Jaqcues Kneijber

 

Excentriek, Levensgenieter, Eigenzinnig, Humoristisch
& een man met een groot hart !

Je stond voor iedereen klaar, maar je bent alleen jezelf vergeten ..

Jacques Kneijber

 ‘ Sjaak de Kapper ‘

  8 mei 1953  –  17 juli 2021

 

72 Berichten

 • Addy Sluys Posted 18 juli 2021 21:18

  Lieve Sjaak
  Ooit komen we elkaar weer tegen
  Dank voor altijd mijn mooie haren…en je onvergetelijke humor .
  Liefs Addy

 • Car Posted 18 juli 2021 23:24

  Lieve Jacques,
  We hebben ontelbaar gezellige uren met elkaar doorgebracht. Dank daarvoor! Daarbij was je de beste kapper ever!!!!
  Liefs en tot ooit, Car

 • Annemieke Posted 19 juli 2021 11:25

  Lieve allen, die dicht bij Sjaak stonden! Wat een verlies voor jullie. Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd. Dikke kus. Jan Piet en Annemieke.

 • Addy En Willem Jan Sluys Posted 19 juli 2021 17:09

  Rust zacht ❤

 • Frans en Nelleke de Lange Posted 19 juli 2021 22:29

  LIEVE familie,
  Onze ‘oude overbuurman’! Altijd actief bezig en hard aan het werk. Hij hield van z’n 2 mooie knappe dochters,en was supertrots op ze.
  Moge hij ruste in vrede,
  Heel veel sterkte gewenst.

 • Desmond Posted 20 juli 2021 11:59

  Lieve Sjaak,

  We hebben veel tijd samen gezeten en vooral gelachen.
  Wat een geweldige humor had jij!
  Ook vond ik het mooi dat je altijd zei dat je mijn reservepapa was.

  Rust zacht lieve Sjaak

 • Wilmah Bult Posted 20 juli 2021 13:27

  Veel sterkte met het verlies van jullie vader. “Mijn beste tijd, was mijn tijd in de Laiterie”, zei hij in december tegen mij.

 • Sylvia Beugelsdijk Posted 20 juli 2021 13:29

  Lieve Familie
  Het is moeilijk om iemand te moeten verliezen waar je zoveel van houd
  Ik wens jullie heel veel sterkte
  Sylvia

 • Jan Zuidema Posted 20 juli 2021 17:35

  Jacques,
  Goed je gekend te hebben.
  De bio-pap van Roos en de bio-schoonpap van m’n zoon.
  Je was altijd goed gemutst.
  Een vleug van flamboyantie altijd om je heen.
  Gek met en op je dochters en Sofia.
  Sofia betitelde je als Boeven Opa, ra, ra, ra waarom?
  Vaak aan het geinen en dollen!
  Worden er verhalen verteld (ongetwijfeld), komen de herinneringen aan jou boven.
  Dan kan ik me daarin verplaatsen, omdat ik het geluk heb gehad je te hebben meegemaakt.
  R.I.P Jacques.
  Jan.

 • jaap uittenbogaard Posted 20 juli 2021 20:36

  Lieve Jacques

  Dit plotselinge afscheid had jezelf niet opgerekend

  naast het feit dat je een top kapper was zal ik je koffie en gezelligheid enorm gaan missen.

  je was een echte Ajax supporter en konden lekker kletsen over voetbal golf en maatschappelijke ontwikkelingen

  ondanks je zwakker wordende gezondheid bleef je positief en toonde je toch een enorme veerkracht

  rust zacht Jacques

 • Vicky Posted 20 juli 2021 21:18

  Lieve kapper Sjaak,

  Mijn allereerste keer bij de kapper, als ieniemini meisje, was bij jou. De rest van mijn leven heb jij altijd mijn haar geknipt. Met een enkele uitzondering daar gelaten, en je zag het altijd direct als ik toch ‘stiekem’ ergens anders was geweest. Kreeg ik me toch een preek dat ik niet vreemd mocht gaan 🙂
  ‘Er is maar 1 man die je moet vertrouwen en dat is je kapper’
  Twee weken geleden nog was ik bij je waar je naast mijn haar ook mijn dochters haar voor het allereerst echt hebt geknipt.
  Lieve Sjaak ik ga je verschrikkelijk missen!

  Heel veel liefs,
  Vicky

 • Aak Posted 21 juli 2021 00:40

  Ik ken Jacques sinds mijn 18e.
  In zijn jonge jaren bij kapper Aad Rimmelzwaan in leidschendam leerde ik Jacques kennen met kapper Piet uit Noordwijk en Gerard daar werkzaam.
  Met opgewarmde koffie van de vrouw van Aad versterkt met buisman.
  Samen met John, maarten en Otto zijn wij als Leidschendammers Jacques tot enkele jaren geleden achterna blijven gaan op al zijn locaties. Heel veel mooie herinneringen. De opening van zijn zaak in Noordwijk door Willem Ruis bv. Een andere herinnering : ik was model van Jacques voor een kapperswedstrijd in Den Haag. De historische woorden van Jacques na afloop je wordt eerste of laatste bij zo’n wedstrijd. We werden laatste maar ik had het nooit willen missen.
  Rust zacht Jacques van john, maarten, Otto en Aak

 • Nelleke Panday Posted 21 juli 2021 10:04

  Lieve Sjaak en familie.
  Allereerst voor familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst. Jacques hoort bij een deel van mijn jeugd. De prachtige kapsalon in de hoofdstraat. Altijd geweldige leuke avonden met Jacques gehad.. dansen, biefstuk eten, concert Lou Rawls, vakantie Spanje, je was zo’n lieverd en een gezelligheidsmens. ❤️ Zal je nooit vergeten lieverd ❤️

 • Toos Posted 21 juli 2021 11:00

  Lieve kleurrijke Jacques, we hebben elkaar een aantal jaren geleden beter leren kennen tijdens de meetings van de NA. We woonden allebei in Noordwijk dus reden we gezamenlijk iedere zaterdag naar Leiden. Je had een doel voor ogen om af te rekenen met de ziekte verslaving maar vooral dat jouw meiden trots op je zouden zijn. Dat is je gelukt!!! In de auto opweg naar Leiden was het altijd een feestje, jouw humor en daadkracht zal ik nooit vergeten. Samen waren we sterk door te relativeren met een lach en een traan. Lieve Jacques ik zal je missen en ik hoop waar je ook bent een keer kabouter Plop nadoet. Rust zacht lieverd en zoals jij me altijd noemde…..kus van Contessa van Noordwijk Binnen.

  Ik wens Roos en Fleurtje en de familie heel veel sterkte en kracht toe in het gemis van deze markante papa, opa en vriend.

 • Lorain O’Mahoney Posted 21 juli 2021 11:33

  Wat een markant mens. Mijn herinneringen aan Jacques zijn kleurrijk, veelvuldig en gaan ver terug. Ik weet niet hoe vaak ik in zijn kappersstoel heb gezeten, maar het waren altijd een soort mini-mijlpaaltjes. Mijn eerste permanent (tegen zijn advies in), van lang haar naar kort (tegen zijn zéér dringend advies in), invlechten voor afdansen in Huis ter Duin, high lights vanaf mijn studietijd en jaren later een feestkapsel voor het pensioenfeestje van mijn vader – ook weer in Huis ter Duin. Maar ik herinner ik mij vooral de gezelligheid, warmte, hartelijkheid en die eindeloze verhalen. Vooral over zijn favoriete onderwerp: zijn meiden. Over jullie schoolwerk, paarden, huizen, vriendjes enzovoorts. Hij sprak altijd even liefdevol en apetrots over jullie. Heel veel liefs en sterkte met dit grote verlies.

 • Debbie Posted 21 juli 2021 13:09

  Voor al zijn dierbaren, gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

  Niemand kon zo goed knippen! Een markant persoon met sterke eigen visie en hart op goede plek! Super trots op zijn dochters, kleindochter en Lucia bleef de belangrijkste vrouw voor hem. Hij heeft geleefd en mooi dat hij uiteindelijk zijn levenslessen door kon geven.

  Veel rust beste Sjaak,

  lieve groet Debbie

 • Hans van Dalsum Posted 21 juli 2021 14:29

  Lieve familie van Jacques, ik ben heel erg geschrokken van jullie bericht. Ik wens jullie heel erg liefde en licht toe. Jacq was een mooi mens en zal ook in de fellowship gemist van worden. Veel sterkte ❤️

 • Henrike van Utrecht Posted 21 juli 2021 14:39

  Lieve Sjaak,
  Wat zal je gemist worden omdat je zo geliefd bent. Je was altijd bereid om iedereen te helpen, altijd optimistisch. Je hebt zoveel voor mij betekend in het begin van mijn herstel, dank je daarvoor lieverd. Mijn heerlijke spar persoon voor goede gesprekken. Ik wens de familie van Sjaak heel veel Liefde en kracht. Liefs Henrike

 • jacques piekaar Posted 21 juli 2021 15:36

  Lieve, gekke, vriend, niet alleen ik ga je missen ,maar heel Noordwijk zal jou missen!
  Ik wens jullie alle sterkte toe met dit enorme verlies.
  Jacques Piekaar

 • Martijn Janssens Posted 21 juli 2021 16:01

  Lieve Jacques, ik heb je slechts spaarzaam gezien en een keertje was jij mijn chauffeur. Ik heb nog een kaartje die je mij gaf mocht ik je willen bellen. Hoewel dat wat moeilijk zal gaan, heb je een mooi plekje in mijn hart. Rust zacht!

 • Nico Basten Posted 21 juli 2021 16:04

  Jacques was aan de Parallelboulevard en later in de hoofdstraat mijn eerste échte kapper. Met zijn humor, gouden handjes en kleine schaar was het altijd een plezier om bij hem op bezoek te komen. Leuke herinneringen heb ik ook aan een verjaardag waar we beiden aanwezig waren, bij mijn (wijlen) broer Tjeerd. Rust zacht Jacques en veel sterkte voor alle nabestaanden. Hartelijke groet, Nico Basten

 • Jurriën Piekaar Posted 21 juli 2021 17:19

  Lieve Jacques,

  Wat ga jij door heel het dorp worden gemist zeg. Je heerlijke humor maakte elke keer weer mijn dag na het knippen. Je prachtige anekdotes zal ik niet snel vergeten en nog vaak navertellen.

  Veel sterkte aan de hele familie.

  Jurriën Piekaar

 • Henny de Nooijer Posted 21 juli 2021 17:22

  Lieve vriend en kapper, de afgelopen 7 jaar heb ik geholpen om het leven financieel wat dragelijker te maken. Hierna ben jij degene geweest die mijn wilde (piekhaar) gemodelleerd heeft tot een mooi kapsel. We hebben veel gelachen maar ook gehuild. De afgelopen jaren ging het steeds beter met je, en wat was je trots op je eerste kleinkind. Sjaak rust zacht, er is voor de familie en vriendenkring een bijzonder mens heen gegaan. Liefs Henny.

 • Kea Posted 21 juli 2021 17:41

  Gecondoleerd en sterkte met dit verlies.

 • Dick en Linda de Jong Posted 21 juli 2021 19:09

  Jacques! Wat was je een geweldige kerel met gouden handen. Wij keken altijd uit naar ons kapperbezoek bij jou! Je knipte als de beste. De achterkant van ons haar kregen we nooit te zien. “ Je vertrouwt mij, jouw kapper toch wel” was je pracht antwoord.
  Een bezoek bij jou was een feest. Binnen op je heerlijke ‘rommelige’ gezellige leestafel, een pot met lekkere dropjes. Een hondensnoepje voor Kinky, je lieve Airedale terriër. Je belde speciaal op , zodat we je mooie toen nog hele kleine puppy op één hand vast konden houden. ……

 • Dick en Linda de Jong Posted 21 juli 2021 19:09

  …….Je trotse verhalen over je beide dochters waar je zo vol van was. Altijd een goed kop koffie of een koud glas wijn aan de stenen tafel bij jou buiten. Jij, altijd met een leuk gesprek en altijd vol humor. Jij gaf ontzettend veel kleur aan deze wereld die vol zit met grijze muizen. Er is nooit meer een kapper geweest, en er komt ook nooit meer een kapper die is, zoals jij altijd was. Jacques, wat heb jij ongelofelijk veel mensen blij gemaakt. Wij zijn er absoluut twee van.

  Rust zacht lieve Jacques .

  Wij zullen je nooit vergeten!

  Dick & Linda de Jong

 • Cees&Marion van der Bent Posted 21 juli 2021 21:35

  Lieve gekke Jacques. We hebben je leren kennen in 1988 en sindsdien was je onze overbuurman en onze kapper getrouwd met met mijn beste vriendin Lucia. Mooie tijden beleeft met spelletjes en de twee schoonmoeders. Jouw sherryteeven zoals je ze altijd noemde. Kortgeleden hebben we je nog gesproken in Azzurro. Mooie plannen had jij voor de toekomst maar helaas kwam hier onverwacht een einde aan. Wat een gemis voor jouw naasten. RIP en wie weet ontmoeten we elkaar ergens. Cees&Marion.

