Arianne Wijnmalen

” Houd de wind in je rug en de zon in je gezicht “
                                                           ~ Arie

Intens verdrietig moeten wij mijn topvrouw en onze fantastische moeder loslaten.
Dat doen we in volle bewondering voor haar kracht, liefde en humor.

Arianne Wijnmalen

Arie

15 januari 1972 – 1 november 2021

46 Berichten

 • Petra wiessing Posted 24 november 2021 19:57

  Arie, wat was je een mooi mens! Ik heb nog nooit zo een mooie, lieve, optimistische vrouw gekend. Diepe bewondering voor je hoe je door het leven ging.

 • Greetje Posted 12 november 2021 16:25

  Dag Arie, vrolijke vlinder uit de buurt.
  Zoals zovelen al eerder bevestigden zal ik mij jou herinneren om jouw vrolijkheid, jouw grote lach, stoerheid, recht-door-zee en geen fratsen.
  De laatste jaren kwam daar ook openheid bij. De manier waarop jij onbevangen de ziekte en behandeling deelde en de positieve verwachting daarbij heeft bij mij diep respect opgeroepen.
  Dag Arie, ik mis jou in de buurt. ik mis het dat je een paar keer per dag voorbijloopt en dat jouw vrolijke opmerkingen over “tuintje die er weer mooi staat” niet meer klinken.
  Dus koester ik de goede herinneringen en wens jou goede reis………waarheen dat zal zijn.

 • Jacqueline Posted 11 november 2021 18:46

  Lieve zus Arie,
  Woorden schieten te kort…
  Een gapend gat laat je achter voor één iedere maar helemaal voor jouw jongens dit had niet gemogen..
  Als kind lag je in ieder park in het gras op zoek naar klavertjes vier
  Wanneer je er eindelijk één had gevonden, deed je een wens en at je het klavertjevier ook nog op om de wens kracht bij te zetten..
  De klavertjes vier waren in de laatste twee jaar van jouw leven ver te zoeken helaas..
  Lieve mooie zus wat gaan we je missen!
  En zelfs als kind, jij rechts, was daar al je geweldige lach..
  Love you sis ❤️

 • Jules Joly Posted 10 november 2021 19:10

  Dear Arie – my Knight in Shining Armour. fellow member of the “hat-gang” and all round beautiful Human Being

  You received a Dude, but The Dude didn’t work…… despite every stitch being a kiss and every row being a wish for good health and a return to top-form.
  You are the proof that you do not need to be in someone’s life physically, daily to feel connected
  You crept in to my heart dear lady many years ago and you’ll forever remain.
  You are in each stroke of my “orange wall’
  You will continue to be in my thoughts on every local walk I take
  You made a difference to people’s lives
  You cannot really be gone
  You rest now dear Arie….

  Willem, Beer & Bram – bon courage pour vos nouvelles vie sans elle. Sterkte! This is not my final word – my message was rejected as too long. Ik ga Post.nl gebruiken x

  With much love and condolences.

  Jules & “my boys” as you would say – Fab, Léon and Owen JOLY

 • John de Vries Posted 9 november 2021 23:57

  Lieve Aai, wat een verdrietig nieuws. Ik herinner me jou als de goedlachse powervrouw van Bacchus. Horecatijger en sfeermaker ten top. Ik en vele met mij hebben hele mooie herinneringen aan jou. Willem, Beer en Bram heel veel sterkte met dit grote gemis. Rust zacht lieve Aai.

 • Charlotte Ankone Posted 9 november 2021 18:41

  Lieve Arie, ik heb je een paar keer mogen ontmoeten in Twente. Je kwam met Wim mee naar zijn oom en tante in Twente, mijn ouders,. Je maakte indruk door je openheid, vriendelijkheid en prachtige lach.
  Dank je wel dat jullie kwamen, dat ik je een paar keer ontmoet heb.
  Ik wens Willen, Bram en Beer heel veel sterkte met dit verlies.

