Jaap van Exter

 

“we hadden nog zoveel plannen”

 

Heel verdrietig geven wij kennis van het plotselinge overlijden van

mijn grote liefde, onze liefste papa, schoonvader en knuffelopa

Jacob Jan van Exter

Jaap

29-09-1945  Noordwijk aan Zee 26-01-2021

70 Berichten

 • Wim Verstrate Posted 28 januari 2021 12:25

  Beste familie,

  Ik heb Jaap via de Marten Toonder Verzamelaars Club leren kennen als een betrokken en behulpzame man. Ik ontmoette hem alleen
  tijdens de dagen dat we ons clubblad klaarmaakten voor verzending in Katwijk en ik keek altijd naar onze ontmoetingen uit. Ik zal hem erg missen. Ik wens u en uw familie veel sterkte met dit verlies.

  Wim Verstrate
  Kapelstraat 21
  5366 BX Megen

 • Elle Fabrie Posted 28 januari 2021 14:02

  Lieve fam,

  Heel veel sterkte in deze zware en moeilijke tijd. Denk aan jullie!
  Liefs Elle

 • Marjolein Hogenbirk-den Dulk Posted 28 januari 2021 15:32

  Lieve Grada en (klein-) kinderen,

  We willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met het verdrietige verlies van jullie geweldige partner, vader en opa.

  Jaap was een geweldig warme, geïnteresseerde en lieve collega die een speciaal plekje heeft weten te bemachtigen.

  We leven intens met jullie mee.

  Liefs,

  Marjolein Hogenbirk- den Dulk

 • Cees&Marion van der Bent Posted 28 januari 2021 16:30

  Lieve Grada, kinderen en kleinkinderen.
  Heel erg geschrokken van dit bericht en wensen jullie dan ook heel veel sterkte in deze ongelofelijke moeilijke tijd. Wij hebben aan Jaap hele mooie herinneringen in de periode dat hij voorzitter was van de surf club.
  Liefs Cees en Marion.

 • Frank Rother Posted 28 januari 2021 17:24

  Beste allemaal. Net gehoord dat Jaap jullie ontvallen is. Kende hem sinds 1979 bij de oprichting van de windsurfclub (KSN) in Noordwijk aan Zee als voorzitter, windsurfer en vorig jaar weer eens tegengekomen op het strand na vele jaren. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit onverwachte plotselinge verlies.

 • Nicolline Posted 28 januari 2021 18:04

  Lieve familie,
  Voor mij was Jaap de vader van de surfclub. Ik zal hem zo ook altijd blijven herinneren. Juist de laatste tijd, wat Frank Rother ook al schreef, kwam hij opnieuw weer aanwaaien op de club. Ik dacht: deze man is geen jaar ouder geworden. Nog altijd even jong, nog altijd even aardig. Ik denk dat ik namens alle leden van mijn generatie spreek. Onze surfvader is dood. We gaan hem koesteren. Grada, je grote liefde, kinderen, jullie papa en knuffelopa. De wereld is weer een stukje leger geworden. Heel veel sterkte. Ik denk aan jullie.

 • Barteld de Jong Posted 28 januari 2021 18:10

  Lieve familie,

  Ik herinner mij Jaap als een man die altijd oog had voor iedereen in zijn omgeving. Meermaals sprak hij ‘plagerig’ over “je moedertje” of “je vadertje” bij ons aan de eettafel, wat blijk geeft van zijn groot empathisch vermogen. Ik vind het jammer dat we deze avonden niet meer op dezelfde manier zullen beleven, want we waren nog lang niet uitgepraat.. Toch ben ik zeker dat je je nog altijd tot hem kan richten voor een luisterend oor.

  Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

  liefs,

  Barteld jr.

 • Heleen van der Spek Posted 28 januari 2021 18:21

  Ik heb weinig mensen ontmoet bij wie ik me zo vanzelfsprekend op mijn gemak voelde. Lieve Jaap, jij was zeker zo iemand, een mooi, vriendelijk en wijs mens.

 • Alexandra de Vries Posted 28 januari 2021 20:08

  Lieve Marlies, Grada en familie,
  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies. Ik heb Jaap meerdere malen in Brazilië ontmoet waar hij samen met Grada bij Marlies op bezoek was. Hij is me altijd bijgebleven als een lieve, gezellige levensgenieter met een groot hart.
  Ik hoop dat ondanks het grote gemis de vele mooie herinneringen ook troost brengen.
  Abraços en saudades

 • Mirjam de Rijk Posted 28 januari 2021 20:20

  Lieve Grada, kinderen en kleinkinderen,
  Heel veel sterkte met het plotselinge verlies van Jaap

 • Jan van der Meer Posted 28 januari 2021 21:24

  Beste Familie en Lieve Grada
  de herinneringen die me boven komen zijn natuurlijk van “ons” clubhuis toen nog in het duin bij Truus en ..? vd Linden.
  wat n mooie tijd. Jaap naam vaak het voortouw in bestuurlijke zin. n kerel waar je op kon bouwen. Inderdaad zoals al is omschreven, als n vader voor de jongere surfhonden.
  de vermaarde uitstapjes naar Texel naar n zuster surfclub…Jaap en Grada erbij..geweldige tijd.
  Veel sterkte gewenst Grada dochters en fam.
  Jan & Anja

 • Sophie kingmans Posted 28 januari 2021 22:07

  Lieve Grada en kinderen
  Wat zullen jullie Jaap gaan missen, het was zo’n bijzondere lieve man. Hij stond nog zo midden in het leven. Jaap zit voor altijd in mijn hart, heel veel sterkte met dit grote verlies, Sophie

 • Monique Willemsen Posted 28 januari 2021 22:23

  Lieve Grada en familie, wij – Grada en ik – kennen elkaar nog maar relatief kort en slechts via sociale media, via Faya…, maar in die korte tijd is er toch een fijne vriendschap ontstaan waar ik dankbaar voor ben. In korte tijd kwamen we veel over elkaar te weten en zo kon ik mij een beeld vormen van jullie, Grada en Jaap, dit fijne koppel. Het was dan ook verschrikkelijk te horen wat er is gebeurd. Ik leef zó met je mee Grada… woonde ik maar dichterbij,,, Mijn tranen zitten niet ver… Lieve Grada en familie, heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies. Probeer kracht te vinden bij elkaar. Ik en mijn man denken aan jullie.
  Frank & Monique & Lulu

 • Petra van Went Posted 28 januari 2021 22:39

  Lieve familie,

  Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht wensen bij het plotselinge verlies van Jaap.
  Geen toevallige ontmoetingen meer tijdens onze wandelingen op het strand, met de hond. We maakten altijd even een praatje als we elkaar tegenkwamen. Daar op ons mooie strand heb ik Jaap leren kennen als een relaxte man genietend van de wandelingen met de hond(en)

  Dat de mooie herinneringen aan Jaap voor altijd blijven

 • Hugo en Jacqueline Posted 29 januari 2021 00:46

  Dag Lieve Grada,

  Jaap is 17 jaar onze buurman geweest. Jacqueline en ik koesteren alle momenten met jullie, waarbij we met Jaap en jou konden bomen over van alles en nog wat. Liefst met een lekker wijntje. Jaap had van zoveel dingen kennis en zijn lekkere eten is een begrip.

  Als Jacqueline even wat bij jullie ging halen, kwam ze meestal niet meer terug. Dan vond ik haar weer met Jaap en jou, meestal in de achtertuin in het zonnetje, met een drankje. En natuurlijk een leuk muziekje op, liefst wel lekker hard.

  Het is jammer dat we door de Corona de laatste tijd elkaar niet makkelijk konden ontmoeten. Maar voor jou staat bij ons de deur altijd open.

  Hou je sterk de komende tijd. Je bent een sterke vrouw, dus ik weet dat je dat gaat lukken.

  Wij zullen Jaap nooit vergeten.

  Met liefs, Hugo en Jacqueline

 • Ruud Dessing Posted 29 januari 2021 09:24

  Lieve Grada en familie; Hoorde dinsdag al van het plotseling overlijden van Jaap. Het brengt heel veel fijne herinneringen aan onze tijd met de surfclub (jaren eind ’70-80) naar boven. Heel veel sterkte Grada en kinderen!
  Liefs van Ruud en Jolande

 • Nathalie Van der linden Posted 29 januari 2021 10:23

  Lieverds! We willen jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie lieve Jaap. Heel veel liefs en dikke knuffels. Hans en Naat

 • Aad Kriek Posted 29 januari 2021 10:59

  Lieve Familie, ik wens jullie heel veel sterkte bij het verlies van Jaap, 1 van de grondleggers van de KSN en Windsurf pionier in Noordwijk zoals wij hem kennen. De laatste jaren nog regelmatig een wijntje met hem gedronken op het strand was hij voor mij geen spat veranderd, altijd vrolijk en belangstellend. Met heel veel goede herinneringen moeten we het nu doen. Groet van Aad

 • Dick Kooijman Posted 29 januari 2021 11:50

  Lieve Grada en familie,

  Ik heb het voorrecht gehad ruim 10 jaar met Jaap samen te mogen werken en in die tijd hebben wij vele mooie momenten en successen gedeeld.
  Jaap zal in mijn herinnering voortleven als de “Pater Familias” die hij voor zijn teams altijd geweest is. Hij was een grote steun, betrokken, liefdevol en altijd op zoek naar positieve oplossingen.
  Besprekingen die wij hadden beëindigde hij steevast met de woorden; het komt goed! Legendarisch was ook zijn bestelling van “druivensap” als wij aanschoven voor lunch of diner.
  Jaap zal mij altijd bijblijven als de robuuste Bourgondiër met een blanke pit en bovenal de fijne kerel die hij was. Ik wens jullie heel veel kracht toe om dit grote verlies te verwerken.

 • Bert Broekhof Posted 29 januari 2021 12:03

  Beste Grada,kinderen en kleinkinderen , gecondoleerd met het overlijden van Jaap.
  Heel veel sterkte deze en komende dagen.

 • Roderick, Hong Kong, Philip, Amsterdam Posted 29 januari 2021 12:17

  Lieve tante Grada, Saskia en Marlies,
  Gecondoleerd met het plotseling overlijden van Oom Jaap. De vele kerstbijeenkomsten bij ons thuis staan nog helder op ons netvlies waar jullie altijd bij aanwezig waren en ook Oom Jaap in latere jaren als de paterfamilas fungeerde.
  Wij wensen jullie veel sterkte toe en hopen dat jullie net als wij de goede herinnering aan hem zullen koesteren..
  Roderick en Philip.

 • Ronald en Nienke Posted 29 januari 2021 12:24

  Lieve Sas, pat, isis, Eva en familie,

  Wat een gemis. Jullie liever vader, opa en man is er niet meer. Mijn hart huilt met jullie mee. Dikke knuffel

 • Huub en Elly van Gerven Posted 29 januari 2021 13:32

  Lieve Grada, Saskia en Marlies, gecondoleerd met het overlijden van Jaap.
  De vader van de surfclub! Ook wij zullen Jaap zo blijven herinneren, wat een lieve man!
  Heel veel sterkte en een grote knuffel van ons voor jullie allemaal!

 • Jacq en Harry Witte Posted 29 januari 2021 13:57

  Lieve Grada en familie,
  Slechts 1 maal hebben we jou en Jaap ontmoet op t strand in Noordwijk. Grada en ik hadden/hebben veel contact via FB, onze herders en gezamenlijke hobby’s. Liefde voor Frankrijk en de heerlijke wijnen. De ontmoeting op t strand was erg gezellig en ook samen een lekker lunch hapje met een goed glas witte wijn.
  We zeiden later tegen elkaar….joh wat was t gezellig, wat een leuk stel mensen. Jammer dat ze zo ver bij ons vandaag wonen…..
  Voor ons was Jaap…een leuke sportieve kerel, positief en vol plannen met jou samen Grada. En opeens is t samen niet meer. Ik wens jou Grada, maar ook de kinderen en kleinkinderen veel sterkte de komende tijd….. liefs Jacq.

 • Rik en Cobi Posted 29 januari 2021 14:08

  Lieve Grada en familie;
  Gecondoleerd met het verlies van Jaap. Te vroeg, te snel, te jong, maar ook teveel herinneringen om te vergeten. Een mooi mens is heengegaan. Veel sterkte in deze moeilijke tijden.
  Rik de Jong en Cobi Jansen.

 • Dick van de Sande Posted 29 januari 2021 14:45

  Lieve Grada, Veel sterkte met het overlijden van Jaap. Lieve groet. Dick en Linda.