 • Martijn Posted 21 juli 2021 21:57

  Lieve Jacques,

  Wat heb jij mij vaak geknipt toen ik nog heeeeel klein was en wat was jij later ook nog steeds en altijd gebleven, een vrijgevige lieve mooie fijne man ❤️ Rust zacht en heel veel sterkte voor je fam xxx

 • Gerard de Rooij Posted 22 juli 2021 09:50

  Lieve Sjaak
  Verleden jaar 1 April kwam ik wonen in de Laiterie,de eerste die ik tegen kwam was jij.Zeg je de Laiterie,dan zeg je eigenlijk Sjaak,ik dacht eerst dat er een concierge aanwezig was,maar dat was je helemaal niet,maar toch was je een aanspreekpunt voor vele mensen en altijd prominent aanwezig.Samen lekker een bakkie koffie doen op je terras en lekker kleppen,lachen en kijken naar al het moois om ons heen.Wat vond je het heerlijk hier op je stekkie.Ik zal je missen en denk velen met mij.Voor iedereen in zijn naaste omgeving,veel sterkte de komende tijd met dit verlies.Sjaak,ja bedankt het was tekort,dat vergeet ik niet.

 • Martin Schröder Posted 22 juli 2021 09:53

  Lieve Rosalie en Anne-Fleur,
  Een groot gemis dat jullie vader er niet meer is. Aan het overlijdensbericht is te zien, dat jullie heel veel van hem hielden en alles hebben gedaan dit afscheid van hem zo mooi en waardig mogelijk te maken. Wij wensen jullie en ook Nils en Sofia veel sterkte vandaag.
  Alle liefs van Martin en Tineke Schröder

 • Renate Posted 22 juli 2021 10:25

  Lieve Sjaak,
  Mijn surrogaat vader. Je noemde me altijd je derde dochter. Wat heb ik veel meegemaakt met je! Veel gelachen en ik kon altijd bij je terecht als ik ergens mee zat. Je wijze woorden en je humor heeft mij meerdere malen geholpen in moeilijke tijden. Samen veel feestjes af geweest afgelopen jaren en altijd stond jij weer iedereen te voorzien van vlees achter de bbq. Onze bbq koning!
  Ik had je nog zo graag mijn pasgeboren dochtertje laten zien, je had de kinderstoel al klaar gezet voor haar eerste bbq. Helaas…
  Ik ga je zo ontzettend missen!
  Dankjewel voor onze mooie tijd samen.
  Bij deze wil ik iedereen heel veel sterkte wensen.
  Liefs Renate, Jonathan en Jade

 • John Kuhn Posted 22 juli 2021 10:29

  Na je overal gevolgd te zijn, Leidschendam, Leiden en meerdere plekken in Noordwijk, zijn we elkaar uit het oog verloren, maar zeker niet uit het hart. Het raakt me enorm, en wens jouw naasten heel veel sterkte met dit verlies.

 • Tom van Dam Posted 22 juli 2021 10:58

  Lieve Rosalie en Anne-Fleur,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader. Een groot gemis. Voor meer dan 40 jaar is ‘Sjaak’ mijn vriend en kapper geweest. We hebben altijd veel plezier met elkaar gehad en jullie vader had een speciale humor, die ik wel op prijs stelde. Jullie vragen om een klein, gek, humoristisch verhaaltje te plaatsen over jullie vader en ik zend in dit verband mijn laatste app-verkeer met hem tijdens mijn vakantie in Frankrijk. Er zitten weliswaar een paar taalfouten in, maar de tekst dekt de lading. Het app-berichtje typeert Sjaaks seksistische humor, maar hij bedoelde dit nooit negatief, aangezien Sjaak enorm hield van vrouwen. Ik trouwens ook.

  Ik wens jullie veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. Ik zal hem in ieder geval nooit vergeten. Top kerel!

 • Joost Posted 22 juli 2021 11:14

  Lieve Sjaak, wat ga ik je enorm bulderende lach missen. Heel veel sterkte voor jou familie.

 • Mary Posted 22 juli 2021 11:30

  Lieve Jacques, ik heb je bij de NA leren kennen als een man die vrijwel altijd positief en met humor in het leven stond ondanks alle problemen die je had……

  R.I.P mooie man….

