19 Berichten

 • Marco König Posted 18 september 2023 14:37

  Wat een geluk Bart, dat we elkaar – helaas op de valreep – nog ontmoetten. Intens dankbaar ben ik voor de jaren die we samen optrokken. Maar ook dankbaar ben ik dat ik dit naar je heb mogen uitspreken. Wonderlijk hoe onze ontmoeting na een pauze van pakweg 25 jaar gewoon weer verder ging, alsof die jaren er niet waren. Dank voor de bagage die je gaf. Niemand anders had het beter gekund.

  Marco

 • Femke de Vetten/Jan Baggen Posted 18 juli 2023 10:21

  Lieve Bart,

  Afscheid nemen valt zwaar en begon al vorig jaar.

  De ernst was ons al duidelijk en waren de gesprekken en ontmoetingen het afgelopen jaar zwaar.
  Niet voor jou, grote optimist, jouw doorzettingsvermogen in alles was bewonderingswaardig.

  De herinneringen zullen blijven aan de mooie momenten waarop we samen dronken, het leven vierden tussen de druivenranken of thuis tussen je verbouwingen met de nieuwe oogst of een nieuw etiket,

  Ik zal het missen en ik zal jou missen, wij zullen je missen.

  Femke en Jan

 • Anna Vermeulen Posted 17 juli 2023 21:13

  Lieve familie van Bart,

  Wat een verdrietig bericht hoorde ik via onze nicht Colette en tante Truus.
  Bart is overleden. Daar ben ik stil van.
  Een van de laatste keren dat ik Bart heb gezien en gesproken was bij een familie reünie.
  We kochten nog een doosje heerlijke wijn van hem, die hij enthousiast als hij was bij ons aanprees.
  We hebben ervan genoten!
  Maar mijn herinneringen aan Bart gaan wat langer terug, naar onze jeugd in Brabant.
  De familie de Vetten in Waalwijk en wij, familie Vermeulen, in Tilburg bezochten elkaar regelmatig.
  Hij was voor mij een lieve en gezellige neef.
  Wat zullen jullie hem gaan missen en ik wil jullie dan ook alle kracht en liefde wensen, maar vooral ook warme en mooie herinneringen aan jullie leven met Bart.

  Lieve groet, Anna Vermeulen

 • Frank en Caroline Posted 17 juli 2023 09:20

  Lieve Hettie, kinderen en kleinkinderen,

  Wat een prachtig persoon is ons helaas te vroeg ontvallen. Bart heb ik ruim 12 jaar geleden leren kennen als coach bij Possehl. Gedreven als hij was heb ik ontzettend veel gehad aan die mooie; maar ook weer confronterende gesprekken. Bart is vanaf dat moment nooit ver weg geweest, we hielden contact en als er een communicatie vraagstuk om de hoek kwam, kwam Bart me weer te hulp. Natuurlijk gepaard gaan met fijne gesprekken.

  Bart is steeds meer van coach naar vriend gegroeid en ben ook ontzettend blij dat ik samen met Caroline vorig jaar een paar dagen in Portugal heb gelogeerd, en natuurlijk op de wijngaard hebben meegeholpen.

  Bart kwam als coach en zal altijd als vriend in mijn herinnering blijven.

  Veel sterkte de komende tijd.

  Met vriendelijke groet,

  Frank en Caroline

 • TON & ANNELIES Posted 16 juli 2023 12:15

  Lieve Bart,

  Een jaar geleden kwamen we in contact met jou via Facebook naar aanleiding van je Kubota traktor en via deze weg met je wijnhobby in Portugal.
  Onze eerste ontmoeting vorig jaar zomer met een wijnproeverij bij jou thuis met Hetty en Renier en onze gesprekken over gezamenlijke passie van Portugal deden ons besluiten om ook je wijnstokken de huren.

  Tijdens onze vakantie in Portugal vorig jaar vernamen we dat je plots ernstig ziek was, een hele schok voor ons wetende wat je allemaal in petto nog had.

  Onze snoeiweek op je Quinta Poço Calvo in Arraiolos in de voorjaarsvakantie 2023 met Hetty en familie zijn onze bijzondere herinneringen aan jou die ons altijd zullen bijblijven.
  Wat was jij een inspiratie en wat hebben wij veel geleerd over wijn, snoeien, het planten en alles wat er omheen moet gebeuren. Door jou hebben we een andere beleving van wijn en kijk op wijnvelden gekregen.
  Wetende toen dat je levenseinde inzicht zal komen deinsde je er niet voor terug om vooruit te kijken en je plannen gewoon op te pakken… ongelooflijk hoe je dat deed.
  Nog geen twee weken geleden waren wij nog bij je thuis op koffie en was je nog aan het klussen, niet wetende op dat moment dat je ons al zo snel zou verlaten.

  Lieve Bart, rust zacht

  En Hetty en familie heel veel sterkte toegewenst in het verwerken van het verlies van deze bijzondere man, vader en opa.

  Ton & Annelies,
  Nieuw Vennep

 • Frans Douw Posted 16 juli 2023 07:59

  Lieve Hettie,

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Bart, ook voor de kinderen bedoeld. Jij en ik hebben volgens mij nooit “live” contact gehad, maar ik zie je af en toe voorbijkomen op sociale media. Naar ik hoor en zie hebben jullie een fijn gezin en zijn Bart en jij heel lang samen geweest, wat op zichzelf niet vanzelfsprekend maar wel heel fijn is. Ikzelf was dit jaar 43 jaar getrouwd en net als Bart van 1955. Ik ken hem alleen van een logeerpartij in Waalwijk van een jaar of 60 geleden. De context waarin de familie de Vetten leefde voelde voor mij als een paradijs. Wij woonden met 11 mensen in een maisonettejwoning (vier op een kamer) en in Waalwijk leerde ik zwemmen in het zwembad, en hadden al de acht kinderen een eigen kamer. Natuurlijk zegt dat verder niks over de kwaliteit van leven tijdens het opgroeien en daarna. Het beeld dat ik hierboven lees, van Bart: een warm en vriendelijk mens en iemand die zich maatschappelijk ook heel goed kon redden kan ik op basis van die logeerpartij wel plaatsen.
  Hij is natuurlijk veel te jong overleden, zo ontzettend jammer en wat zullen jullie hem missen.

  Ik wens jullie heel veel sterkte bij het omgaan met dit verlies.
  Liefs,
  Frans

 • Henk Lardée Posted 15 juli 2023 12:44

  Beste Hettie, kinderen en kleinkinderen,

  Ik heb als collega van Hettie, Bart slechts eenmaal mogen ontmoeten. Dat maakte indruk. Enthousiast, scherp en grappig zijn de woorden die bij me opkomen wanneer ik aan die ontmoeting denk.
  Alle sterkte in de komende tijd.

  Hartelijke groet, mede namens Mignon,

  Henk

 • Rob en Zinnia Posted 15 juli 2023 12:24

  Lieve Hettie kinderen en kleinkinderen,
  We hebben Bart leren kennen als een aimabele buurman. Altijd in voor een praatje en immer opgewekt. Eenmaal heeft hij een bijzonder gezellige wijnproeverij bij onze vrienden gegeven. Zo af en toe zochten wij elkaar op. Rob zorgde ieder jaar voor de vissen en toen jullie terug kwamen van de vakantie was er tot Bart’s verbazing een complete explosie van nieuwe visjes.
  Tot een paar weken geleden hoorden we Bart nog klussen en kwam hij hier onze dochters feliciteren met hun examen. Zoals altijd opgewekt.
  Wat zullen jullie hem missen. Veel sterkte toegewenst.
  Hartelijke groeten Rob en Zinnia.

 • Frank en Els Hendriks Posted 15 juli 2023 11:56

  Lieve Hettie, kinderen, kleinkinderen.
  Wij wensen jullie sterkte en kracht met het verwerken van dit grote verdriet en verlies van jullie Bart.
  Koester alle herinneringen.
  En omarm het leven en vooral elkaar.
  Bart rust zacht.
  Liefs Frank en Els

 • Leo en Corry Posted 15 juli 2023 11:07

  Lieve Bart,

  Helaas ben je veel te jong gestorven. Nog zoveel te doen.
  Wij zijn daar erg verdrietig over.
  Hettie, Reiner, Kirsten en kleinkinderen, wij wensen jullie heel veel liefde en wijsheid toe bij het omgaan met dit grote verlies.

  Leo en Corry

 • Nelleke Douw Posted 15 juli 2023 10:52

  Lieve Hettie, jullie kinderen en kleinkinderen en verdere familie,
  Overlijden op de leeftijd van Bart is sowieso veel te jong, maar dat het Bart was die nu al dood moest gaan vind ik niet te verteren. We zagen elkaar niet vaak, maar ik ken mijn neef al mijn leven lang en maakte hem vaak genoeg mee om te weten wat een goeie vent hij is. Toegewijd aan zijn gezin, ondernemend, altijd in beweging en altijd positief, heel bijzonder. Hij had nog lang niet dood mogen gaan. Maar het leven is grillig en de dood gaat zijn eigen gang, daar moeten jullie mee dealen, hoe moeilijk en verdrietig het ook is.
  Ik was gesteld op Bart en ook trots: heel wat flessen wijn met Bart’s foto op het etiket heb ik vol trots cadeau gedaan aan vrienden; zij hadden ervan genoten hoorde ik later steevast terug. En dat gold uiteraard ook voor mijzelf. Het is trouwens weer de hoogste tijd voor een paar doosjes, zo blijf je een beetje in de buurt.