 • Aad&Marry Witteman Posted 29 januari 2021 15:07

  Beste Grada kinderen en familie,
  Wij zijn erg geschrokken van het plotseling overlijden van Jaap.
  Op het jubileum van de KSN hebben we elkaar nog ontmoet, en denken terug aan de mooie periodes
  samen met jou en Jaap
  Wij wensen jou en de familie veel sterkte toe

 • Patrick & Miranda Posted 29 januari 2021 16:57

  “Afscheid nemen is de mooie herinneringen met je mee dragen”
  En wat een mooie herinneringen hebben jullie aan Jaap, Papa, Opa.
  Een levensgenieter! Dat mogen jullie altijd bij je dragen.
  Dag lieve Jaap

 • Ab en Dinie Huson Posted 29 januari 2021 16:59

  ruim dertig jaar wonen wij een paar huizen bij jullie vandaan. Totaal onverwachts kwam het bericht ven het heengaan van Jaap. Nog midden in het leven. Woorden schieten ons te kort. Lieve familie en vrienden heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken.
  Liefs Dinie en Ab

 • Monique Lap en Peter Oosterwijk Posted 29 januari 2021 17:03

  Lieve Grada, wat ongelooflijk en we hebben weinig woorden. Jaap, altijd vrolijk, betrouwbaar, gezellig, genietend van het leven, lekker koken, wijntje. Wat een gemis. Heel veel sterkte. We leven intens met jou en de hele familie mee.
  Peter en Monique

 • Olga Wedemeier Posted 29 januari 2021 17:58

  Lieve Grada, kinderen en kleinkinderen,

  Wat een geweldig lieve man moeten jullie missen. Hij was als collega niet anders, een rots in de branding en ware levensgenieter.

  Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit grote verlies.

  Liefs,
  Olga Wedemeier

 • Astrid Posted 29 januari 2021 18:04

  Lieve Marlies, Saskia, Grada en familie,

  Heel veel sterkte met dit verlies ik denk aan jullie!

  Liefs, Astrid

 • Adam Pearson Posted 29 januari 2021 18:08

  I worked for four years with Jaap at Astellas. I was new in the Netherlands and this role and function, and Jaap became like a father figure for me. He was the kindest man, full of wisdom and great humour and as a young man I learned so much from him. He was the heart and soul of our team, always there to help, to patiently ground us when we needed to come back to earth, to lift us up when we needed encouragement. And of course keeping the social side of work rightfully and regularly alive, where we benefitted from his passion for burgundy and good food.

  In the years since I left the Netherlands, he kept in touch with incredible reliability and we managed to see each other in Noordwijk when I was back in the country, when he hosted me with generosity. I will miss him very much but my memory of him is so strong. We had such good times together and I will never forget him.

  As he once said to me, we don’t have too many things to do, we just don’t have enough time. How true.

 • Dick en Anita Posted 29 januari 2021 18:52

  Lieve Grada, kinderen en kleinkinderen,

  We zijn geschokt door het bericht van Jaap’s plotselinge overlijden. De laatste jaren zagen we elkaar niet meer zo veel, maar het was altijd weer gezellig. Net zoals al die jaren dat we elkaar ieder weekend zagen op de Surf en iedere maand met de eetclub. Wat hebben we veel leuke herinneringen aan die tijd. We wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies. Dick en Anita

 • Suzanne & Jaap Posted 29 januari 2021 20:18

  Lieve tante Grada, Saskia, Patrick, Eva en Isis, Marlies en Derk,
  Wat schrokken wij van het bericht van het overlijden van de altijd lieve en vrolijke ome Jaap. Gecondoleerd en we wensen jullie heel erg veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.
  Liefs, Jaap & Suzanne

 • Hans van Egmond Posted 29 januari 2021 20:21

  Lieve Grada, Saskia, Marlies en familie,
  Wat een verschrikkelijk verlies, “onze” Jaap is er ineens niet meer. Jullie waren in mijn ogen echt zo’n twee-eenheid. En opeens is Jaap, de altijd vriendelijke en aardige rots in de branding er niet meer. Het is gewoon onwerkelijk, zo plotseling. Ik denk altijd met warmte aan hem…
  Ik wens jou Grada, jouw dochters en de rest van jouw familie heel veel sterkte. Hoop dat jullie kracht vinden in de mooie herinneringen aan Jaap…
  Liefs van Hans en familie.

 • Roos en Kees steenvoirdeb Posted 29 januari 2021 20:53

  Lieve Grada en familie gecondoleerd met dit onverwachte verlies van jullie lieve Jaap. Heel veel sterkte.