 • Olga Posted 9 november 2021 10:14

  Lieve, mooie stoere Arianne…wat ga jij gemist worden…voor altijd in ons hart…Wim, Beer, Bram, Nel, Jacq en iedereen die van je houdt…heel veel sterkte en kracht om dit verdriet te dragen…

 • Willem Otterspeer Posted 9 november 2021 09:34

  Lieve overweldigende Arie, wat zal ik, die Barrera door jou al wel dertig jaar als het warmste en meest gastvrije huis ervoer, je missen. Missen om je lach (ik zei wel eens dat je niet zo vaak moest lachen omdat de poolkap dan nog sneller smolt), om je ruiterlijkheid, je aanstekelijkheid, je verhalen. Ik heb het nooit vreemd geworden dat je zo’n mannelijke voornaam had, want dat was duidelijk voor het evenwicht bij zo’n vrolijk vrouwelijk wezen. We hielden allemaal van je, we waren allemaal verliefd op je en we zullen je zo vreselijk missen. Rust zacht, lieve Arie. Willem

 • kirsten van der Tol Posted 9 november 2021 09:33

  Lieve Wim, Bram en Beer. Ik wens jullie alle sterkte toe voor komende periode. Arie is een mooie, sterke, lieve, rechtvaardige en vooral stralende vrouw in jullie leven. Dat dit af en toe jullie hart mag verwarmen, ook als het gemis te groot is. Veel liefs, Kirsten

 • Lisette Vegter Posted 9 november 2021 08:34

  Lieve Aai,
  Schrik zo lieve schat, wat een enorm klap voor je gezin , iedereen die jou in zijn of haar hart heeft … jouw mooie lach, je positivisme, mensenkennis , zachtheid en oprechte interesse in anderen , zin in een feestje, praktische doorzettingsvermogen., enorme humor, prachtige gezicht, je powerhouse energie… wat een gemis voor de wereld die jij altijd een beetje mooier maakte als je ergens binnenkwam…
  Ik denk terug aan onze bacchus tijd, wat hebben we gelachen, jij leerde mij toen de essentie van de horeca.. heel
  speciaal een vakvrouw zoals jij. Jij was een stralend licht Aai.. rust zacht schat

 • Rosinha van Dijk-Goddijn Posted 8 november 2021 18:25

  Willem, Beer en Bram,
  Heel verdrietig om te lezen dat jullie top vrouw en moeder er niet meer is. Ik kende haar dan niet zo heel goed, maar ik heb fijne gesprekjes met haar gehad. Ze steunde mij, ondanks haar eigen verdriet, meer dan ik haar! Bijzonder! En als ik dat dan opmerkte, zei ze: Welnee Roos, geen probleem!
  Haar vrolijkheid en optimisme zal ik altijd bij me houden.
  Boven de wolken schijnt altijd de zon! En dus altijd terrasweer. Ze gaat vol trots op haar mannen zijn.

  Sterkte lieve mannen, jullie kunnen dit! Anders had ze jullie nooit alleen gelaten,,,

 • Anette Posted 8 november 2021 16:01

  1993: Bacchus, Leiden: Hier leerde ik Arie kennen tijdens ons werk. Al snel hadden we een gezellige klik en gingen we ook buiten werk met elkaar om. We werkten samen, aten, dronken, feesten, sporten, huilen en lachten samen wat af. Na een dag of avond samen werken, gingen we uit, fietsten samen naar huis, stonden nog een tijd voor mijn deur te kletsen en zodra ik boven op mijn kamer en jij om de hoek thuis was, belden we elkaar op en kletsen we nog ‘even’ verder. We waren toen nooit uitgepraat en dat hebben we eigenlijk 28 jaar volgehouden.
  Dag lieve Aar, ga je missen, de herinneringen blijven. XA

 • BORG Posted 8 november 2021 15:45

  Lieve Ai,
  Mooie herinneringen heb ik zeker. Dan heb ik het met name over onze tijd in Morgins; heel erg veel gelachen, gedanst, geskied en gezopen! En dit doet mij weer denken aan onze gevleugelde uitspraak: “Weet je waar ik nu zo ‘n zin in heb? ………..”. 🙂 Het was een genot om met je te werken; je luisterend-oor, je lach (zelfs bij een mega-kater), je zelfspot, je humor en je enorme positiviteit. Je was en bent een mooi mens! Het ga je goed Ai en we zien elkaar wel weer. Love you!

