14 Berichten

 • Marianne Goedbloed Posted 25 november 2022 12:08

  Lieve Willemijn & familie,

  Wat een ontzettend triest bericht las ik in de Flevopost, je vader is overleden en dat terwijl je al op zo’n jonge leeftijd plotseling afscheid heb moeten nemen van je moeder. We zijn samen opgegroeid in het Oostrandpark en hebben vaak samen naar de basisschool gefietst, ook later zaten we bij elkaar in de klas op de middelbare school.
  Ik wil je onwijs veel sterkte wensen met dit enorme verlies. Uit de rouwadvertentie maak ik op dat jullie je vader heel goed verzorgd hebben en heel veel liefde hebben gegeven, sluit dat in jullie hart.
  Koester de mooie herinneringen.

  Heel veel liefs
  Marianne Goedbloed ( en familie)

 • Yvonne van Oirschot-van de Wiel Posted 25 november 2022 09:48

  Lieve Marije, Martine en Willemijn,
  Als jullie “achter”buren hebben wij jullie zien opgroeien en volwassen worden in een liefdevol gezin met een heel lieve mama en papa. Heel verdrietig was het dat Anneke zo jong overleed toen jullie haar nog zo nodig hadden. Gelukkig was jullie papa er en konden jullie veel voor elkaar betekenen.
  Vanaf nu zijn er de vele mooie herinneringen. Wij wensen jullie, jullie partners en de kinderen veel sterkte met het afscheid van jullie lieve papa en opa.
  Hartelijk gegroet, Jan en Yvonne van Oirschot-van de Wiel

 • Jan Cees willemijn en verdere fam Posted 24 november 2022 20:45

  Ik wens jullie veel sterkte met het verlies van jullie broer en vader helaas kon ik niet aanwezig zijn bij de uitvaart vanwege nachtdienst jammer dat we vorig jaar geen reünie hadden gepland dan hadden we elkaar vast gezien..wens de nabestaanden veel sterkte..

 • John en Hannie Posted 24 november 2022 16:49

  Lieve familie,
  gecondoleerd met het verlies van Henk.
  Al heeft Henk het aardse leven verlaten, hij heeft, voor diegenen die hem gekend hebben, een hoop mooie herinneringen achter gelaten.
  In de tijd dat ik voor hem schoonmaakte hebben we mooie gesprekken gehad.
  Henk was ook erg begaan en zorgzaam toen ik ziek werd.
  Ik ben blij dat ik hem gekend heb!
  Jullie zullen een lange tijd nodig hebben om het verdriet en gemis te verwerken, maar weet dat er aan jullie gedacht wordt, en er altijd een schouder en knuffel voor jullie is.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken.

 • B.J. Olde Rikkert Posted 24 november 2022 14:37

  Beste familie van Henk,

  Henk was de eerste werkvoorbereider van ons bedrijf ,Aannemingsmij. Olde Rikkert B.V. Hij was een plichtsgetrouwe intelligente en plezierige man. Het bedrijfslogo-ontwerp kwam van zijn hand en is ca 50 jaar gehandhaafd.
  Ik bewaar alleen maar hele goede herinneringen aan Henk! Mede namens mijn echtgenote condoleer ik de familie en wens ieder in zijn naaste familie heel veel sterkte. Hopelijk helpen de goede herinneringen aan Henk, jullie de sterkte en kracht om dit verlies de dragen.
  Met vriendelijke groet,
  Ben Olde Rikkert.

 • Hein en Nieske Maas Posted 24 november 2022 10:36

  Wij herinneren ons jullie vader en opa als een vriendelijke, scherpzinnige en behulpzame man. Zijn overlijden en alle herinneringen daaraan verbonden zullen jullie nooit verlaten, net zo min als alle mooie herinneringen die jullie samen gedurende zijn leven hebben meegekregen. En die zullen tenslotte, zo is onze ervaring, het verdriet helpen verzachten.
  Heel veel sterkte daarbij gewenst.

