Musa Halidu

 

Damirifa due paapa, Yedowo paa, Nante Yie

 

Onze lieve vader en opa is plotseling overleden. Wij zijn verbijsterd en bedroefd, maar hij zal altijd bij ons blijven door de kostbare & liefdevolle herinneringen die hij bij ons achterlaat

Musa Halidu

Isaac

 15 januari 1962           9 februari 2021

 

25 Berichten

 • Kofi osei Posted 13 februari 2021 00:18

  Keep resting my HERO

 • Anthony Yeboah Posted 13 februari 2021 16:10

  Rest well till we meet

 • Houda Posted 13 februari 2021 23:43

  Rust zacht papa van Lucia en Romee, moge de engelen over u waken.

 • Helene Ignace Jair Timo Karthaus Posted 14 februari 2021 09:25

  Rust zacht Isaac .
  Weer een nieuw sterretje aan de hemel.

 • Marieke Posted 14 februari 2021 12:17

  Lieve Isaac,

  De dag dat ik je voor het eerst ontmoette, ruim 25 jaar geleden, gingen we zeilen op de Oosterschelde met heel weinig wind. Iedereen ging zwemmen maar jij niet. Later vertelde je dat je niet zo van water hield. Je zei niet veel totdat we aan de wal naar het café gingen om te poolen. Het was een begin van een bijzondere vriendschap. We zagen elkaar niet vaak maar er was altijd een sterke verbondenheid, en een gevoel van geluk als we elkaar spraken of ontmoetten. Er waren ook niet zoveel woorden nodig om elkaar te begrijpen of aan het lachen te maken. Zo was het altijd, fijn en vertrouwd.
  Ik zal je lach missen als ik een grapje maak, je wijze aardse manier hoe je naar de dingen keek, je trots op je afkomst, je relaxte zachtheid en je boven alles staande liefde en zorgzaamheid voor je kinderen.
  Dank je dat je mijn vriend was. Rust zacht.

  Lieve Lucia, Romee en Sandra, heel veel kracht en troost met het verwerken van het verlies van jullie liefhebbende vader.

 • Frank en Karen Posted 15 februari 2021 11:48

  We leven mee met jullie verdriet om het verlies van jullie zo zorgzame vader en opa.

 • Ben en Regi Posted 15 februari 2021 11:51

  Lieve Isaac,

  via Liande hebben wij jou leren kennen. Bij ons achter op de Boterbloemwei was je vaak aan het voetballen met die twee stoere meiden, Lucia en Romee. Het was geweldig om te zien hoeveel plezier jullie met elkaar hadden.
  Soms kwam je bij ons even gezellig een biertje drinken om een beetje bij te praten over van alles en nog wat.
  Opvallend was altijd jouw brede glimlach waar Regi en ik altijd heel vrolijk van werden.
  Wat zullen de kinderen hun “maatje “missen maar wij ook, vooral omdat je zo plotseling uit het leven bent verdwenen. Wij wensen de familie, kinderen, kennissen en vrienden veel sterkte toe in de komende tijd,
  Wij blijven aan jou denken! Ben en Regi

 • Arjan sahid en Piet Posted 15 februari 2021 14:09

  Rust zacht Musa

 • Remco Vis Posted 15 februari 2021 14:30

  Dinsdag 9 februari 2021, een normale dag zoals een dag begint totdat de telefoon gaat en het bericht binnenkomt “ Musa ligt in het ziekenhuis en het is ernstig”. Enkele uren in onzekerheid volgen totdat het gevreesde telefoontje binnenkomt. Jij hebt deze uren gevochten voor je leven, maar het mocht helaas niet zo zijn. Een schokgolf gaat door de organisatie en het ongeloof is groot.

  Ruim 19 jaar lang heb jij je met hart en ziel ingezet voor Carpetright. Ik ken je als een zeer betrokken en gedreven man met een hart van goud. Positief en altijd bereid om andere te helpen. Het gemis is groot.

