Kees van Werkhoven

 

Na een bijzonder en bewogen leven is van ons heengegaan 

 

Cornelis Adrianus van Werkhoven

Kees

 24 november 1943 – 15 januari 2021

 

 

Oprichter van de Sri Sai Vidyalaya school in Puttaparthi, India.

Velen zijn door Kees geïnspireerd en koesteren een dierbare herinnering aan hem.

 

24 Berichten

 • Leo Gielesen Posted 16 januari 2021 10:12

  Kees, jouw enthousiasme, energie, wijsheid, humor en inzet voor hulpbehoevende mensen waren uniek !
  Ik ben dankbaar dat wij het een en ander met elkaar gedeeld hebben, vooral in India.
  Om Shanti Shanti Shanti …

 • Harry en Diana Posted 16 januari 2021 10:37

  Lieve Kees en familie
  In de jaren dat we je hebben gekend hebben we genoten en veel geleerd van jouw enthousiasme, eerlijkheid en oprechtheid. Er zijn zo mensen in je leven die je niet snel vergeet en jij bent zo’n persoon.
  Rust zacht, we zullen je niet vergeten!
  loka samasta sukino Bavantu

 • Ilse Klaarwater Posted 16 januari 2021 10:53

  Ik zal je me blijven herinneren
  als een vrolijke,ijverige en hardwerkende Sai devotee. Liefs van Ilse

 • Monika Müller Posted 16 januari 2021 11:05

  Lieber Kees, vielen Dank für deine immerwährende Liebe, deine Hilfsbereitschaft für alle. Immer wirst du mit dem Handzeichen “I love you” in unser aller Erinnerung sein.

 • Nel Posted 16 januari 2021 11:47

  KEES,

  het is je gegund de rust, je hebt gedaan wat je op het pad tegenkwam, moge het Licht jou met beide armen ontvangen
  in Zijn liefde

 • Marcus Posted 16 januari 2021 12:09

  Lieve Kees, dank je wel dat wij een flink stuk mee hebben mogen wandelen op jouw levenspad. Wat een fantastische herinneringen hebben wij daar aan ! De Sai jeugdkampen die we samen mochten organiseren hebben een onuitwisbare transformatie teweeg gebracht bij ons. De vele darshans die we beleefd hebben; als ik er aan terug denk : het roept onmiddelijk het beeld op van jouw permanente plezier, zittend op het bankje, alles overziend. We bidden dat Swami je meeneemt, ook al twijfelen we daar niet aan. We kijken er naar uit je snel weer te ontmoeten. Bij prema ?!

 • Enrico Cosijn Posted 16 januari 2021 12:54

  Sai Ram Kees, heb je een keer gezien in NL en een keer in Puttaparthi ,alwaar jij je helemaal senang leek te voelen op de door jou opgerichte school met groot hart voor kinderen. Ik verwacht dat wanneer je Baba ziet hij zal zeggen :very happy.

 • Sabine + Hoot Herrema Posted 16 januari 2021 14:11

  Sai Ram Kees, ohhhh wat hebben wij soms over deze begroeting gelachen in de tijd dat wij samen in India waren. Wat kun je snel van iemand houden lieve Kees. Jou down to earth mentaliteit was erg verfrissend in die periode vlak voordat ik ziek werd. Jij zei soms lachend tegen mij ” ahhh Shiva is weer aan het werk” dat zal ik nooit vergeten! Wij zullen elkaar vast wel weer ontmoeten en misschien bij Prema Sai wie zal het zeggen?! Rust zacht en kom even lekker bij van alle avonturen die je hebt beleefd in het afgelopen leven! De uitspraak van Baba “ BE HAPPY” hoort echt bij jou jij leefde deze uitspraak en zal voor mij onlosmakelijk met je verbonden zijn . Ohm Sai Ram

 • Cees JN Posted 16 januari 2021 17:43

  Lieve Kees grote vriend
  Ben zo blij dat jij gezellige met humor grote vriend geworden
  Door jou kennismaking in puttaphartie is mij leven veranderd
  Ben heel trots op je wat je allemaal gedaan hebt voor je lieve kids
  Hou van je voor altijd
  Ga je heel erg missen , maar een eer voor mij om jou schooltje te blijven steunen !
  Hou van jou ! For ever .
  Om sai ram with love opa. Junior ! Cees Jan

 • Lydia Verlinde Posted 16 januari 2021 17:53

  Lieve Kees,
  Ik dank je voor je liefdevolle lessen, ik dank je dat we samen, op jouw initiatie, met Leo gedrieen het schooltje hebben opgericht. Wat een zegening was dat. Ik dank je voor je hartverwarmende vriendschap, ik dank je voor je niet aflatende moed en liefde voor jouw schooltje, ik dank je dat je was en bent.
  Liefs Lydia

 • Mariska Posted 16 januari 2021 20:17

  Sai Ram lieve Kees, dank voor al jou liefdevolle, nuchtere lessen. Je was altijd zo enthousiast als wij iets organiseerde vanuit de jongerengroep. Dank voor alles. Rust zacht.

 • Tom Jonker Posted 17 januari 2021 02:19

  Sai Ram Dear Kees, Dat je nu van je welverdiende rust mag genieten.

 • Marjuna Posted 17 januari 2021 08:52

  Sai Ram lieve Kees,
  Heel hartelijk dank voor al jouw onbaatzuchtige liefdevolle en gedreven dienstverlening. Wat heb jij veel tot stand gebracht zowel voor de jongeren in Nederland als voor iedereen van het schooltje in Puttaparthi.
  Vaarwel Kees, een hele mooie reis verder met Swami !