 • Sander en janneke Posted 29 januari 2021 21:38

  Beste grada en fam,wij hebben jullie pas een jaar geleden leren kennen als buren en wij voelde ons gelijk thuis in jullie blok.een kippepoot over de schutting voor lizzy en dat ik dan gillend over de dam ging.wat hebben we gelachen. Altijd ff een praatje over de schutting of op de stoep .wij wensen jullie allemaal heel veel kracht toe om dit grote verlies een plekje te geven.warme groeten de buurtjes van 62

 • Kees Slobbe en Adri de Mug Posted 29 januari 2021 22:05

  Beste Grada, Saskia, Marlies en familie,
  Wij willen jullie heel veel sterkte wensen met het plotselinge overlijden van Jaap.
  Wij hebben hem op de Surfclub leren kennen als een aimabel persoon, altijd geïnteresseerd, positief en vriendelijk.
  Lieve groetjes,
  Kees en Adri

 • Natasja van Dam Posted 30 januari 2021 10:07

  We keken naar hetzelfde, op dat moment
  De pure schoonheid van de zee vanmorgen

  We zagen deze machtige zee elke ochtend
  Jij in jouw wereld, ik in die van mij
  Elkaar passerend, met licht in onze ogen
  Elkaar begrijpend…. want dit is het leven!

  Waar vanmorgen mijn gedachten gericht waren op de toekomst
  Doorgaan met leven na mijn val
  Mijn eerste wankele stappen op het strand
  Met dit uitzicht vóór mij, met mijn camera in de hand.

  Werd jouw leven een toekomst ontnomen
  Ik maakte deze foto en draaide mij om
  Je viel opeens zo voor mijn ogen neer

  Ik heb getracht je te redden
  Ook jou een toekomst te geven
  Om ook jouw plek aan onze zee veilig te stellen

  Maar Faya beschermde je
  Mijn gebroken rug was mijn gevangenis
  Het strand te verlaten
  De kostbare minuten te lang…

  Het spijt mij
  Sorry

 • Natasja van Dam Posted 30 januari 2021 10:11

  De laatste voetstappen van Jaap en Fraya samen…. kijk eens hoe mooi!
  Ik heb er een dag daarna een foto van kunnen maken.
  Sterkte

 • Ronald & Jolanda van der Slot Posted 30 januari 2021 17:14

  Gecondoleerd. Heel veel sterkte bij dit onverwachte plotselinge verlies.

 • Will Posted 31 januari 2021 10:12

  Lieve Grada, Saskia Marlies en familie,
  Gecondoleerd met het plotselinge verlies van jullie Jaap.
  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
  Veel liefs en knuffel van Will

 • Annemarie Bakker Posted 31 januari 2021 15:01

  Lieve Grada en familie, Wat ben ik vreselijk geschrokken door het bericht van Jaap’s overlijden. “Onze” Jaap is niet meer. Heb hem 1 dag voor zijn overlijden nog gesproken, zo onwerkelijk. Hij heeft een prachtig plekje in mijn hart. Heel veel sterkte x x x Annemarie

 • Ab Jan & Jacoline van Oosten Posted 31 januari 2021 19:16

  Lieve buurvrouw Grada,

  “De mooiste bloemen worden het eerst geplukt”
  Dinsdag ochtend vroeg ging ik naar mijn werk en zag Jaap achterin de auto bezig. Hij stond met zijn rug naar me toe en ik twijfelde of ik zou roepen. Want altijd als we elkaar zagen zwaaiden we naar elkaar of maakten een praatje. Helaas heb ik dat niet gedaan… Later hoorden wij het vreselijke bericht dat hij er niet meer is. Wat een gemis…
  wij wensen jullie heel veel sterkte
  Lieve groet, Ab Jan & Jacoline

 • Kim Barnhoorn Posted 1 februari 2021 14:07

  Lieve Grada, Marlies, Saskia en familie,
  Heel veel sterkte met het verlies van Jaap.
  Nogsteeds niet te bevatten.
  Ik leef met jullie mee.
  Liefs en dikke knuffel Kim.

 • Alie Korbee Posted 1 februari 2021 17:45

  Lieve Grada enkinderen.Heel veel sterkte met het verlies van Jaap

 • Carla Bik-Faase Posted 1 februari 2021 20:20

  Lieve Grada en familie,
  Heel erg gecondoleerd met het overlijden van jouw lieve Jaap. Wie kent hem niet? Die altijd vrolijke, gezellige man, is niet meer. Wat een schok, wat een gemis! Heel erg veel sterkte voor jullie allemaal. Lieve groet.