 • Bianca Breas De Bruin Posted 24 november 2022 00:22

  Lieve Jan Cees en Familie, Gecondoleerd en heel veel sterkte voor morgen en de komende tijd,Henk heeft nu rust. Maar jullie moeten door met het gemis. Veel liefs en Hartelijk Groet Bianca Breas de Bruin en Tante Dicky Wouters.

 • Anne-Marije Posted 23 november 2022 21:25

  Lieve familie Wouters,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve (schoon) vader en opa Henk. Al een tijd uit het oog maar nooit uit het hart. Ik wens jullie veel sterkte.

  Anne-Marije Potter
  Auke en Marelie

 • Rob Evers Posted 23 november 2022 20:30

  Beste Familie van Henk,

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe bij dit enorme verlies. Wat jullie en Henk al hebben moeten meemaken is echt heftig!
  Ik denk vaak terug aan de periode dat ik met Henk heb mogen werken. Hij heeft mij enorm veel inspiratie gegeven en ben hem nog steeds dankbaar voor de kansen die hij mij direct en indirect heeft gegeven.
  Een aardige, wijze, intelligente en vindingrijke man zo omschrijf ik jou…..rust zacht

  Rob Evers

 • Lilian van den Oetelaar Posted 22 november 2022 22:44

  Lieve familie van onze vrienden
  Jan Cees en Inge.
  Wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa Henk.
  Verdrietig, maar voor hem het goede moment om het leven los te laten.
  Wij wensen jullie Gods zegen en veel sterkte voor nu en de komende tijd !
  Hartelijk groeten, Ad en Margreet,
  Albert en Hanneke, Jos en Lilian.

 • Agnes Dame Posted 22 november 2022 22:14

  Beste familie Wouters,

  Wat een in en in triest bericht, ivm het overlijden van Henk wouters. In het verleden meerdere zaken samen gedaan (via makelaardij Van der Linden) Het was een integer persoon en ik heb heel veel respect voor de mens die hij was. Heel veel stetkte de komende tijd, om dit verlies een plek te kunnen geven. Er is jullie familie weinig gespaard gebeven.

  Agnes Dame

 • Hanneke Jans Posted 22 november 2022 13:31

  Lieve Henk,

  Wat jammer dat onze vervolgkoffieafspraak niet meer kan plaatsvinden in dit leven. We gaan t zeker doen in een volgend deel. Een tijdje geleden koffie bij je gedronken met mijn partner Bas en ontdekt dat we veel gemeen hadden als neef en nicht. Wat een gezellige middag was het en we zouden het zeker herhalen. Helaas verliep het anders en wij gunnen jou de rust en de hereniging van al je verloren dierbaren voor alle overige familieleden heel veel sterkte met het gemis van deze bijzonder lieve sympathieke sterke persoon❤️❤️

 • Lyda Feringa Posted 22 november 2022 13:05

  Lieve Henk, ik was mij al rot geschrokken toen ik van de ALS hoorde en nu dit!! Ik ga jou missen en wat ik vooral ga missen zijn jouw wijze woorden, die ik koester, uit onze vele gesprekken.
  Ik ben nog steeds sprakeloos …………

  Dikke kus en rust zacht lieve Henk ❤

 • Marijke Posted 21 november 2022 12:42

  Lieve Willemijn & familie,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie papa, opa en schoonvader. Op weg naar naar hen die met open armen hem staan op te wachten. Een opa sterretje erbij in de lucht vol met fonkelende sterren. Fysiek niet meer bij jullie maar altijd in je hart.

  Lieve Mijn,

  Een knuffel voor jou. Wat ben jij sterk en wat doe jij dit goed. Een tweede ouder zo jong verliezen is niet de circle of life die we willen. lieverd, weet dat we klaar staan als je weer op curacaose bodem bent.

  Marijke ( + Remco & co)

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image. Drop file here