 • Sjaak Zuidhoek Posted 17 januari 2021 10:07

  Lieve Kees, rust zacht en wat heb je mooie dingen gedaan in India. Je hebt daar zoveel mooi werk verricht. Ik heb die met veel plezier gelezen en bekeken. Rust zacht, lieve neef en ik zal je niet snel vergeten!

 • Lucia Posted 17 januari 2021 10:15

  Sai Ram beste Kees, jouw footprint blijft op moeder Aarde zichtbaar en voelbaar. Jouw uitstraling deed de hele ruimte verlichten, daar waar jij binnen trad. Dank voor de alomtegenwoordige Liefde in jou, wat in ons blijft als een herinnering. Goede reis verder. Jai Sai Ram!

 • Lucia Posted 17 januari 2021 11:15

  Goede reis lieve Kees. Ohm Jai Sai Ram

 • Maren Posted 17 januari 2021 12:04

  Geluk ontstaat wanneer je anderen blij maakt..
  En dat deed jij met je hele hebben en houwen

  I love you ❤

 • Berry Janmaat Posted 17 januari 2021 13:33

  Lieve Kees, wij kenden elkaar nog niet zo lang. Via Cees Jan leerde ik jou kennen in het bestuur van de SSF en volgde jou op. Wat heb ik met bewondering vernomen hoe jij de Sri Sai Vidyalaya school oprichtte en uitbouwde. Jouw praktische en liefdevolle oplossingen voor vele uitdagingen, jouw betrokkenheid bij de leerlingen en jouw oprechte interesse in ieder bestuurslid. Wat was onze laatste ontmoeting op de vooravond van je overlijden bijzonder. Het heeft mij zeer geraakt. – Je vond dat het goed was -. Wij gaan door in groot respectvolle aandacht die jij ons meegeeft. Rust zacht lieve Kees.

 • Marsha Witteveen Posted 17 januari 2021 19:39

  Beste Kees,
  Je hebt je best gedaan om de wereld een betere plaats te maken. Veel liefde en rust… En voor de familie ook veel liefde….

 • Arie en Heleen van der Meijden Posted 18 januari 2021 13:20

  Beste Kees,
  Wij hebben elkaar voor het eerst ontmoet in Puttaparthi. We waren vol bewondering hoe jij daar de school met heel veel energie wist op te bouwen. Vele uitstapjes hebben we daar gemaakt en het was altijd heel bijzonder. Dank Kees voor je inspirerend voorbeeld en moge je ziel rusten in Baba’s armen.

 • Suzanne Posted 18 januari 2021 13:29

  Hey Lieve Kees,
  Wat heeft jouw avontuurlijke leven de harten van veel mensen geraakt. Ook de mijne ❤️. Mijn herinneringen aan jou in India zijn heel dierbaar, PuttaParthi was je thuis, lekker op je fiets helemaal in je element, vol van Baba, vol vertrouwend op Baba, ook in je werkzaamheden voor je mooie school en al je kinderen voor wie je een echte opa was. Je straalde zo als we je kinderen opzochten en je was zo blij voor ze en trots op ze. Ook voor de ontmoetingen met Shirdi ben ik je diep dankbaar. En nog dankbaarder te weten dat je vol vertrouwen in Baba het laatste deel van je reis hebt kunnen afleggen, terug naar huis .. waar je (jou kennende) vast je avonturen verder vervolgt.
  veel liefs en je bent in m’n hart.
  Ohm Sai Ram

 • Anneke Posted 18 januari 2021 17:22

  Lieve Kees,
  Ooit ontmoette ik je op de Menneweg. Tussen je moeder en je tante ging ik wonen, maar dat wist ik toen nog niet. Ook heb je Tineke nog gekend en langzaam kregen we steeds meer contact.
  Sai Baba, cursus in wonderen, het Licht zal je bevrijden…. en ga zo maar door.
  Lief en leed hebben we gedeeld. Gelachen en gehuild. Het kon allemaal.
  Je bent nu in het Licht.
  In dankbaarheid denk ik aan je.
  Lieve groet Anneke

 • Joelle Paonessa Posted 21 januari 2021 14:38

  Lieve Kees,
  Meer dan ooit ben je happy en aan het genieten nu, zegt mijn gevoel!
  Ik heb genoten van je gulle en warme vriendschap en van wie je was: een man met een heel groot hart en een prachtige ziel, en ik heb veel gelachen om je grappen!!
  Ik vond het een voorrecht om jou werk voor de Sri Sai Vidyalaya school van dichtbij te kunnen volgen en het begin stadium in India te bezoeken, wat een ongelooflijke reis was die voor mij veel heeft betekend.
  IK ben vol bewondering voor de oorspronkelijke manier hoe je dingen voor elkaar kreeg. Jij volgde je innerlijke leiding en flow, en anders niet.
  Ik ben heel dankbaar dat ik samen met jou een stukje van de weg heb mogen lopen, goede en zacht reis verder lieve Kees, je bent in mijn hart.
  Joelle

 • Joost Schaeffner Posted 26 januari 2021 23:45

  Lieve Kees,
  Dank voor je geweldige en onvoorwaardelijke vriendschap. Veel van je geleerd. Het was fantastisch je school te bezoeken. Dank dank dank!! . Ik verheug me je straks weer te zien…..misschien kunnen we dan samen weer een paar bollen planten….dank dank dank. Sai Ram. Joost

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image.