 • Frank Posted 22 juli 2021 11:43

  Mooi mens die ik in vroeg herstel heb mogen leren kennen. In Voorthuizen vroeg je mij, en mijn vrouw, de oren van het hoofd om maar te weten hoe herstel eruit kon zien. Ik heb van een afstandje mogen zien en ervaren dat het jou op je eigen(wijze) manier goed afging. Ook de onvoorwaardelijke hulp aan anderen was mooi en zo krachtig. Dank Jaques.

 • Roderick de Jong Posted 22 juli 2021 11:54

  Lieve Sjaak,

  Helaas was mijn bericht te lang. Ik heb een mooie brief geschreven.

  Rust zacht vriend.

  Kus en knuffel Ro

 • Roderick Posted 22 juli 2021 11:56

  Bij deze de brief

 • Ellen Schilders Posted 22 juli 2021 12:05

  Lieve grote beer van me want zo noemde ik je ik ben lam geslagen door dit verdrietige nieuws wat hebben wij samen veel mooie momenten gekent zoals je verhuizing naar aalsmeer waar ik je kleine vriendinnetje was samen naar bandjes avond en genieten van jouw heerlijke saté ik zag je eigenlijk als een vader want toen mijn vader overleed was jij daar om mij soms vaderlijk advies te geven toen je naar Noordwijk verhuisde was ik verloren en boos op je dat je me in de steek liet maar gelukkig heb ik dat snel omgezet en konden we nog wat mooie strandwandelingen maken met Pep en een ijsje eten wat zal ik je missen man heel veel sterkte voor je prachtige mooie dochters en ik weet zeker dat je boven voor de gezelligheid zal zorgen dikke kus en knuf beer van je kleine dinnetje❤

 • Spencer Posted 22 juli 2021 12:46

  Lieve Jacques, Roos, Anne-Fleur,
  Familie en vrienden,

  Wat een feest op jouw 65e verjaardag lieve Jacques…. Iedereen was er en wat een leuke mix van mensen….. Familie, vrienden, ex vrouw, leden van jouw fellowship… en nog veel meer ….zo typerend JIJ…. Iedereen is/was welkom… Jij hebt geen rancunes of wrok tegen mensen….ik heb er in ieder geval nooit iets van gemerkt.! Jouw goedheid en passie en compassie voor een ander is helder en zichtbaar in jouw grote hart. Ik ben zo blij dat ik vorig jaar samen met jou nog een reis naar Frankrijk heb mogen maken. Een heerlijke week gehad bij Fleur., jouw protégé. Ik ga je missen mijn grote vriend! Ik wens jou een goede reis en sterkte voor de familie.

 • Aak Posted 22 juli 2021 12:48

  Hier aak nog even
  37 jaar geleden
  In zijn zaak op mijn trouwdag

 • Gerda en Nicolas Genty de Witt Posted 22 juli 2021 12:59

  Lieve Jacques,
  Hoe kunnen we verder zonder jou? Ons haar laten groeien of een andere oplossing zoeken. We zullen in ieder geval nooit zo’n artiest, en kleurrijke, lieve, ondeugende en eigenwijze man vinden zoals jij. Waar we ook woonden op de wereld zeker één keer per jaar zochten we je op. Na een van 40+ jaar relatie (Gerda) moeten we nu afscheid van je nemen. We gaan je missen. Heel veel sterkte aan de vrouwen waar je trots op was.
  Salut l’artiste!
  Gerda, Nicolas, Etienne, Emma en Victor

 • Patrick van Renesse Posted 22 juli 2021 14:18

  Lieve Jacques,

  Dat was even schrikken voor mij.
  Ik heb je zien komen in de fellowship, altijd een grapje en altijd positief.
  Helaas niet genoeg gezien door de Corona. Heel veel sterkte en kracht voor de familie.

  Dikke hug ❤️ Patrick

 • Contessa Posted 22 juli 2021 14:51

  Lieve gekke Jacques, superkapper, grote vriend, kanjer, we waren nog lang niet uitgepraat ! Jouw buddha hier in huis, jij voor altijd een plaatsje in mijn hart. Dank je wel voor alles !!! We gaan je zo missen !
  Liefs, je contessa Frankrijk.

 • Frans van der Hulst Posted 22 juli 2021 15:00

  dank voor je trouw en vriendschap

 • Lieve familie, vrienden, kennissen. Posted 22 juli 2021 16:15

  Heel veel sterkte, met het plotselinge verlies van Jacques.
  Jacques,vele jeugdjaren meegemaakt in Voorschoten als vriend en kapper.
  Op de voetbal bij SVLV en zaalvoetbal met het team Uljee.
  Samen met onze vrienden,Jantje, André, Wouter,Pimmetje.
  Wat hebben we een plezier gehad, vooral de 3de helft.
  Samen op de wintersport, met
  zijn vriendin Lucia.
  Het was met Jacques altijd
  lachen en een groot feest.

