Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
23 berichten.
Lisette Notopawiro Lisette Notopawiro heeft geschreven op 10 januari 2018 om 20:32
Dankbaar dat Sonja op ons pad is gekomen om alles tot in de puntjes te regelen vanuit rust, warmte en liefde❤ Dát is zo ongelofelijk belangrijk als je door zo'n bizarre en afschuwelijke periode gaat..(ben zelf mijn man/vader van onze 2 kinderen "verloren") Sonja, je bent een Engel!
Nicole de Vetten Nicole de Vetten heeft geschreven op 18 december 2017 om 19:58
Heel veel dank dat is wat er op dit moment bij mij opkomt. In de meest verdrietige periode van je leven als je echtgenoot en vader van de kinderen ernstig ziek wordt en wetende dat hij hieraan komt te overlijden, dan heb je echt iemand nodig die de voorbereidingen en uitvaart voor je regelt. Gelukkig kwam jij ,Sonja, op ons pad en bij het eerste contact was er een klik en zoveel vertrouwen dat wij met jou de uitvaart wilden regelen. Sonja, dankzij jou hebben wij volledig naar wens van Arie een onvergetelijke en mooie herinneringsdienst gehad in het crematorium Duin-en Bollenstreek in Lisse. Alles kon en alles mocht , niets was onmogelijk. Jij was en bent nog steeds een steun en toeverlaat voor ons. Nogmaals veel dank.
Frieda Neuteboom van Diesen Frieda Neuteboom van Diesen heeft geschreven op 18 december 2017 om 11:27
Afgelopen augustus heeft Sonja de uitvaart geregeld voor onze vader. Dit was een fijne ervaring ondanks het verdriet wat er was. Toen het plotseling heel slecht ging kwam ze direct naar ons toe om alles te regelen. Niks was te veel. De crematie, bloemen afscheid en condoleren met broodtafel was top geregeld. Ook de mensen die op de crematie waren spraken alle lof over hoe alles was verlopen. Dat wil toch wat zeggen. Ik zeg heb je iemand nodig voor een begrafenis/crematie dan zeg ik: Sonja Goudriaan.