Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
31 berichten.
Pauline Pauline schreef op 20 februari 2024 om 07:07
Lieve Sonja,

Een aantal jaren geleden mocht jij het afscheid van een goede vriendin van mij organiseren. Voor haar overlijden had je alles zelf met haar geregeld. Ze vertelde mij over jullie ontmoeting en hoe blij ze was met je input, ideeen maar vooral je menselijkheid. Een gesprek waar ze erg tegenop had gekeken maar uiteindelijk heel fijn was geweest.

Toen mijn schoonmoeder kwam te overlijden wist ik ook direct dat ik jou wilde bellen. Het is bijzonder hoe jij hele moeilijke onderwerpen op een fijne manier bespreekbaar maakt. Je bent een bijzonder mens, met heel veel kennis. Maar wat jou zo fijn maakt is je zachtheid, en creativiteit voor dit bijzondere vak. Dank je wel!

Een lieve groet,
Pauline
Erica Moederscheim Erica Moederscheim schreef op 28 september 2023 om 13:33
Lieve Sonja, jij bent mijn steun en toeverlaat geweest bij het afscheid van Wil. Niets was je te veel en met jouw hulp en begrip is alles gegaan zo als ik het graag wilde. Je hebt alle tijd genomen om mij ook na de crematie een luisterend oor te bieden en klaar te staan. Heel veel dank daar voor, ook van onze zonen alle lof voor jouw begeleiding.
Marijke Ouwerkerk Marijke Ouwerkerk schreef op 24 augustus 2023 om 20:38
Lieve Sonja, Monique en Hans,

Bedankt voor de mooie uitvaart van mijn moeder!
Alles ging even vlot en tot in de puntjes perfect geregeld!
Ik kan terugkijken op iets moois.

Jullie zijn een heel fijn maar vooral lief team die ons alles uit handen genomen hebben. Hier ben ik dan ook heel dankbaar voor!

Ga vooral zo door!

Lieve groetjes Marijke Ouwerkerk
Mart Ouwehand Mart Ouwehand schreef op 20 maart 2023 om 17:45
Bedankt Sonja, voor de nette, devote begeleiding in de afgelopen dagen. Ik vind het knap, dat je met zo'n handjevol nabestaanden toch een solide afscheid in elkaar wist te zetten. Bij de koffie realiseerde ik me pas, dat we met zo weinig mensen waren. Je kaartje gaat in ons adressenbestand!
Dennis en Daphne Dennis en Daphne schreef op 7 oktober 2022 om 17:33
Lieve Sonja,

Helaas heb jij voor ons twee keer een crematie geregeld voor onze kinderen Sam en Goos. De warmte en oprechtheid die jij met je meedraagt is zo ontzettend fijn. Je regelt alles zodat wij ons bezig konden houden met ons gezin en ons verdriet. Ook de foto's en het filmpje die jij gemaakt hebt van onze jongens is zo ontzettend waardevol.
Heel erg bedankt voor je fijne ondersteuning, we kijken er met een heel fijn gevoel op terug.

Veel liefs
Dennis en Daphne
Ulrike Esser-Frerick Ulrike Esser-Frerick schreef op 25 juli 2022 om 10:53
Dear Sonja, we are ever so thankful for your support and the perfect organisation of my husband's funeral. You guided us through the whole procedure with a great sense of what was needed to make this sad event a dignified farewell, taking care of every detail. We received positive feedback from many people attending the funeral and highly recommend your services! All the best from the Frerick family
Erwin en Diny Erwin en Diny schreef op 2 april 2022 om 11:15
Sonja is een hele lieve vrouw die echt met je meedenkt. Ze is praktisch en zeer ervaren. Samen met haar team verricht ze wonderen. Ondanks een beperkt budget hebben we prachtig afscheid kunnen nemen van onze dierbare. Ik heb al 2 keer een beroep op Sonja moeten doen, maar absoluut geen slechte keuze! Bij haar zit je goed 🙂 <3
Brigitte Brigitte schreef op 28 februari 2022 om 14:41
Lieve Sonja,

Ondanks dat het veel te vroeg was, hadden we ons geen mooier afscheid van Chantal kunnen wensen.

Ik probeer passende woorden van dank aan jou te bedenken, dat onze dank kan uitdrukken, woorden als dankbaarheid, warmte, rust, zachtheid en aandacht komen direct naar boven.

Enorm bedankt voor al jouw tijd, voor je totale begeleiding, je oog voor details, je deskundigheid, maar vooral je gevoel voor jouw menselijkheid, het aanvoelen van wat wij als familie nodig hadden om Chantal’s afscheid zo goed mogelijk te maken, zowel voor haar als voor ons. En niet te vergeten hoe jij er voor die kleine meiden was.

Wat voor ons als familie een heel verdrietige periode was, werd op alle fronten door jouw verlicht.