  Heel veel sterkte gewenst aan familie, vrienden en kennissen in deze moeilijke tijd.

  Rust zacht.

  Remco Vis, Carpetright.

 • Ellen Castricum Posted 15 februari 2021 14:43

  Bedankt Musa voor jouw trouwe dienst bij Carpetright. Je was een zeer gewaardeerde en fijne collega en je stond altijd voor Carpetright én je collega’s klaar. We gaan je enorm missen.

  Ik wens de familie en vrienden veel kracht toe in deze verdrietige tijd.

  Ellen Castricum
  Carpetright

 • Rik, Koen, Fara, Lidi Posted 15 februari 2021 17:30

  Lieve Isaac,
  We hebben jou leren kennen als een opgewekte en zachtaardige oom en zwager. We zagen elkaar niet vaak, maar als we jou zagen, dan was je bescheiden aanwezig op de achtergrond en tegelijkertijd altijd attent en zorgzaam, voor Lucia en Romee in de eerste plaats, maar zeker ook voor ons. Van onze bezoekjes in Amsterdam herinneren we ons vooral jouw heerlijke omeletjes, jouw vrolijke en rustige lach en jouw zorgen en aandacht, zeker toen Rik eens in het Vondelpark uit een boom viel.
  Dag lieve Isaac. Rust zacht.
  Lieve Lucia en Romee, wat ongelooflijk verdrietig dat jullie Isaac nu al moeten missen. Heel veel sterkte gewenst.

 • Harry Mertens Posted 15 februari 2021 20:14

  Isaac kookte voor Wim en mij op de Sluisstraat Er was een serene rust in huis. Langzaam begonnen er heerlijke geuren uit de keuken te komen. Ik herinner mij een heel gezellig samen zijn.
  Een aantal keer mocht ik meedoen met een partijtje voetbal in het Vondelpark. Ook hier straalde Isaac rust uit. Hij was duidelijk een heel begaafde voetballer en een rots in de branding.
  Ik wens Lucia , Romee, Liande en iedereen die verder van hem hield veel sterkte bij het verwerken van dit grote gemis.

 • Noa Posted 15 februari 2021 22:49

  Lieve Isaac,

  Als ik je zag, dan zag ik de oude versie van Romee staan. Als je iets tegen mij zei dan doet dat mij denken aan Lucia die vraagt hoe het met iemand gaat. De zorgzame kenmerken in combinatie met de stille kracht die je had heb je overgedragen aan Lucia en Romee en daar ben ik je heel dankbaar voor. Los van dat was je meer een voorbeeld vader dan wie dan ook in mijn ogen. Ik hoefde mij niet druk te maken over Romee haar cijfers toen ze eindelijk ging puberen, want ik wist dat jij daar mee begaan was en je dochters waren dol op je. Weet je nog dat romee met je wilde trouwen als kind? Nu zijn het twee super sterke vrouwen geworden en daar wil ik jou en Liande voor bedankensterkte toegewenst aan iedereen die Isaac mist.

 • Yaw Frimpong Obeng Posted 16 februari 2021 09:52

  Damirifa due my dear friend. Nante ye. Damirifa dua my dear friend and my brother. `Your untimely death was a shock to me. I cannot forget. It is many, many years ago we came from Africa to the Netherlands, Amsterdam. The saddest of my heart is your death. I will deeply miss you at Sarphatipark, where we sat down and dreamt of going back to Africa. Rest in Peace and may the good Lord receive you into internal peace in heaven.

 • Namens Team Cruquius (carpetright) Posted 16 februari 2021 10:51

  Wij wensen de familie en vrienden van Musa heel veel sterkte toe de komende tijd.
  Rust zacht collega

 • Team Spaklerweg Posted 16 februari 2021 11:05

  Rust zacht beste Musa,

  Ongeloof toen wij dit nieuws hoorde.
  Onze oprechte medeleven naar de nabestaande en heel veel kracht, liefde en licht toegewenst in deze sombere tijd.