 • KeesenMarja de Ridder Posted 1 februari 2021 21:05

  Hoi Grada en familie,wat een schok zo onverwachts dat is me toch wat als je dat bericht krijgt te horen,je zegt elkaar gedag en komt nooit meer thuis er zijn geen woorden voor Grada, we wensen jou en je familie heel veel sterke toe in deze beroerde tijd.
  Een Hartelijke groet
  KeesenMarja de Ridder.

 • Paul en Willy Tordoir Posted 2 februari 2021 12:47

  Beste Grada, Saskia en Marlies, Het schokkende bericht dat Jaap onverwacht is overleden bracht ons de onvergetelijke tijd met hem op de surfclub in herinnering .
  Een altijd aimabele rots in de branding, die voor iedereen klaar stond. Intens verdrietig dat hij er niet meer is. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Lieve groet Paul en Willy Tordoir

 • Mireille Melchers – den Haan Posted 4 februari 2021 14:31

  Gecondoleerd ✨

 • Melanie den Haan Posted 4 februari 2021 14:34

  Lieve Familie , ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

 • Jacqueline van Eerten-den Haan Posted 4 februari 2021 14:49

  Lieve Grada, Kinderen en kleinkinderen,

  Wat een vreselijk bericht in de krant dat Jaap onverwachts is overleden.
  Ik begrijp heel goed dat jullie nog zoveel plannen hadden. Vol energie staan jullie beide altijd in het leven.
  Grada, je grote liefde, kinderen, jullie lieve vader en grappige knuffelopa is overleden. Hiermee is de wereld weer een stukje leger geworden zonder hem.
  Heel veel sterkte. We denken aan jullie.

  Veel liefs Jacqueline en Ferry

 • nico Posted 4 februari 2021 16:54

  grada, gecondoleerd met dit grote verlies, jaap was een hele fijne man ,je kon er goed mee praten , over alles
  ik zal hem wel missen ,50jaar mijn achter buur geweest.veel sterkte grada

 • Arent en Frida Hoek Posted 4 februari 2021 18:40

  Lieve Grada en kinderen ,
  Geschrokken lezen wij dat Jaap plotseling is overleden we wensen jullie ,veel kracht en sterkte toe om dit verlies een juiste plaats te geven

 • Aad van den Burg Posted 4 februari 2021 20:54

  Aad en Greet van den Burg 4-2-2021

  Beste Grada en familie.

  Het was wel even schrikken toen ik de “weekendkrant” las en daar een overlijdens bericht in stond van Jaap. Ik dacht toen ik het las, dit kan toch niet waar zijn? Ik kon het bijna niet geloven.
  Wij willen je via deze weg condoleren met het verlies van je man Jaap.
  Jaap was een hele fijne en gezellig man. Ben erg blij dat ik hem nog heb leren kennen.
  Voor jou Grada zal dit een moeilijk tijd gaan worden. Vooral de gezelligheid die jullie hadden met je kinderen, kleinkinderen en je lieve hond. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

  Heel veel lieve groeten,
  Greet en Aad.

 • Adriaan Koppendraaier Posted 5 februari 2021 09:01

  Lieve Grada en familie,

  Gecondoleerd met Jaap, we wensen jullie veel sterkte met het verlies.
  Jaap zal altijd herinnerd blijven als een warm, oprecht en aardige man voor mij.

  sterkte en veel liefs

  Adriaan

 • Femmy van Aalst Posted 5 februari 2021 14:47

  Lieve Grada en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Jaap.
  Lieve groet Femmy van Aalst

 • Linda Barnhoorn Posted 5 februari 2021 19:17

  Beste Grada, Marlies en Saskia,

  Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Wat een verdriet.

  Lieve groet, Linda

 • Anneke & Eric ter Lingen Posted 6 februari 2021 11:01

  Grada en familie, We kennen Jaap vooral van de KSN een geweldige tijd. “Waaide het niet dan kaarten we toch?” Jaap was eigenlijk de surfclub,. Voorzitter en klusjes man. Positief en toegankelijk. Sterkte!

 • Willy Heruer Posted 6 februari 2021 19:22

  Beste Grada en familie
  Geconduleerd met dit grote verdriet,
  dat de mooie herinneringen aan Jaap jullie de kracht moge geven om dit verlies te dragen.
  Ik zal zijn warme vriendelijke groet en praatje in de wandelgangen als herinnering bewaren.