Liefs,
Brigitte Van Zaal en onze familie Mooij & van Zaal
Kees de Mooij Kees de Mooij schreef op 13 oktober 2021 om 11:36
Lieve Sonia,

We wisten allemaal dat het onvermijdelijke zou gebeuren met mijn vader, maar als het gebeurt is het toch een droevige verrassing. Jij hebt de verzorging en begeleiding van A tot Z gedaan voor ons, daardoor hadden wij de tijd om te rouwen en heb jij alle zaken die bij een uitvaart komen kijken uit onze handen genomen. De crematie was precies zoals we ons die hadden voorgesteld en alle aanwezigen waren onder de indruk van de rust die je uitstraalde en voor ons als familie was je een steun en toeverlaat in deze droevige tijd. Daar zijn wij je als familie dan ook erg dankbaar voor. Wanda, Kees, Marcel en familie willen je op deze manier nogmaals danken
Kaylie Kaylie schreef op 11 augustus 2021 om 14:48
Lieve Sonja,

Vanaf het moment dat je bij ons thuis kwam, voelde het gelijk zo goed. Je voelde precies aan wat onze wensen waren. Het moest voor ons echt zo zijn dat jij op ons pad bent gekomen. We hadden geen beter afscheid voor onze dochter Novae kunnen wensen, dankzij jou! We zijn jouw steun heel dankbaar! Je kunt aan alles zien dat dit vak, meer is dan werk alleen, je doet dit echt uit liefde voor de nabestaanden. Je bent een prachtig mens Sonja! 🤍

