Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
26 berichten.
Marco de Wit Marco de Wit heeft geschreven op 18 februari 2018 om 20:04
Daar waar het afscheid begint kwam Sonja. Zij nam zo natuurlijk de regie in handen, dat de familie alleen zich bezig hoefde te houden met het afscheid. Het was Sonja die met veel respect en zorg ons door de moeilijkste dagen loodste. Dankbaar!
Fam Noordermeer Fam Noordermeer heeft geschreven op 18 februari 2018 om 09:17
28 jan de dag dat onze wereld in storten, het overlijden van onze man, vader (schoon), opa onze "vriend". Dan komt de uitvaart om de hoek kijken. Wie komt daar binnen, Sonja Goudriaan en die zou ons gaan begeleiden.
Van het eerste moment, wat een lief en zorgzaam mens. De begeleiding kwam van uit het ❤ en Sonja gaf ons een super goed en tevreden gevoel. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd en overal werd over mee gedacht. Kortom de beste keuze ooit om voor een vreselijk mooi en warm afscheid. Zelfs het contact erna was er met de bezorgdheid hoe het met ons ging. Sonja super bedankt en tot ooit. Liefs van ons 🌸
Gina van beelen Gina van beelen heeft geschreven op 10 januari 2018 om 23:39
Als er iemand overlijd waar je heel veel van houd stopt de wereld met draaien en blijf je achter met een hele grote leegte......
Maar dan wordt je geacht beslissingen te gaan nemen waar je hoofd helemaal niet naar staat op zo'n moment,
En dan maak je een van je beste beslissngen ooit en je belt Sonja!
Mijn vader was een luidruchtige,eigewijze maar ook bijzondere man die een heel eigen mening had over hoe zijn uitvaart eruit zou moeten zien....
Wat was het heerlijk dat jij ons zonder al te veel woorden begreep en begeleide naar het mooie, kleine maar vooral warme afscheid van mijn vader
Wij zijn jou heel erg dankbaar

X
Lisette Notopawiro Lisette Notopawiro heeft geschreven op 10 januari 2018 om 20:32
Dankbaar dat Sonja op ons pad is gekomen om alles tot in de puntjes te regelen vanuit rust, warmte en liefde❤
Dát is zo ongelofelijk belangrijk als je door zo'n bizarre en afschuwelijke periode gaat..(ben zelf mijn man/vader van onze 2 kinderen "verloren")

Sonja, je bent een Engel!
Nicole de Vetten Nicole de Vetten heeft geschreven op 18 december 2017 om 19:58
Heel veel dank dat is wat er op dit moment bij mij opkomt.
In de meest verdrietige periode van je leven als je echtgenoot en vader van de kinderen ernstig ziek wordt en wetende dat hij hieraan komt te overlijden, dan heb je echt iemand nodig die de voorbereidingen en uitvaart voor je regelt.
Gelukkig kwam jij ,Sonja, op ons pad en bij het eerste contact was er een klik en zoveel vertrouwen dat wij met jou de uitvaart wilden regelen.
Sonja, dankzij jou hebben wij volledig naar wens van Arie een onvergetelijke en mooie herinneringsdienst gehad in het crematorium Duin-en Bollenstreek in Lisse.
Alles kon en alles mocht , niets was onmogelijk. Jij was en bent nog steeds een steun en toeverlaat voor ons. Nogmaals veel dank.
Frieda Neuteboom van Diesen Frieda Neuteboom van Diesen heeft geschreven op 18 december 2017 om 11:27
Afgelopen augustus heeft Sonja de uitvaart geregeld voor onze vader. Dit was een fijne ervaring ondanks het verdriet wat er was.
Toen het plotseling heel slecht ging kwam ze direct naar ons toe om alles te regelen. Niks was te veel. De crematie, bloemen afscheid en condoleren met broodtafel was top geregeld. Ook de mensen die op de crematie waren spraken alle lof over hoe alles was verlopen. Dat wil toch wat zeggen. Ik zeg heb je iemand nodig voor een begrafenis/crematie dan zeg ik: Sonja Goudriaan.