18 Berichten

 • Neeltje Groeneveld Posted 19 oktober 2022 10:56

  Lieve Fransje en familue, van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve man, vader en opa. Voor mij was Joris een fantastisch mede muzikant die omzag naar iedereen. Steeds weer was het een feest hem bij weer een muziekproject te ontmoeten.
  Mogen de vele goede herinneringen een troost voor jullie zijn.

 • Georg en Erna Graf Posted 14 oktober 2022 11:16

  We hebben vele gesellige uren met Joris doorgebracht, in Nederland en in Duitsland, onder meer op fietstochten en rond concerten. Zijn vrolijke karakterr stond altijd garant voor een ontspannen sfeer. In onze gedachten zal hij zo blijven  leven, onze vriend Joris.
  Aan Fransje wensen wij heel veel sterkte en dat de  gedachten aan de mooie dagen met Joris de droevige gedachten geleidelijk overwinnen.
   

 • Hanriette Ruigt Posted 5 oktober 2022 11:45

  Beste Fransje en familie,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Joris. Ik heb hem leren kennen als mede-bestuurslid van de Leidse Scratch Muziekdagen, waar hij zich boog over de muziek. Ik zie hem tijdens de dagen nog zitten met stapels partituren en een stevige gum om alle aantekeningen, die musici daarin hadden achter gelaten, te wissen en daarmee ruimte te maken voor nieuwe.
  Ik zal de korte babbeltjes die wij tijdens de Scratchdagen hadden missen evenals zijn scherpe geest, schalkse lach en liefde voor muziek.
  Ik hoop van harte dat de goede herinneringen die jullie aan Joris hebben op termijn de pijn van het verlies zullen verzachten.

 • Riet van ‘t Hof Posted 5 oktober 2022 10:12

  Lieve Fransje, Martijn en Marjolein, mijn oprechte deelneming met het overlijden van Joris.
  Wat was Joris toch altijd positief! Hij heeft het laatste jaar toch veel meegemaakt op medisch gebied maar hij deed er steeds heel nuchter over.
  Wat zullen jullie deze man missen!
  Veel sterkte gewenst!
  Riet.

 • Mels Stillebroer Posted 5 oktober 2022 10:03

  Hierbij onze condoleances voor het overlijden van Joris.
  Wij kenden elkaar van de muziek via Carpe Diem en door onze muziekreis naar Japan.
  Een van zijn laatste wensen heb ik vervuld, namelijk steun aan het Muziekinstrumenten-fonds.
  Hij ruste in vrede>
  Mels en Lis Stillebroer

 • Conny Kroon Posted 5 oktober 2022 06:54

  Beste Fransje en familie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Joris.
  Ik leerde Joris kennen tijdens onze muziekreisjes naar Frankrijk en Spanje..
  En later speelden we in Carpe Diem. Enkele jaren geleden introduceerde hij
  mij bij Rendez Vous waar we nog een paar keer samenspeelden in
  Corona-opstelling. Wat er ook gebeurd was (een valpartij, een operatie),
  Joris was altijd vrolijk.
  Ik wens jullie heel veel sterkte vandaag, bij de uitvaart.

 • Brigitte Vaissier Posted 4 oktober 2022 19:56

  Beste Fransje en familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Joris.
  We leven met jullie mee en wensen jullie veel kracht toe in deze droevige tijd.

  Brigitte en René

 • Jacqueline Vaissier Posted 4 oktober 2022 14:00

  Beste Fransje en familie,

  Gecondoleerd met het overlijden van Joris.
  Wens jullie sterkte en hoop dat alle goede herinneringen voor jullie een grote steun zullen zijn.

 • Robert Teebaal Posted 4 oktober 2022 10:58

  Beste Fransje en familie,

  Gecondoleerd met het overlijden van Joris.
  Joris en ik kenden elkaar al enkele decennia. Eerst via het Toonkunstorkest Leiden, later ook via Carpe Diem en de Scratch.We hebben tot het laatste toe kwartet gespeeld.Ik herinner me hem als een altijd opgewekt iemand, nooit te beroerd om een nootje te spelen
  Het musiceren zonder hem zal er anders uitzien.

 • Huib Vaissier Posted 3 oktober 2022 20:28

  Gecondoleerd met dit verlies en veel sterkte toegewenst.

 • Pieter Vaissier Posted 3 oktober 2022 20:20

  Fransje en familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van mijn volle neef.Helaas zagen we mekaar niet zo vaak maar ik heb aan die keren tijdens familie -feesten van oom Dorus en tante Mieke en laatstelijk de 80e verjaardag van mijn moeder,prettige herinneringen aan hem.