 • Kirsten Posted 8 november 2021 15:28

  Lieve Arie, we zagen elkaar vooral in de kroeg en op feestjes. Altijd gezellig. Altijd bloedmooi. Altijd stralend en altijd met warme belangstelling voor iedereen. Ik zal jou missen en wens Wim, Beer en Bram heel veel sterkte toe. Liefs, Kirsten

 • Monique Posted 8 november 2021 11:18

  Met de kleintjes.

 • Monique Posted 8 november 2021 11:16

  Lieve lieve Arie,
  Wat gaan wij jouw vreselijk missen! Jouw alles overheersende optimisme en humor. Zelfs de meest bittere, heftige situaties wist jij om te buigen naar iets waar we – ondanks alles – vreselijk om moesten lachen. Ik zal opletten vanmiddag of ik de prachtige kleuren van ‘het Noorderlicht’ zal zien boven Lisse …… Love you, lief meisje.

 • Linda Posted 8 november 2021 10:38

  Thanks voor zoveel mooie momenten. Dikke kussies

 • Jeroen van de Nieuwenhof Posted 8 november 2021 09:12

  Arian, mijn knappe, grote nicht!
  Jij en Jacq schelen in leeftijd ongeveer net zoveel als bij ons nu de meiden met onze Mick. Als ik zie hoe zij met hem bezig zijn en hoeveel hij daarvan geniet, bedenk ik me nu hoe dat toen voor mij en jullie moet zijn geweest. Hoewel we elkaar niet veel zagen bleef de band die we hadden bestaan. Dank je wel lieve nicht! Goeie reis.
  Liefs Jeroen & Bianca, Yara, Yinthe en Mick

 • Linda Pas Posted 7 november 2021 21:09

  Zoveel fijne jeugd herinneringen aan Arian (en Jacq). In de winter vanaf de Kwartellaan via de duinen en het strand naar Kijkduin lopen. Zomers na een strand dag in de tuin bbqen. Heeeel vaak de Rock n roll wolf kijken. Als we in Zoetermeer op een verjaardag waren, sliepen mijn zusje Frida en ik in de kamer naast Arian. Dan gingen we altijd stiekem naar haar kamer om nog wat te kletsen.
  Dankbaar voor de fijne herinneringen. ❤️

 • Adrienne en Andre Hoppezak Posted 7 november 2021 19:44

  Lieve Willem, Beer en Bram,
  Wat gaan we Arie missen. Een prachtige vrouw van binnen en van buiten. Creatief, zorgzaam en betrokken. In voor een geintje en altijd die mooie lach op haar gezicht. Een powervrouw met ballen. Uiteraard was ze erbij in Zoop tijdens onze trouwfotoreportage. Doekje over de bar want anders werd de jurk vies. Later samen onder het genot van een wijntje op het terras van jullie een beetje pedagogelen toen onze jongens bij elkaar in de klas zaten. Dat is lang geleden maar
  Gelukkig hebben we nog een borrel samen gedronken afgelopen 4 oktober en natuurlijk ook weer gelachen.
  Lieve familie heel veel sterkte met dit verlies en kracht voor de toekomst gewenst.
  Andre, Adrienne, Max en Roos

 • Monique Van den Broek Posted 7 november 2021 16:54

  Op bezoek in brabant ,als klein meisje de verkleedkist onderste boven halen en dan de show stelen op het familiefeestje met haar altijd stralende lach.
  Sterkte en kracht voor haar dierbaren

 • Emil Houweling Posted 7 november 2021 15:49

  ❤️

 • Hilde Vieveen Posted 7 november 2021 15:07

  Lieve Willem en kids,
  Wat een enorm verdriet. Ik wens jullie heel veel sterkte.

 • Mo Van Kessel Posted 7 november 2021 14:24

  Lieve Arie,

  Wat gaan wij jou missen ❤️❤️❤️

 • Loes Posted 7 november 2021 13:36

  Lieve Arianne,

  Blijf stralen zoals je altijd hebt gedaan!