Heel veel liefs, Nicky, Kaylie, Quinn, Novae✨ & familie
Thea Thea schreef op 2 juli 2021 om 19:30
Lieve Sonja, wat ben ik blij dat jij de crematie van Michael hebt verzorgd. Wij kenden elkaar al vanuit de praktijk, anders weet ik niet of ik bij jou terecht was gekomen en had ik nooit geweten dat er zo’n bijzondere uitvaartbegeleiding bestaat als wij met jou hebben ervaren. Je bent zo’n grote steun geweest en dat ben je nog steeds. Ik ben je ontzettend dankbaar. Hoe je alles geregeld hebt, en dit nog steeds doet, is zo mooi. Via jou heb ik kennis gemaakt met gedenksieraden en wat speciaal dat wij deze sieraden bij ons thuis onder jouw begeleiding hebben kunnen vullen met de as van Michael. Laatst ben je weer bij ons geweest om de urn te vullen. Sonja jij bent een heel liefdevol, uniek persoon voor wie niets te veel is en ik ben je verschrikkelijk dankbaar voor alle goede zorgen. Veel liefs Thea
Fleur, Martijn en Femme Fleur, Martijn en Femme schreef op 2 juli 2021 om 19:23
Lieve Sonja,
Meer dan dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan (en nog steeds doet). Je bent een mooi en waardevol mens, zo natuurlijk goed in wat je doet. Alles klopte, echt alles en nog steeds. Alsof Michael nog even heeft geregeld dat jij er bent. Toeval bestaat niet.
Liefs Fleur, Martijn en Femme
Ada Deelder Ada Deelder schreef op 10 februari 2021 om 19:45
Door het hospice in Oegstgeest werd Sonja aanbevolen als een warme en rustige persoonlijkheid die de uitvaart van mijn echtgenoot liefdevol zou begeleiden. Zij heeft ons heel veel geholpen door ons alles uit handen te nemen, altijd klaar te staan en te zorgen voor een heel mooi en liefdevol afscheid waarbij alles tot in de kleinste details was geregeld. Ze heeft ook voor onze kleinkinderen het afscheid van hun opa minder verdrietig gemaakt door de vlinders die zij mochten beschilderen voor op de kist. Ik ben Sonja heel erg dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan en ik koester de herinnering aan de mooie en liefdevolle uitvaart. Dank je wel Sonja, je hebt mijn grote verdriet van het verlies van André dragelijker gemaakt.
Maren Maren schreef op 21 januari 2021 om 19:23
Warme persoonlijke aandacht - net dat ene extra aandachtspuntje-netjes- ordelijk- &maatwerk !
De zachtheid van de website sprak mij gelijk aan en vooral dat t niet grootschalig is , waardoor er genoeg ruimte en aandacht is voor de overledene maar ook voor de nabestaanden .
Ga zo door, liefs maren
Anneke Anneke schreef op 13 januari 2021 om 14:55
Na het overlijden van mijn man kwamen wij in contact met Sonja. Samen met haar hebben we er een mooi en warm afscheid van kunnen maken ondanks alle Corona restricties. Ik kijk met een warm gevoel terug op de dagen voor het afscheid, waarin we met een lach en traan afscheid hebben kunnen nemen. Mede dankzij de creatieve input van Sonja. Names mij en de familie heel erg bedankt lieve Sonja
Frank Frank schreef op 9 augustus 2020 om 11:49
Lieve Sonja,
Vanaf het moment dat je bij ons binnenkwam om de voorbereidingen voor het afscheid van mijn moeder te bespreken voelde het meteen goed. Wij kregen jouw naam door via het hospice in Oegstgeest en daar zijn wij hen nog steeds dankbaar voor.
Hoogzwanger heb je jouw agenda zo kunnen plannen dat de door ons gewenste datum voor het afscheid haalbaar was. Je had daarbij oog voor details, luisterde en dacht volop mee. Zo werden onze wensen meteen zichtbaar, hadden wij het gevoel dat jij ons goed begreep en de tijdslijn bleek ook haalbaar. Grote interesse in ons en in mijn moeder, foto’s werden besproken en herinneringen gedeeld. Ook de mogelijkheid om via whatsapp opkomende vragen te kunnen stellen, maakte het contact fijn en dat gaf ons ook weer rust.
Jouw persoonlijke verzorging in het crematorium in Lisse was mooi. Extra bijzonder was jouw kleine attentie voor mij op de dag van het afscheid! ✨
Het grootste compliment kregen we bij het afscheid toen een collega van mij vroeg of jij een vriendin van ons was, omdat alles zo persoonlijk en zacht overkwam, terwijl wij jou de week ervoor pas voor het eerst hadden ontmoet.
De verdere afhandeling ging prima, de mooie videobeelden van het afscheid en de muziek zijn waardevol!
Daarom dit grote compliment voor jou, omdat je dit afscheid voor ons heel speciaal hebt gemaakt!
Dank je wel Sonja, ik denk nog vaak terug aan die bijzondere dag in februari! ✨
Met lieve groet, Frank
Kitty Kitty schreef op 1 oktober 2019 om 16:43
Sonja heeft Netty volledig begeleid bij een waardig afscheid. Ze denkt mee, is ontzettend betrokken, neemt alles uit handen en is een echte steun. We zijn haar erg dankbaar!
Arjan Meeuwenoord Arjan Meeuwenoord schreef op 27 september 2019 om 21:43
Enkele maanden geleden zijn wij onze vader verloren aan een vervelende ziekte, door de omstandigheden wisten wij dat dit eraan zat te komen en hebben we van te voren contact opgenomen met Sonja via een goede vriend. Het was voor het eerst dat wij zoiets zouden meemaken/regelen van dichtbij samen met mijn broers en zussen. De kennismaking verliep heel fijn, en toen onze vader uiteindelijk overleed op hemelvaartsdag. Stond Sonja binnen no-time op de stoep en heeft ons super bijgestaan in het maken van de juiste keuzes en het voorbereiden naar een mooie dienst in het crematorium in Lisse. Het was een prachtige dienst en we er kijken met een glimlach op terug. De dagen tussen overlijden en uitvaart gaan in een roes aan je voorbij maar Sonja heeft ervoor gezorgd dat alles in goeie banen werd geleid, en wij in alles de juiste keuze hebben gemaakt. Nogmaals bedankt voor alles!
Peter Corver Peter Corver schreef op 2 september 2019 om 15:13
Na het plotseling overlijden van mijn echtgenote die aan een zeer ernstige vorm van Alzheimer leed, de tip gekregen om Sonja in te schakelen Omdat het er al heel ernstig uitzag is Sonja met Hans al voor die tijd bij mij thuis langs geweest om alvast door te nemen hoe e.e.a. geregeld moest gaan worden. Toen eenmaal het droeve bericht kwam dat mijn echtgenote was overleden hebben Sonja en Hand alles maar dan ook werkelijk alles uit handen genomen zodat ikzelf helemaal niets hoefde te doen. Ook de kleine ceremonie die op mijn verzoek plaatsvond tot in de puntjes verzorgd. Al met al een fantastische afhandeling en alles met zeer veel toewijding en liefde geregeld. Zo fijn dat er nog mensen zijn die medeleven tonen en oprecht van hart. Heel erg bedankt Sonja en Hans; meer dan woorden kunnen uitdrukken.
Heel veel liefs Peter Corver
Jeannet Lancel Jeannet Lancel schreef op 30 april 2019 om 11:38
Lieve Sonja,

Ik wil je namens mijn broers, zussen en de rest van de familie bedanken hoe jij de uitvaart hebt verzorgd van onze lieve moeder/oma & overgrootoma en daarom zijn wij  heel erg  tevreden over de manier waarop jij dat hebt gedaan.
De rust die je bracht, de tijd die je aan de uitvaart hebt besteed zijn ons een enorme steun geweest.
Jouw manier van werken vonden wij heel fijn en de adviezen, de verzorging  en aandacht die je gaf was voor ons heel waardevol.

Ook willen wij je bedanken dat je steeds onze mening respecteerde en onze leidraad en steun kon zijn.

Wij kijken daarom terug met een zeer goed gevoel op een persoonlijke, waardige manier bij het  afscheid nemen van onze  moeder/oma.
Daarmee heb jij een stukje van ons ❤ veroverd

Wij hebben hele  goede herinneringen aan jou.
Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Dikke kus en knuffel van ons allemaal❤

Liefs Jeannet Lancel & familie