 • Joris Rottier Posted 3 oktober 2022 11:23

  Toen mijn vader uit Indonesie kwam was Joris zijn allereerste en beste vriend wat zijn hele leven zo gebleven is. Het is daarom ook een eer dat deze naam aan mij is overgedragen en ondanks dat ik het grootste deel van mijn jeugd in het buitenland heb doorgebracht, Joris als peetoom alle belangrijke momenten heeft meegemaakt. Zo zie ook nog regelmatig de foto’s van doop in Norrkoping (Zweden) en daar staan oom Joris en tante Fransje bij. Ook vele momenten dat oom Joris, tante Fransje, Marjolijn en Martijn ons in Italie kwamen opzoeken. Op een moment ware we op vakantie en stonden aan de camping aan het Lago di Mergozzo. Met de 2 families gingen we de bergen in en uiteindelijk zijn we in de sneeuw beland in onze korte broeken en slippers. Dit is uiteraard vakkundig op camera vastgelegd.
  Het verlies is groot en wens iedereen dan ook alle sterkte toe! Dat oom Joris in de mooie herinneringen blijft voortleven.

 • Geert Doeven Posted 2 oktober 2022 10:33

  Lieven Fransje en familie,
  Ik heb Joris in 2002 leren kennen toen hij toetrad tot het organisatiecomité van de Scratch Muziekdagen Leiden. Hij ging zich bezig houden met het organiseren van bladmuziek. Enkele jaren later werd hij coördinator van de sectie Bladmuziek en dat is hij gedurende lange tijd gebleven. Ik heb hem ervaren als een zeer consciëntieuze collega die de belangen van zijn sectie zorgvuldig bewaakte. Ik denk met veel plezier terug aan onze samenwerking en de leuke contacten die we tijdens vergaderingen en tijdens de Scratchdagen hebben gehad. Ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 • SIMON EN Clasina Heemskerk Posted 1 oktober 2022 18:30

  Fransje en Familie

  Gecondoleerd met het verlies van je man Joris heel veel sterkte in deze moeilijke dagen.

  Onze oprechte medeleven Simon en Clasina Heemskerk

  (Ons nieuwe adres is Engelstuin 29, 2212TA Noordwijkerhout)

 • Loes en Han Thoman Posted 1 oktober 2022 15:24

  Lieve Fransje, kinderen en familie,

  met het overlijden en het verlies van Joris. betuigen wij ons medeleven.
  Joris herinneren wij ons als een aimabel mens, zeer geïnteresseerd in en begaan met de medemens, een waardig Rotarian met een passie voor muziek. Wat hebben wij vaak van de muziek van Joris en zijn medemusici genoten!
  Door ons ‘terug’verhuizen van Noordwijk naar Zuid-Limburg in 2007 hadden wij helaas alleen nog schrijfcontact, maar de goede herinneringen koesteren wij.
  Met het overlijden van Joris is een dierbaar mens heengegaan.

  Hartelijke groet,

  Loes en Han Thoman
  Maastricht

 • Herman Rottier en Hilly Jassies -Herrema Posted 1 oktober 2022 14:00

  Op 1 maart 1947 ontmoette ik Joris voor het eerst bij zijn tante Ada en oom Leo in den Haag.. Ada en Leo namen mij in huis als pleegkind . Op die dag kwam Joris moeder met Joris om kennis te maken met die nieuwe aanwinst in de familie . Vanaf dat moment ontstond er een een vriendschap tussen Joris en mij, een vriendschap die dus 75 jaar oud is . We zijn in onze jeugd veel met elkaar opgetrokken .Al die jaren ,ook toen ik lang in het buitenland woonde, al of niet met mijn familie, hebben Joris en ik intensief kontakt gehad. In verschillende landen is hij en Fransje ons komen opzoeken . Het is tussen ons een levensvriendschap geworden. Joris en Fransje zijn een baken geworden in mijn leven.Onze zoon is niet voor niets naar hem vernoemd en zijn Joris en Fransje zijn peetouders.Joris heeft in zijn leven heel veel voor mij betekend en ik zal hem als vriend en als “”aangewaaide neef in de familie “”blijven herinneren .Ik hoop voor Joris dat er in de hemel veel mooie muziek gemaakt wordt en daarin zal hij zeker meespelen.

 • Jos Willemse Posted 1 oktober 2022 13:29

  Gecondoleerd, stekte met dit grote verlies.

 • Harry Oudshoorn Posted 30 september 2022 15:50

  Fransje en familie:

  Joke en ik hebben heel goede herinneringen aan de vele malen dat wij met Joris in contact waren, gesprekken, liefde, nuchterheid, te veel om op te noemen en niet te vergeten de muziek, het evenement van Rotary in Dalfsen en de repetities hier thuis, het was heerlijk om dat samen te doen.

  Wij wensen jullie allemaal sterkte en zegen in de komende tijd.

  Joke en Harry.

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image. Drop file here