 • Hans en Gem Jansen Posted 7 februari 2021 13:03

  Lieve Grada,Saskia,Marlies Gecondoleerd met het overlijden van Jaap,
  Wij hebben nog goede herinneringen aan de aardige en geestige Jaap
  Heel veel sterkte met het grote verlies .Hans en Gem

 • Jan en Dorien Smit Posted 7 februari 2021 14:05

  Hallo Grada en (klein)kinderen, een groot verlies waarbij woorden tekort schieten. Wat een geschikte man was Jaap toch, altijd opgewekt en bereid te helpen, wat er ook aan de hand was. Aan onze tijd in het bestuur vd KSN als voorzitter en secretaris heb ik alleen maar positieve herinneringen over gehouden. Een groot verlies voor iedereen, waar maar moeilijk overeen te komen is. Het zal veel tijd en pijn vergen om deze moeilijke periode te doorstaan. Jan&Dorien.

 • Jan en Dorien Smit Posted 7 februari 2021 14:06

  Hallo Grada en (klein)kinderen, een groot verlies waarbij woorden tekort schieten. Wat een geschikte man was Jaap toch, altijd opgewekt en bereid te helpen, wat er ook aan de hand was. Aan onze tijd in het bestuur vd KSN als voorzitter en secretaris heb ik alleen maar positieve herinneringen over gehouden. Een groot verlies voor iedereen, waar maar moeilijk overeen te komen is. Het zal veel tijd en pijn vergen om deze moeilijke periode te doorstaan. Jan&Dorien.

 • Ria en Piet Bos Posted 9 februari 2021 11:14

  Beste Grada en familie,
  Een tijdje geleden zei mijn zus Joke: je moet de groeten hebben van Jaap van Exter. Dat is lang geleden denk je. Ik zal hem eens opzoeken. En hoe spijtig: te laat.
  Grada kennen Ria en ik van school. Jaap heb ik in begin zestiger jaren leren kennen op hun locatie aan de boulevard. Met Jaap een aantal schaatswedstrijden en toertochten gereden.
  Door ons vertrek uit Noordwijk zijn we elkaar uit het oog verloren. Nu dit bericht.
  Wij condoleren iedereen die van Jaap hield. Vooral Grada , kinderen en ook John heel sterkte gewenst.
  Ria en Piet Bos

 • Anneke Posted 10 februari 2021 13:38

  Beste Grada,
  Gecondoleerd met dit grote verlies ,ik wens je heel veel sterkte ,samen met je kinderen en kleinkinderen !
  We kennen elkaar van heel vroeger en later van de wandelingen in de duinen ,
  Jullie met een Herder en ik heb jaren lang een Dalmatiër gehad ,het zijn mooie herinneringen .
  Een lieve groet van Anneke

 • Jolanda van Rhijn Posted 10 februari 2021 21:24

  beste Marlies, Grada en Saskia, heel veel sterkte gewenst en gecondoleerd met dit grote verlies! Een dikke knuf en kus

 • Mevr. Willemse-van der Voort Posted 11 februari 2021 14:57

  Beste Grada,
  Via deze weg wil ik voor mijn moeder, oudbuurvrouw van vroeger, condoleren met het verlies van je man.
  Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.
  Groet van Elise, de dochter.

 • Manon de Vries Posted 22 februari 2021 21:45

  Lieve Grada, Saskia en Marlies, ik hoor net van Jet Schelvis van het overlijden van het plotselinge overlijden van Jaap. Wat vreselijk voor jullie. Hij was “forever young” en bleef voor mij de Jaap van de oudercommissie van Klaverweide, waarvan hij de voorzitter was. Ik heb daar mooie herinneringen aan. Ik wens jullie veel sterkte met dit grote verlies, veel liefs van Manon
  .

 • Ria Aandewiel & Hetty Tigchelaar Posted 27 maart 2021 19:43

  Lieve Grada, Marlies en Saskia,
  Wat een immens verlies om je lieve Jaap en jullie vader te moeten missen. Onvoorstelbaar dat in een oogwenk alles voorbij is. Wij herinneren Jaap als een ontzettend warm mens met een fantastisch gevoel voor humor.
  Lieve Grada, he was your North, your South, your East and West.
  De mooie herinnering blijft!
  Liefs, Hetty & Ria

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image. Drop file here