  Lieve Bart, leuke neef, veel dank voor de goede, onuitwisbare herinneringen.

  Heel veel sterkte en kracht gewenst, Hettie en verdere familie.
  Nelleke Douw

 • Martine Hooftman Posted 15 juli 2023 09:29

  Lieve Bart,
  Wat heb je ons geraakt met je woorden en je doen.
  Dankbaar voor de zes jaar dat je meereisde in ons (zakelijke) leven.
  Zoveel gegeven, zoveel meegegeven.
  Dankjewel daarvoor, ik voel me een “rijk” mens.
  Lieve Hettie en familie,
  Er is die band, die sterker is dan het leven…
  Veel sterkte toegewenst (en ik ben er voor jullie).
  Warme omhelzing, Martine

 • Elisa Posted 14 juli 2023 18:59

  Ik wil de familie, en iedereen die Bart gekend heeft, heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Wat zal hij gemist worden, als man, vader, schoonvader, opa, vriend.. De liefdevolle herinneringen zullen voortleven, en hij zal nooit vergeten worden.
  Liefs, Elisa (vriendin van Kirsten)

 • MeerBusiness Frans van der Riet Posted 14 juli 2023 15:03

  Een week of twee kwamen wij elkaar nog tegen. Hoe gaat het? was de gebruikelijke eerste vraag. “mmm kan beter” was zijn antwoord . Daarna nog even gebabbeld over van alles en nog wat en dan nu realiserend dat het onwijs snel is gegaan.
  Wij; Wim en ik van MeerBusiness herinneren Bart als een prachtmens.
  Schitterende verhalen over zijn vele reizen. Onwijs gezellige wijnproeverijen en vaak een snelle netwerkbijeenkomst hier of daar.
  De regelmatige nieuwsbrief hoe het met “onze” wijnranken ging. Het leven is vaak oneerlijk.
  Wij wensen de familie heel veel sterkte bij het verlies en heel veel kracht om zonder Bart verder te gaan.
  Sterkte Wim Kruyt & Frans van der Riet
  MeerBusiness Duin & Bollenstreek

 • Kimm Posted 13 juli 2023 23:03

  Lieve familie,

  Wat een gemis, als man, als vader, als schoonvader, als opa. Heel veel sterkte toegewenst.

  Liefs, Wouter, Kimm, Bjørn en Fynn

 • Guusje Hendriks & Harry van der Hoek Posted 13 juli 2023 18:41

  Dag lieve Bart,
  Rust, geen pijn meer!
  Zo blij dat ik je nog heb kunnen spreken, wat was je krachtig toen, alsof er niets aan de hand was, je deed de deur open met de woorden, ik leef nog …… dat maakte het zo’n stuk makkelijker.
  Je laat iets moois achter, Portugal, de wijngaard en wat is de wijn heerlijk., onvergetelijke momenten daar, ook voor Hetty en een ieder die je lief was.
  Rust zacht, Guusje.

 • Teun en Hanneke Hooftman 13 juli 2023 Posted 13 juli 2023 14:56

  Lieve Bart,

  Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt.

  je bent zo waardevol geweest voor ons als familie,
  warme herinneringen die we koesteren.

 • M. Bom-Brans Posted 13 juli 2023 12:03

  Lieve neef,
  Je doorzettingsvermogen en levenslust waren voor mij bijzonder.
  Je hebt het leven inderdaad omhelst, helaas veel te kort.
  Liefs, ook aan Hetty en de kinderen, Marijke

 • Els Groot Posted 13 juli 2023 00:06

  Als ik aan Bart denk, denk ik aan zonnige, vrolijke momenten in Portugal. Een optimistische, lekker gewone man die van het leven genoot. Portugal paste hem goed, de eenvoud van het leven, de natuur, de Portugezen. De wijn. Het eenvoudige eten. De Portugese wijn.
  Ontzettend jammer dat ik hem niet meer kan ontmoeten. Hij was zo levenslustig, opgewekt, zorgeloos – zo leek het.
  Lieve Bart, ik heb echt fijn met je samengewerkt. Ik koester de herinneringen en de mooie foto’s.

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image. Drop file here