  Rust zacht,mijn lieve vriend.

  Liefs,Ted.

 • Rob Berntsen Posted 22 juli 2021 17:14

  Lieve familie. Met droefheid heb ik kennis genomen van het overlijden van Jacques. Van harte gecondoleerd. .De typeringen van Jacques in de rouwannonce kan ik volledig onderschrijven. Jacques was een bizonder mens. Jacques is 40 jaar mijn kapper (tot aan De Laiterie toe) en vriend geweest. Wij hebben samen veel serieus en minder serieus gepraat, veel gelachen, ik heb dezelfde humor als Jacques, en in een bepaalde periode gedronken en getoost. Ook ik zal Jacques missen, niet zozeer als kapper, maar veelal als mens. Ik vond het jammer dat ik Jacques niet de laatste eer heb kunnen bewijzen. Maar ik heb gelukkig bij leven meerdere keren naar Jacques uitgesproken hoezeer ik hem waardeerde zoals hij
  zich door het leven sloeg. Ik hoop dat Jacques nu de rust heeft, die hij in zijn leven niet altijd heeft gehad. Jacques rust in vrede en u, familie, sterkte in deze tijd. Liefs.

 • Jolijn en Fabien de Visser Posted 22 juli 2021 17:16

  Lieve Jacques,

  Mijn herinneringen aan jou gaan ver terug, rijden in de mini Mook, logeren op de quarles en boven de kapsalon, later middagen en avonden op het strand, het Nederlands elftal kijken en die geweldige kerst bij ons thuis, met jou er bij was het altijd gezellig en een groot feest!!

  We hebben net jouw afscheid bijgewoond, mooier en passender bij jou kon niet.

  We gaan je missen! Rust zacht lieve Jacques!

  Veel liefs en dikke kussen,

  Jolijn en Fabien en kids

 • Michael Tijsterman Posted 22 juli 2021 18:56

  Lieve Sjaak

  Ik heb jou leren kennen op een meeting je was iemand die heel open was en graag wou helpen we hebben enkele gesprekken gehad samen en daarvoor wil ik je bedanken ik heb heel veel steun uit onze gesprekken gehad en jij hebt mij geleerd hoe ik over mijn problemen kon praten je was een enorme lieve man
  Ik hoop dat je op een mooie en betere plek bent want dat verdien je

  Rust Zacht Lieve Jacques

 • Bernadette Quist Posted 22 juli 2021 20:16

  Lieve Lucia,Rosalie en Anne-Fleur,
  Joop is 25 jaar ‘geknipt’ door Jacques. Golf was hun gespreksonderwerp. Hij begon voor hem ‘s morgens soms eerder omdat Joop was vergeten om tijdig af te spreken. Hij wilde hem zelfs toen hij ziek werd thuis komen knippen. Beste Jacques dank daarvoor!

 • mathilda bogaers Posted 22 juli 2021 22:53

  Lieve <lieve Jacques,natuurlijk ben ik je niet vergeten,we spraken elkaar nog vaak in Azzurro, jij hijgend en ik ook. EEn ding tot de dood van Pierre was hij je enthousiaste klant en terecht,maar daarna was dat ten einde.Ik denk aan jou en ik weet niets over jouw verscheidewn,maar opeens slaat die dood ,ook bij jou onverwacht toe enje leeft absoluut toe in mijn verhalen,maar beloof me gekke jacques dat als je daar ergens Pierre tegenkomt zeg hem dan dat we nog steeds ons best doen en hem niet vergeten zijn. Dag lieve,lieve Jacques,tot ziens.

 • Frouke Holt Posted 23 juli 2021 00:24

  We zullen je missen, Sjaak!
  Goede reis en sterkte voor jouw familie
  en liefhebbenden!

