uit het oog.

  Lieve Mandy, ik heb leuke herinneringen aan jou en ik zal je nooit vergeten!

  Rust zacht lieverd en ga de zon weer zien schijnen.

  Veel liefs je dansjuf Wendy van WDC oftewel WENDY’S ANGELS!

 • Rosa Veul Posted 30 december 2023 19:18

  Ik heb Mandy niet heel goed gekend maar zij was een ongelooflijke lieve vriendin voor Laura en ben haar hier enorm dankbaar voor. Ik vind haar geweldig dapper en wens haar de rust waar zij zo naar verlangde.

 • Arjen Teitsma Posted 29 december 2023 18:14

  Een liedje voor Mandy. Het heet “Alleen voor jou” en is van Stef Bos:

  Het licht gaat aan
  De zaal is leeg
  Dit laatste lied
  Zing ik alleen

  Alleen voor jou
  Alleen voor jou
  Ik zing dit lied
  Alleen voor jou

  Iedereen
  Gaat ergens heen
  Ik blijf nog hier
  En ik zing alleen

  Alleen voor jou
  Alleen voor jou
  Het staat of valt
  Alleen bij jou
  Ik zing dit lied
  Alleen voor jou

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 32 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten