Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
31 berichten.
Eric Wisse Eric Wisse schreef op 18 april 2019 om 11:40
Na het overlijden van onze vader kwam er veel op ons af. De kennismaking met Sonja Goudriaan bracht de eerste geruststelling: ik voelde dat dit iemand was die de juiste toon aansloeg in deze situatie. Persoonlijk, warm en open. Geen druk, een juiste balans tussen dingen uit handen nemen en overlaten aan de familie. En bovenal een baken van rust en structuur in de hectiek van die dagen. Het komt goed.
En zo was het ook. We hebben er samen een onvergetelijk afscheid van gemaakt. Doordat Sonja zaken regelde hadden wij als kinderen meer ruimte voor de inhoud. En onze emoties, het contact met vrienden en familie. Zo'n waardig afscheid, het verloop van zo'n dag, maar ook de aanloop ernaartoe, en al die andere momenten van afscheid nemen...het is uiteraard bijzonder waardevol voor iedereen.
Familie Sterk Familie Sterk schreef op 12 maart 2019 om 20:32
Ineens overleed onze lieve moeder. Vanuit het zorgcentrum brachten ze ons in contact met Sonja Goudriaan. Zij voelde feilloos aan wat de wensen waren en wist die precies in te vullen. De rust, warmte en empathie die Sonja uitstraalde hebben wij als zeer waardevol ervaren.
José Finders José Finders schreef op 5 mei 2018 om 20:24
Wat ben ik dankbaar dat via een tip van het hospice Sonja Goudriaan op ons pad kwam om de uitvaart van mijn moeder te begeleiden. Met haar warme aandacht en betrokkenheid heeft ze ons rustig en deskundig ondersteund, waardoor alles klopte tijdens en rond de mooie afscheidsbijeenkomst. Zeer waardevol, en uiterst persoonlijk. Vele complimenten ook van de familie, ook zij hebben ervaren hoe passievol en waardig Sonja haar vak uitoefent!
P. Van Hooff P. Van Hooff schreef op 6 april 2018 om 10:10
Bij het overlijden van onze moeder heeft Sonja op proffesionele en zorgvuldige wijze de uitvaart verzorgd.
Zij voerde gesprekken met ons vlak voor en na haar overlijden. Zij gaf ons informatie en adviezen die waardevol waren. Sonja keek vooral naar onze wensen en hoe wij het afscheid wilden invullen. Sonja regelde en nam de leiding en zij was een stille kracht op de achtergrond. Wij kijken mede door de betrokkenheid van Sonja met een goed gevoel terug op het afscheid en de uitvaart van onze moeder.
Familie van Hooff.
Vincent, Ewa, Robbert, Fanny Vincent, Ewa, Robbert, Fanny schreef op 22 februari 2018 om 10:12
Zo bijzonder en liefdevol hoe Sonja dit werk doet! Zij heeft onze (schoon)moeder de uitvaart gegeven die ze wilde. Zo fijn om jou tijdens deze moeilijke periode naast ons te hebben. Sonja, dank je wel!!
Marco de Wit Marco de Wit schreef op 18 februari 2018 om 20:04
Daar waar het afscheid begint kwam Sonja. Zij nam zo natuurlijk de regie in handen, dat de familie alleen zich bezig hoefde te houden met het afscheid. Het was Sonja die met veel respect en zorg ons door de moeilijkste dagen loodste. Dankbaar!
Fam Noordermeer Fam Noordermeer schreef op 18 februari 2018 om 09:17
28 jan de dag dat onze wereld in storten, het overlijden van onze man, vader (schoon), opa onze "vriend". Dan komt de uitvaart om de hoek kijken. Wie komt daar binnen, Sonja Goudriaan en die zou ons gaan begeleiden.
Van het eerste moment, wat een lief en zorgzaam mens. De begeleiding kwam van uit het ❤ en Sonja gaf ons een super goed en tevreden gevoel. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd en overal werd over mee gedacht. Kortom de beste keuze ooit om voor een vreselijk mooi en warm afscheid. Zelfs het contact erna was er met de bezorgdheid hoe het met ons ging. Sonja super bedankt en tot ooit. Liefs van ons 🌸
Gina van beelen Gina van beelen schreef op 10 januari 2018 om 23:39
Als er iemand overlijd waar je heel veel van houd stopt de wereld met draaien en blijf je achter met een hele grote leegte......
Maar dan wordt je geacht beslissingen te gaan nemen waar je hoofd helemaal niet naar staat op zo'n moment,
En dan maak je een van je beste beslissngen ooit en je belt Sonja!
Mijn vader was een luidruchtige,eigewijze maar ook bijzondere man die een heel eigen mening had over hoe zijn uitvaart eruit zou moeten zien....
Wat was het heerlijk dat jij ons zonder al te veel woorden begreep en begeleide naar het mooie, kleine maar vooral warme afscheid van mijn vader
Wij zijn jou heel erg dankbaar

X
Lisette Notopawiro Lisette Notopawiro schreef op 10 januari 2018 om 20:32
Dankbaar dat Sonja op ons pad is gekomen om alles tot in de puntjes te regelen vanuit rust, warmte en liefde❤
Dát is zo ongelofelijk belangrijk als je door zo'n bizarre en afschuwelijke periode gaat..(ben zelf mijn man/vader van onze 2 kinderen "verloren")

Sonja, je bent een Engel!
Nicole de Vetten Nicole de Vetten schreef op 18 december 2017 om 19:58
Heel veel dank dat is wat er op dit moment bij mij opkomt.
In de meest verdrietige periode van je leven als je echtgenoot en vader van de kinderen ernstig ziek wordt en wetende dat hij hieraan komt te overlijden, dan heb je echt iemand nodig die de voorbereidingen en uitvaart voor je regelt.
Gelukkig kwam jij ,Sonja, op ons pad en bij het eerste contact was er een klik en zoveel vertrouwen dat wij met jou de uitvaart wilden regelen.
Sonja, dankzij jou hebben wij volledig naar wens van Arie een onvergetelijke en mooie herinneringsdienst gehad in het crematorium Duin-en Bollenstreek in Lisse.
Alles kon en alles mocht , niets was onmogelijk. Jij was en bent nog steeds een steun en toeverlaat voor ons. Nogmaals veel dank.
Frieda Neuteboom van Diesen Frieda Neuteboom van Diesen schreef op 18 december 2017 om 11:27
Afgelopen augustus heeft Sonja de uitvaart geregeld voor onze vader. Dit was een fijne ervaring ondanks het verdriet wat er was.
Toen het plotseling heel slecht ging kwam ze direct naar ons toe om alles te regelen. Niks was te veel. De crematie, bloemen afscheid en condoleren met broodtafel was top geregeld. Ook de mensen die op de crematie waren spraken alle lof over hoe alles was verlopen. Dat wil toch wat zeggen. Ik zeg heb je iemand nodig voor een begrafenis/crematie dan zeg ik: Sonja Goudriaan.