 • Cock Jue Posted 23 juli 2021 09:01

  Ik heb goede herinneringen aan Jacques uit de tijd dat we bij Casino tennisten en ook toen hij de kapperssalon aan de parellboulevard had waar je na t knippen aan de whiskey ging

 • koos en Jeanette van der Voorn Posted 23 juli 2021 11:44

  door de geweldige belangstelling gisteren bij de crematie zijn we er nog niet eens aan toe gekomen de familie te condoleren met het verlies. Dat doen we dan bij deze nog even achteraf. We wensen jullie en met name Roos en Anne Fleur veel sterkte bij het verwerken van het verlies. We waren blij getuige te zijn geweest van een indrukwekkend eerbetoon aan Jacques. Hij zou zelf geïmponeerd en trots geweest zijn door de vele liefdevolle woorden, die over hem zijn uitgesproken. Met de kwalificaties boven aan de kaart zijn wij het volledig eens. Vooral de laatste zin: je stond voor iedereen klaar, maar je bent alleen jezelf vergeten. Dat laatste zal hem ongetwijfeld meerdere malen zijn gezegd, maar de ware aard van een “beessie” laat zich niet snel veranderen. We denken met warme herinneringen aan hem terug.

 • Henny J. Boxen Posted 23 juli 2021 11:58

  Beste Jacques, sterker dan het verlies is de herinnering die blijft. Als mens en als mijn kapper.

 • Chantal Deckers Posted 23 juli 2021 12:18

  Lieve Jacques, het is al lang geleden maar ik zal het nooit vergeten.
  Mijn eerste jaar in de kapsalon.
  Veel leuke dingen meegemaakt , mooie tijd om op terug te kijken ❤.

  Chantal

 • Liesbeth van den Berg Posted 23 juli 2021 15:59

  Lieve familie en nabestaanden gecondoleerd met dit verlies, heel veel sterkte. Nichtje uit Voorschoten Liesbeth van den Berg

 • Mart Deckers Posted 23 juli 2021 16:08

  Ik ken Jacques uit de jaren eind 60 begin 70, hij knipte mij in Leiden en het was een geweldige kapper en een prachtig persoon. We raakten bevriend gingen vaak uit in Leiden en Noordwijk ook met mijn broer Chris die ook winkels in Noordwijk had en later Jacques ook in Noordwijk. De foto is gemaakt op mijn trouwdag 28-11-1971 en Jacques links midden Chris en ik Mart Deckers. Wens familie en vrienden en bekenden veel sterkte met het grote verlies.Mart

 • Mart Deckers Posted 23 juli 2021 16:16

  Wens familie en nabestaanden veel sterkte, had nog een foto uit 1971 uit mijn trouwdag. Links Jacques mijn broer Chris Deckers en ik Mart .

 • Herman van Gelderen Posted 23 juli 2021 16:39

  Méér dan een goeie kapper. Net zo markant en eigenwijs als behulpzaam. En humor had Jacques ook, zélfs tijdens het mopperen. Het leven duurde iets te kort, maar geleefd heb je wel.
  En één ding staat vast: als er een hiernamaals is, heb je ze daar nu al de oren van de kop geluld.
  RIP

 • Aaltje Posted 23 juli 2021 17:42

  Lieve jaq,
  Zo noem ik je ik vergeet nooit meer je uitnodiging
  Voor de bbq
  Precies een dag dat het zo waaide
  Alles moest goed vast ik voelde de wind langs me oren
  fijn om met Richard en jou te zijn nieuwe fellows om me heen ik voelde me warm en thuis zoveel mensen die ik niet kon maar toch is het een kennismaking waar een nieuw leven begon niemand nam me ooit iets kwalijk gastvrij was je op zijn top helaas heb ik het laatste gedeelte moeten missen en zie pas vandaag wat wij in het programma in het leven moeten missen ik hoop dat je in vrede gaat en hiero naast nog een leven bestaat ik zal een kaarsje voor je branden en aan je denken en ik hoop in de hemel hier naast men je liefde zal schenken je rust en vrede vind dat daar boven
  je nieuwe leven begint vriendelijke groetjes fella uit Purmerend

 • ‘De dominee’ – ‘de advocaat’ – ‘de politicus’ Posted 23 juli 2021 18:04

  Lieve Jacques,

  Altijd had je wel weer een andere naam voor me als ik, strak in het pak, uit m’n werk bij je kwam om te knippen of zomaar even om met een borreltje te ouwehoeren….

  Steevast begon je daarna over het door jou zo “geliefde” Poldermodel! Hahaha, man wat hebben we altijd gelachen!!!

  Heel veel sterkte voor de nabestaanden….wat zullen we je missen ouwe!!

  Geluk!