  X

 • Tinus Posted 7 november 2021 11:52

  Lieve Arie,

  18 waren we toen we elkaar leerden kennen, vanuit de Leidse horeca, hoe kon het ook anders. Op een of andere manier liepen onze levens langs- en door elkaar heen. Er waren periodes dat we elkaar niet zagen, maar als we elkaar dan wel weer zagen, voelde dat heel fijn. We hebben zoveel meegemaakt, kleine dingen, grote dingen.
  Weet je nog dat we samen bekokstoofd hebben dat Maarten bij de Lespe kwam werken, we hebben het toen zo gespeeld dat de mannen denken dat zij dit zelf hebben bedacht!
  En ja vanaf toen was jij het vaste “baken” op het Rapenburg mijn Leidse “ijkpunt” dat heerlijke nuchtere mens, met die mooie kop! En wat was je sterk, tot op het laatst liep je jouw loopje vanaf huis naar Barrera.
  Ik ga je missen meis, maar koester de momenten die we gehad hebben en ben zo blij dat we elkaar 32 jaar geleden zijn tegengekomen. X Tinus

 • Piet en Gien Posted 7 november 2021 11:50

  Lieve Arie, de herinneringen buitelen over elkaar heen: de opgewarmde biertjes in de Nexus, ’s nachts na 2 en 3 oktober de steeg schoonvegen, biertjes na sluit, plannen voor de wandelvierdaagse (maar natuurlijk nooit gedaan), speciaal voor jou langsgaan in de Zoop of De Bijlen, met zijn allen om het gouden bochtje in Barrera (lekker in de weg bij de sigarettenautomaat), tot diep in de nacht natafelen bij ons in de tuin, of bij jullie in de keuken in Zoetermeer en Leiden, gillen in de Mighty Mouse, maar vooral altijd weer jouw lach.

 • Jan en Bernadette van Aalst Posted 7 november 2021 10:57

  Lieve Arie
  We hadden gewoon een klik Aar, zal je missen Aar! ❤️

 • Helene Marieke Posted 6 november 2021 20:01

  Met recht een topvrouw! Hele mooie herinneringen aan Ari bij Zoop. Altijd een lach en oprecht. Wens haar naasten veel moed en kracht toe.

 • Fre Posted 6 november 2021 20:00

  Lieve Aar, wat gaan we je missen!! Xxxx

 • Roland Mans Posted 6 november 2021 18:41

  Lieve Arie,
  In 1992 werd ik barman bij Huis de Bijlen. Jij werkte daar al. Jij liep daar rond met de uitstraling van een door de wol geverfde kroegeigenaar, als iemand die al veertig jaar niets anders deed dan horecatenten leiden. Jij was voor mij Huis de Bijlen, bijna nog meer dan Hans van de Bijl zelf. En jij leidde mij op tot barman omdat wij vaak samen dienst hadden. Vaak moet ik nog terugdenken aan het moment dat je mij terzijde nam: “Jij moet eens wat meer lachen naar je klanten. Dan krijg je wat meer fooi.” Ik realiseerde mij meteen dat je gelijk had. Stond ik daar met mijn uitgestreken, arrogante smoel onzeker te zijn en het verdienmodel om zeep te helpen. Heb ik nog steeds last van ;-).
  Godverdomme, Arie.
  Willem, jullie jongens, Barrera, Leiden… Jouw overlijden is echt een keihard verlies.
  Je bent echt een geweldige vrouw en het is een voorrecht jou een tijdje te hebben mogen meemaken. Hartelijk bedankt daarvoor.
  Ik zal proberen te blijven lachen.

 • Hanneke Posted 6 november 2021 16:05

  Dag lieve Aar xxxx

 • Hanneke Posted 6 november 2021 16:03

  Lieve Arie wat een mooie herinneringen hebben we aan jou! Zoveel foto’s zoveel plezier! Hier bij 25 jaar Barrera

 • Machiel Posted 6 november 2021 15:24

  Bram aan het tekenen in St Paul, met een blije Arie in de Spiegel

 • Machiel Posted 6 november 2021 15:17

  Arie met kleine Lucas in actie

 • Machiel Posted 6 november 2021 15:15

  2019

 • Maggi Posted 6 november 2021 11:53

  Love you!

