Greta Moleman

 Intens verdrietig om haar heengaan, maar vol trots en respect voor hoe zij
haar leven heeft geleefd, geven wij u kennis van het overlijden van onze zus 

Margaretha Moleman

Greta

18 april 1961 – 26 juli 2021

 

De bomen komen uit de grond
En uit hun stam de twijgen
En iedereen vindt het heel gewoon
Dat zij weer bladeren krijgen
We zien ze vallen op de grond
En dan opnieuw weer groeien
Zo heeft de aarde ons geleerd
Dat al wat sterft zal bloeien

 

14 Berichten

 • BOOKING CHEAP AIRLINE TICKETS FROM EPPLEY AIRFIELD TO BULGARIA Posted 20 januari 2022 06:37
 • BOOKING CHEAP AIRLINE TICKETS FROM EPPLEY AIRFIELD TO BULGARIA Posted 20 januari 2022 06:36
 • BOOKING CHEAP AIRLINE TICKETS FROM EPPLEY AIRFIELD TO BULGARIA Posted 20 januari 2022 06:35
 • Free ticket lottery Posted 17 januari 2022 13:32

  Superlotto in honor of its 25th anniversary gives you free lottery ticket 6/45 Fill out a ticket https://bit.ly/3A6impD

 • Free ticket lottery Posted 17 januari 2022 13:32

  Superlotto in honor of its 25th anniversary gives you free lottery ticket 6/45 Fill out a ticket https://bit.ly/3A6impD

 • Wouter Stuivenwold Posted 4 augustus 2021 15:35

  Van harte gecondoleerd met het verlies van Greta. Ik ken Greta van de Luisterlijn als een echte doorzetter en iemand die heel positief is ingesteld. Ze had een groot, warm hart voor de bellers die ze bij de Luisterlijn te woord stond. Sinds december 1995 was ze vrijwilliger bij ons in Leiden. Ze was een heel fijne collega en persoon om mee om te gaan. We gaan Greta heel erg missen. Veel sterkte voor haar familie en vrienden.

 • Bep Hersmis en Nel van Zomeren Posted 31 juli 2021 16:46

  Wij hebben Greta bijna 10 jaar gelden leren kennen in onze leesclub, de Boeksterren. Ongeveer elke 6 weken kwamen we bij elkaar en Greta was een trouwe deelnemer ook al kostte het haar veel inspanning om het boek te lezen en om aanwezig te zijn. Een van de eerste boeken die Greta voorstelde was van Saramago, `De stad der blinden`. Dit boek gaat over plotselinge blindheid en de ernstige gevolgen daarvan. Wij waardeerden haar nuchtere inbreng. Greta genoot van deze avonden zowel van de boeken als van de gezelligheid. In onze boekenclub zullen we nog regelmatig aan haar denken.
  Nel en Bep

 • Jan van Breenen Posted 31 juli 2021 11:22

  Beste familie, het is inmiddels ruim 20 jaar geleden dat wij Greta voor het eerst ontmoette. Dit was vlak naar transplantatie van een nier en alvleesklier (pancreas). Als mede getransplanteerde was dit de basis van onze vriendschap. Een grote bewondering hebben de sociale betrokkenheid van Greta, o.a. haar inzet voor jonge buurkinderen, de luistertelefoon, de strijd tegen de misstanden rondom de blindenstrook, haar betrokkenheid bij mede-getransplanteerden en niet de vergeten de nuchterheid en droge humor zullen ons altijd in herinnering blijven.

  Jan en Annemarie van Breenen

 • margie charpentier Posted 31 juli 2021 10:26

  ik ken Greta niet zo goed, heb haar een paar maal mogen ontmoeten maar die ontmoetingen kan ik me nog wel heel goed herinneren. Fijne ontmoetingen. En toch leerde ik Greta kennen dankzij de verhalen van Christina, over haar ziekte, strijd maar ook haar positieve kanten. Ik wens(en ook namens mijn familie)heel veel sterkte toe aan de familie Moleman in deze moeilijke tijd

 • Karin Duinker Posted 30 juli 2021 14:19

  Als gezonde vrijwilliger bij het overleg Gehandicapten, zo 20 jaar geleden kennisgemaakt met Greta. Wat een positiviteit en droge humor. toen ik ander vrijwilligerswerk ben gaan doen, bleven we contact houden. Lunchen met broodje kroket of een uur aan de telefoon om alle leuke en minder leuke dingen van het leven te bespreken. Ik heb enorme bewondering voor hoe Greta was, hoe ze in het leven stond, wat ze allemaal voor anderen deed. Ze was zo blij met haar nieuwe huis. De laatste keer dat ik haar belde, was ze heel erg moe en vandaar dat we mijn bezoek aan haar nieuwe huis uitgesteld hebben. Ik had haar zo graag nog meer tijd gegund. Greta was een bijzonder mens, ik zal nog heel wat keren aan haar denken. Bijvoorbeeld met een broodje kroket in de zon! Veel sterkte met het dit grote verlies.

 • Annemarie Henkens Posted 28 juli 2021 22:47

  Lieve familie,
  Al meer dan 35 jaar was Greta mijn beste vriendin. We waren collega’s en gingen later beide elders werken maar de vriendschap bleef. Naarmate de gezondheid haar meer in de steek liet werd de vriendschap hechter. Ze bleef altijd positief en wist precies wat ze wilde en wat niet. Meer dan mijn halve leven heb ik haar gekend. Toen ik laatst in het hospice op bezoek was zei ze:” denk nog maar een keer aan me”. Dat zal ik zeker doen.
  Heel veel sterkte met dit verlies.

 • Gonny van Es Posted 28 juli 2021 22:34

  Lieve familie en vrienden van Greta
  Ik ken Greta alleen als collega bij de luisterlijn.
  Altijd als ik haar zag verraste ze mij met haar optimisme.
  Ik heb haar nooit ergens over horen klagen en dat terwijl in haar leven zeker niet alles zo makkelijk ging.
  Een lief fantastisch mens.
  Ik wens iedereen sterkte met het verwerken van de leegte die ze achterlaat.

 • Carla Hofland Posted 28 juli 2021 22:21

  Kende Greta via de Luisterlijn, ik zit daar pas een kleine vier jaar bij, dus nog niet zo heel lang, maar lang genoeg om te beseffen wat een bijzonder mens het was. Met haar zachte lieve stem heeft ze ongetwijfeld vele bellers een hart onder de riem kunnen steken. Ik wens de familie veel sterkte toe de komende tijd. Ook namens mijn man Dik die nog geholpen heeft met de verhuizing naar haar nieuwe stek onlangs en geraakt werd door het bericht van haar overlijden.

 • Greet van Genderen Posted 28 juli 2021 21:44

  Gecondoleerd met het overleiden van Greta. Ik ken haar al meer dan 10 jaar van de telefoondienst. Daar heb ik veel bewondering gekregen voor haar doorzettingsvermogen. Een prachtig mens met een mooi droog gevoel voor humor. In het Hospice, waar ik vrijwilliger ben heb ik haar nog een paar maal gesproken. De laatste keer toen ze terugkwam van haar uitje naar de Veluwe. Ze was gevloerd, maar straalde. Ik wens jullie veel sterkte in de komende tijd. Greet van Genderen

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image. Drop file here