8 Berichten

 • CecielZegers Posted 8 mei 2024 12:16

  Een tante die ik niet heel vaak heb ontmoet maar zeker altijd lief en hartelijk was in mijn herinnering! ❤️

 • Kelly broekhof Posted 6 mei 2024 15:29

  Allereerst wil ik jullie condoleren met dit verlies. Ik heb “tante” diny(zo noemde ik haar altijd) leren kennen als kind. Ze woonde toen nog op de dokter poetslap waar ik met mijn moeder mee ging op de koffie. Hun gingen gezellig een bakkie doen en ik kreeg cassis en 2 Haagse hopjes. Als we weg gingen kreeg ik er ook altijd nog een paar mee voor thuis. Ook kwam ze af en toe gezellig bij ons thuis op de koffie aan de Brink. Dan konden ze wel uren praten over vroeger, het restaurant maar vooral over de kinderen. Later kreeg mijn moeder dementie en veel herinneringen gingen verloren maar zodra we langs restaurant Zegers reden zei ze nog altijd: o dit herken ik, hier heb ik gewerkt, wat was dat een mooie tijd. Een paar jaar geleden zijn we nog 2x op bezoek geweest bij tante Diny in haar appartementje aan de haven. Vol trots liet ze haar gezellige huisje zien en we kregen een hele rondleiding. Als we later voorbij reden vroeg me moeder: daar woont toch mijn lieve vriendin, wanneer gaan we daar weer heen…. Het was een hele lieve vrouw en zal dan ook een groot gemis zijn voor jullie. Ik wil jullie dan ook heel veel sterkte wensen voor nu en de tijd die nog komen gaat! Veel liefs Kelly Broekhof ( dochter van Aad en Agaath)

 • Mandy Posted 4 mei 2024 10:32

  Lieve Diny,

  Iedereen zou een stukje Diny moeten hebben, haar positiviteit, stralende lach en dankbaarheid. Zoveel mooie herinneringen die ik nooit zal vergeten. Ik ga je in ieder geval missen en ik weet zeker dat ik voor heel Topaz spreek.

  Lieve groet, Mandy (gastvrouw Munnekeweij)

 • Cyndi Woollard Posted 3 mei 2024 23:07

  Lieve Mevrouw Zeger

  Wat was U toch altijd een opgewekt en vrolijk mens.

  Veel herinneringen komen boven van de tijd van werken bij Restaurant Zegers, o.a.
  de complimentjes, die u altijd gaf. Ook denk ik aan de jarenlange vriendschap met mama en de koffie club.
  U was altijd geïnteresseerd in hoe het met jou en de familie ging.

  We zullen u missen!
  Alan, Cyndi & Luke x

  En Eus, now your mum CAN dans with your father again

 • Yolanda van Helvert Posted 3 mei 2024 20:02

  Beste Harald en familie

  Gecondoleerd met het verlies van een lief, altijd vol belangstelling, vrolijk en lachende vrouw die ik eens in de zoveel tijd mocht ontmoeten.

  Groetjes Yolanda

 • Alice Zegers Borsboom Posted 3 mei 2024 16:09

  Lieve Eus, Harald en familie,

  Vanuit mijn verpleeghuis in Culemborg wil ik Diny voor het laatst groeten. Ze was een lieve schoonzus die altijd geïnteresseerd was hoe het met je gaat. Tijdens de beginjaren van hotel/restaurant Zegers in Noordwijkerhout zijn Eus en Harald een tijdje bij ons komen logeren toen Diny ziek was. Dat was voor Frans en mij een gezellige tijd en was een mooie leerschool in het oefenen met de opvoeding en verzorging van kinderen. Snel na jullie verblijf is onze dochter Erica geboren. Frans deed in die tijd nog vertaalwerk naar en van het Duits voor de zaak. Ik wens jullie allen veel sterkte de komende tijd en ik weet dat jullie mooie herinneringen hebben gemaakt waar jullie steun aan hebben. Ik hoop dat je Jan weer gaat zien. Lieve groet Alice

 • Peter van der Ploeg Posted 2 mei 2024 16:45

  Dag lieve Diny,

  Ik mocht een goed jaar bijna elke woensdagochtend met jou op pad. Je gezichtsuitdrukking, als ik je op kwam halen, was elke keer geweldig om te zien. Wat een blijdschap. Deze momenten zal ik nooit meer vergeten.
  Als we samen op pad gingen, hielden we altijd elkaars hand vast. Ik was er voor jou en jij was er ook zeker voor mij.

  Voor altijd in mijn hart. Ik zal je ontzettend missen.

  Peter van der Ploeg

 • Caroline Eekelschot Posted 2 mei 2024 12:07

  Dag lieve tante Diny. Hier een laatste groet vanuit Portugal. Altijd goedgehumeurd, altijd een lach. Zo herinner ik mij jou. We zagen elkaar niet vaak, maar wat fijn dat ik jou een paar maanden geleden nog een dikke knuffel heb kunnen geven. Dag lieverd. Je nichtje Caroline

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 32 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Bestand hier neerzetten