  Sterkte,

  Team Spaklerweg ( Mohammed, Henri, Bas en Asjah )

 • Gauri & Laila & Duncan Posted 16 februari 2021 11:10

  We zullen Musa herinneren als een betrokken en gewaardeerde collega.
  Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden……

  Veel sterkte gewenst.

  Gauri & Laila & Duncan
  Carpetright

 • Danielle de Boo Posted 16 februari 2021 11:18

  Lieve Isaac,
  Vanaf het moment dat je in het leven kwam van Liande, hebben we talloze momenten in gevierd. Ik denk aan de geboorte van onze kinderen, verjaardagen, koninginnedagen, borrels in het Vondelpark., dansfeestjes op de Sluisstraat. Ik herinner bij al die samenkomsten jouw brede lach, gezelligheid en jouw trots op je gezien en warmte die je gaf. Wat een immens verlies, ik wens je lieve, prachtige dochters, Liande en iedereen om je heen veel sterkte. De herinneringen blijven. Liefs Daniëlle, mede namens Tobias en Noa

 • Danielle de Boo Posted 16 februari 2021 11:20

  Lieve Isaac,
  Vanaf het moment dat je in het leven kwam van Liande, hebben we talloze momenten gevierd. Ik denk aan de geboorte van onze kinderen, verjaardagen, koninginnedagen, borrels in het Vondelpark., dansfeestjes op de Sluisstraat. Ik herinner bij al die samenkomsten jouw brede lach, gezelligheid en jouw trots op je gezin en warmte die je gaf. Wat een immens verlies, ik wens je lieve, prachtige dochters, Liande en iedereen om je heen veel sterkte. De herinneringen blijven. Liefs Daniëlle, mede namens Tobias en Noa

 • Palasthy family Posted 16 februari 2021 12:15

  Zo liefdevol en zorgzaam, zo integer van hart en zo trots op je roots en je gezin. Wat zul je gemist worden!
  Dag lieve Isaac.

  Alle liefs en troost voor Lucia, Romée en Liande namens Zara, Chip, Fer & Sabrine

 • Lucia Posted 16 februari 2021 13:01

  Lieve Papa,

  Ik zal voor altijd van jou houden. En ik neem je mee met elke stap die ik zet. Voor altijd in mijn gedachten. Mijn allerbeste vriend, mijn papa.

  Ik houd van jou ❤️

 • Vyen & Marlon Posted 16 februari 2021 13:16

  Wij kunnen helaas geen afscheid van jou nemen
  Wij kunnen helaas niet bij je zijn
  maar wij denken aan jou en voelen de pijn
  pijn die een leven lang zal duren
  het had ook anders kunnen zijn….

 • Gabrielle Bos Posted 16 februari 2021 13:25

  Lieve Liande, Lucia en Romee, als Rechtswinkeldames horen we al jaren van elkaars lief en leed, en proberen er in te delen. Dit is voor jullie onverwacht en groot verlies.
  In gedachten bij jullie!

 • Vita Posted 17 februari 2021 12:35

  Ik zal Isaac altijd herinneren als een lieve vader die ervoor zorgde dat het voor mij als kind heel vertrouwd voelde om bij jullie over de vloer te komen. Die ons bracht naar zangles of voetbal en wafels voor ons meenam. Die samen met mijn vader voetbal ging kijken als Ghana speelde en met mijn moeder stiekem sigaretjes rookte in de keuken. Die ik als ik hem tegenkwam in de buurt altijd een lach op zijn gezicht had. Wij hebben als gezin veel warme herinneringen aan Isaac en sturen jullie veel liefde toe. Liefs, Sander, Rosetta, Rada en Vita.

 • WARIS Posted 20 februari 2021 10:35

  Beste collega, Toen ik het nieuws hoorde ben ik heel erg geschrokken, ik wens je familie en nabestaande heel veel sterkte?!

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image.