 • Gilbert Posted 6 november 2021 10:36

  Lieve Arie
  Nooit meer op vrijdag die stralende lach
  Nooit meer hey Arie en dan een dikke kus
  Nooit meer samen borrelen
  De vrijdag wordt anders maar houd nooit op.
  Proost lieve Arie
  Je bent een top vrouw!!

 • Laaf Posted 6 november 2021 10:30

  Ga je missen Aar! Wat hebben we gelachen! X

 • Anouck Posted 5 november 2021 22:21

  Arie..liefje! We hadden nog zo afgesproken een dikke middelvinger op te steken naar al dit gezeik. Je gaat gemist worden, schatje. Goede reis..

 • Hein en Marijke Posted 5 november 2021 13:52

  ❤️

 • Anja van Velden Posted 5 november 2021 13:41

  Lieve Willem, Beer en Bram,
  Gecondoleerd met het overlijden van Arianne. Wat ben ik geschrokken toen ik de overlijdensadvertentie van Arianne in de krant las. Als juf van Beer en Bram heb ik aan Arianne hele goeie herinneringen. Ik vond haar een geweldig leuk mens en een hele lieve moeder. Als juf hoop je dat alle ouders zo zijn. Ik voelde me door haar enorm gewaardeerd. Ooit ben ik na een ouderavond een wijntje komen drinken en ik voelde mij echt welkom. Heel heel veel sterkte en ik zal nog vaak aan haar denken.

 • Tineke de Jong Posted 5 november 2021 13:32

  Als ik aan Arianne denk komen er zoveel beelden voorbij, vakanties, kerstmis vieren en gewoon bij elkaar zijn. Toen Rico en ik 12,5 jaar getrouwd waren speelde ze zo mooi op de lier voor ons, ook dat kon ze goed. Voor altijd in mijn gedachte lieve getalenteerde creatieve behulpzame Arianne. Rust zacht.

 • Frida Pas Posted 5 november 2021 12:00

  Mijn zusje Linda en ik zijn opgegroeid met onze lieve nichtjes Jacqueline en Arianne om ons heen.
  Het was altijd weer een feest als ome Karel, tante Nel, Jac en Arian (zo noemden we hen) langskwamen of als wij naar Zoetermeer op bezoek gingen.
  Arian maakte de lekkerste hapjes voor bij de borrel – Melba toastjes met kaas, tonijnsalade en paté.
  Vaak bleven Linda en ik in Zoetermeer logeren en dan werden die hapjes ook ‘s ochtends weer geserveerd. Super genieten.
  Arian kon de mooiste tekeningen maken. De huiskamermuur hing vol met houtskool tekeningen van engelen.
  Linda en ik wilden altijd graag dat Arian ook bij ons in Den Haag bleef logeren, maar zij wilde dat alleen als de hele familie ook bleef. Arian was bezorgd dat ze er niet was mocht het nodig zijn en ze haar vader, moeder en zus niet kon helpen. Wat een lieverd.
  Zo herinner ik me Arian: lief en zorgzaam, stoer en positief.
  Rust zacht lieve Arian (en maak er een feestje van – met Melba toastjes).
  Van jouw nichtje Frida xxx

 • Ine en jef Posted 4 november 2021 14:40

  Ari zal rond de 4 jaar geweest zijn toen ze samen met haar zus en haar ouders op vakantie was in palamos aan de Costa brave

  Wij haar tante ine en oom jef waren daar ook bij.

  Ari was in zee met een duikbril op aan de kustlijn onder water aan het kijken.

  Toen ze wel erg lang onder bleef tilde ik haar uit het water.

  Zeer verontwaardigd keek ze me aan en zei: 

  “wat doe je nu ome jef

  Ik zag net een hele mooie steen liggen”

 • Claudia Fasseur Posted 4 november 2021 09:58

  Beste Willem,
  Gecondoleerd met het verlies van Arie. Heel veel sterkte en kracht voor jou, de jongens, familie en vrienden.

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image. Drop file here