  De dominee xxx

 • Saskia Posted 24 juli 2021 13:35

  Lieve Rosalie en Anne-Fleur,
  wij wensen jullie heel veel sterkte toe met het verlies van jullie bijzondere vader!
  Lieve groet, Saskia en Therus

 • Jacqueline Posted 25 juli 2021 22:26

  Voor Rosalie en Anne_Fleur
  Veel sterkte met het verlies van jullie unieke vader!
  Helaas lukt het me niet om mijn tekst mee te sturen, teveel regels:(
  Jacqueline

 • Jacqueline Posted 26 juli 2021 09:22

  Hierbij de brief

 • Lynda Mawhinney (Dubbelaar) Posted 26 juli 2021 11:11

  My condolences to all Jacques’ family and friends. I first discovered this amazingly talented hair genius in the 1980s on the Hoofdstraat, Noordwijk. Since then I never let anyone near my hair – even when I moved back to Ireland in 2009, I travelled to Noordwijk twice a year to visit Jacques for a cut and dry (and the odd glass of wine) and long chats. Hence, he answered the phone as ‘Jacques’ International Hair Salon’. A genius, incredible talent, a friendly ear when I needed someone to listen, Jacques was funny, wise, kind, generous and a good friend. I’m so sad to hear that he is gone, but I will never forget him. Thank you for all the memories. Love from Lynda in Ireland.

 • Spike van Heukelom Posted 26 juli 2021 16:39

  Lieve Jacques (Sjaak),

  Als kapper van mijn vader heb ik je ontmoet, maar als coach heb ik je later leren kennen. De gesprekken die wij hebben gevoerd, gevuld met humor, hebben mij goed geholpen. Daarvoor bedankt! Maar ook voor het mooie contact dat wij hebben gehad.

  Aan al jouw familieleden en vrienden gecondoleerd en sterkte toegewenst.

  Je wordt gemist!
  Liefs Spike

 • Aaike en Teun Meijvogel Posted 27 juli 2021 16:52

  Sinds 1983 knipte Jacques ons. In ons gezin was Sjaak de kapper een begrip.
  Wij bewaren warme en grappige herinneringen aan Sjaak.
  Wij wensen jullie sterkte met het verlies van jullie markante vader en opa.
  Aaike en Teun

 • Saskia Posted 28 juli 2021 12:31

  En als dan de magnolia weer bloeien gaat, denk ik met liefde aan jou lieve gozer

 • Barbel van der gugten Posted 30 juli 2021 22:50

  Familie kinderen en vrienden gecondoleerd met dit verlies
  Ik herinner me een Jacques als een hele lieve gezellige collega kapper
  Dan praat ik over 35 jaar terug …we werkten samen in leiden
  En daarna vertrok hij naar Noordwijk …ik in Voorhout mijn kapsalon
  ….sterkte met de leegte die hij zeker achter laat
  Bärbel

 • Viola Bonelli Posted 7 augustus 2021 23:55

  Geen woorden voor toen ik het bericht las dat Sjaak overleden is. Allerlei gedachten herinneringen door mijn hoofd. Ik maakte toendertijd de zaak schoon. Om de haveklap riep je koffie!! Je had dan je krantje op tafel. Ook vergeet ik niet dat sjaak zo intens verdrietig was dat zn hond was overleden. Veel klanten bleven altijd nog even zitten voor een babbel. Ook vergeet ik niet de ene keer dat sjaak voor onderzoek naar t ziekenhuis moest ik bracht hem weg in mn autootje. Knalgeel was mijn auto en sjaak vond dat prachtig. Hoe feller de kleuren ook van zijn shirts hoe mooier. Altijd op zijn slippers. Als hij trek had in gambas zei hij kom op viool ff naar de strandtent. Of hoe blij hij was als ik een pannetje spagetty bij hem bracht..Ook zijn ziekenhuisopname toendertijd vergeet ik niet. Wat was ik dankbaar dat hij weer naar huis kon. Hij zou me ooit golven leren. Dag lief mens. Je hebt geleefd gelachen gehuild. Ik heb je zien gaan en nog steeds zie ik je gaan.

 • Sacha Posted 19 augustus 2021 13:33

  Lieve Anne-Fleur & Roos,

  Jullie vader Jacques was een markante man met inderdaad een groot en mooi hart! Voor een praatje, een grap & grol was hij altijd in. Na de knipbeurt altijd even een bakkie en zo ging ik vaak met een bosje bloemen naar huis. Rust in vrede lieve Jacques….

  Gecondoleerd met het het verlies van jullie vader en we wensen jullie heel veel sterkte toe nu en voor de komende tijd.

  Liefs,
  Tess, Rogier & Sacha x

Laat een bericht achter

Uw adres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image.